۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟ توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افت کیفیت اینترنت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟ خالق بیت‌کوین در رده‌بندی ثروتمندترین افراد جهان بالاتر از بیل گیتس قرار گرفت فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟
سرخط خبرها

دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند

  • کد خبر: ۳۲۷۹۷۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰
دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند
سیاهچاله تنها بدون ستاره همراه در فاصله ۵۰۰۰ سال نوری از ما قرار دارد.

شهرآرانیوز؛ گروهی از دانشمندان وجود یک سیاهچاله تنها در کهکشان راه شیری را تایید کرده‌اند که هیچ ستاره‌ای به دور آن نمی‌چرخد. براساس مشاهدات تلسکوپ فضایی هابل، این مطالعه که در اوایل این ماه در مجله Astrophysical منتشر شد، هویت جسمی را که همین تیم چندین سال پیش کشف کرده بود، مشخص می‌کند.

در سال ۲۰۲۲، کایلاش ساهو، ستاره‌شناس مؤسسه علمی تلسکوپ فضایی در بالتیمور و همکارانش یک «شیء تاریک» را در صورت فلکی قوس کشف کردند. با این حال، یافته‌های آن‌ها در آن زمان مورد مناقشه قرار گرفت و بخشی از دانشمندان ادعا کردند که آن یک ستاره نوترونی است.

با این حال، این تیم به مطالعه این شیء ادامه داد و اکنون شواهد بیشتری پیدا کرده است که ادعای اصلی خود را مبنی بر اینکه این جسم احتمالا یک سیاهچاله تنهاست، تأیید می‌کند. محققان با بررسی داده‌های بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷، داده‌های بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ از هابل و همچنین کاوشگر فضایی گایا را بررسی کردند تا ادعا‌های بهتری داشته باشند.

قبل از کشف فعلی، تمام سیاهچاله‌هایی که دانشمندان تاکنون شناسایی کرده‌اند با یک ستاره همراه دیده شده‌اند. از آنجایی که سیاه‌چاله‌ها تمام نور را می‌مکند، تشخیص آن‌ها دشوار است، مگر اینکه به دلیل اثری به نام همگرایی گرانشی یک ستاره همراه وجود داشته باشد.

آقای ساهو و تیمش موفق شدند پس از عبور از مقابل یک ستاره دور، متوجه سیاهچاله شوند، نور آن را بزرگ کنند و موقعیت آن را در آسمان برای مدت کوتاهی تغییر دهند. آن‌ها دریافتند که جرم تاریکی که دنبال می‌کردند تقریباً هفت برابر خورشید است؛ که نشان می‌دهد نمی‌تواند یک ستاره نوترونی باشد.

سیاهچاله تنها در فاصله ۵۰۰۰ سال نوری از زمین قرار دارد که بسیار نزدیکتر از سیاهچاله کلان پرجرم Sagittarius A* است که در مرکز کهکشان راه شیری در فاصله ۲۷۰۰۰ سال نوری از ما قرار دارد.

براساس یافته‌ها، آقای ساهو و تیمش امیدوارند با استفاده از تلسکوپ فضایی نانسی گریس رومن که قرار است در سال ۲۰۲۷ پرتاب شود، نمونه‌های بیشتری از این سیاه‌چاله‌ها بیابند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->