شهادت سومین سرباز زخمی شده در حمله صهیونیست‌ها به یزد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) نقاش دیوارنگاره «بیعت»: به کاربردن تکنیک در کنار معنا به آثار هنری ارزش می‌دهد کلاس درس زندگی سالم با کربلا روایتی از تکیه دولت، مهم‌ترین جایگاه نوحه‌سرایی تهران دوره قاجار تصاویری از مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان «محمدعلی حسن زاده سبزوار» و «مرتضی میثمی» در حرم مطهر رضوی سوگواران حسینی در مسیر تداوم راه سیدالشهداء(ع)| هم‌زمان با روز عاشورا زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی به خیابان‌های مشهد آمدند + فیلم دو نفر از فرزندان لرستان به جمع شهدای حمله رژیم صهیونیستی پیوستند تاریخچه تعزیه زنانه در ایران از عاشورا تا جنگ ۱۲ روزه | بازخوانی نقش زن در جبهه مقاومت با الهام از حضرت زینب (س) آیت الله مروی در مراسم خطبه‌خوانی شب عاشورا: دشمنان ما نمی‌فهمند کشور امام رضا (ع) و امام حسین (ع) یعنی چه + فیلم آموزش فرهنگ عاشورایی ویژه دهه نودی‌ها در حسینیه کودک هیئت جنت‌الحسین(ع) مشهد؛ ربع قرن خدمت بی‌وقفه در مسیر احیای فرهنگ عاشورا+ فیلم عزاداری مردم تهران و سایر شهرهای کشور در روز تاسوعای حسینی و حمایت از ولی امر مسلمین جهان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم نغمه‌ای از عشق و ایثار حضرت ابوالفضل (ع) | عزاداری تاسوعای حسینی در مشهد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هیئتی ۷۰ ساله به نام دردانه امام رضا (ع)  بررسی جایگاه تاریخی روز تاسوعا در واقعه کربلا در گفت‌و‌گو با پژوهشگر علوم اسلامی جزئیات آیین خطبه‌خوانی شب عاشورا در حرم امام‌رضا(ع) ویدیو | معنای بزرگداشت عزاداری امام حسین (ع) در زمان ما از بیانات رهبر معظم انقلاب | از تبیین تا قیام گسترش طرح «هر شب جمعه مثل اربعین» از مشهد تا اروپا ماجرای عجیب حبیب‌‌بن‌مظاهر و زنده‌شدنش با ندای امام‌حسین(ع)
سرخط خبرها

تبعیت از امامزادگان یعنی از اهل بیت شدن| برای اینکه از خاندان پیامبر (ص) باشیم؛ راه آن تبعیت است

  • کد خبر: ۳۲۸۵۱۲
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲
تبعیت از امامزادگان یعنی از اهل بیت شدن| برای اینکه از خاندان پیامبر (ص) باشیم؛ راه آن تبعیت است
تولیت آستان قدس رضوی گفت: ما اگر می‌خواهم جزو اهل بیت باشیم، باید از آنها تیعیت کنیم که این راه برای همه مردم باز است و این سخن امام صادق (ع) که هر کس از ما تبعیت کند، از ماست، تنها برای عمربن یزید نیست، بلکه برای هر کسی که خصوصیات او را داشته باشد، است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام احمد مروی در مراسم اجتماع صادقیون که در جوار آستان مقدس امامزادگان ناصر و یاسر (علیهم السلام) طرقبه برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت امام جعفر صادق (ع)، اظهار کرد: یکی از نعمت‌هایی که خداوند متعال بر ما شیعیان و محبین اهل بیت عنایت فرموده وجود ائمه اطهار و امامزادگان بزرگوار و واجب التعظیم است.

وی افزود: این امامزادگان هم به لحاط انتساب آنها به پیامبر عظیم الشان و هم به لحاظ مراتب و کمالات انسانی و ایمانی قابل تکریم و تعظیم و هم الگو و نمونه برای ما هستند. ما در روایات دستورات فراوانی داریم که فرزندان رسول‌الله(ص) و حضرت زهرا(س) را تکریم و تعظیم کنیم و در رهگذر احترام به فرزندان رسول الله برکات فراوانی نصیب انسان می‌شود.

حجت الاسلام مروی بیان کرد: فردی توفیق حج پیدا نکرد، اما به یکی از سادات کمک کرد. افرادی که از حج برگشتند، گفتند ما تو را درحج دیدیم و پیامبر در خواب به او فرمودند که تو به واسطه اینکه به ذریه ما رسیدگی کردی، ملکی از طرف تو حج را انجام داد و تا قیامت برای تو در ه ر سال حج به جا می‌آورد.

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: توسل، توجه و درس زندگی گرفتن از امام‌زادگان، مورد توصیه پیامبر اکرم(ص) است، سلمان فردی ایرانی بود و چنان به مراتب ایمانی می‌رسد که پیامبر (ص) می‌فرمایند سلمان جزو اهل بیت است.

وی خاطرنشان کرد: برای اینکه همه ما از خاندان پیامبر باشیم خداوند راه کمال، رشد، ترقی و سعادت را برای همه انسان‌ها را فراهم کرده است. عمربن یزید از اصحاب امام صادق (ع) از ایشان سوال کرد؟ من می‌توانم جزو اهل بیت باشم حصرت فرمودند: تو به استناد آیه قران کریم که فرمود: "نزدیک‌ترین مردم به حضرت ابراهیم کسانی هستند که از ایشان تبعیت می‌کنند"، از اهل بیت هستی.

حجت الاسلام مروی اضافه کرد: این سخن پیامبر و ائمه معصومین نیز هست و ما اگر می‌خواهم جزو اهل بیت باشیم، باید از آنها تبعیت کنیم که این راه برای همه مردم باز است و این سخن پیامبر(ص) تنها برای سلمان نیست، بلکه برای هر کسی که خصوصیات سلمان را داشته باشد، است.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: راه نورانی برای همه باز است، ما باید توسل بجوییم و کمک بخواهیم و در مسیر آنها حرکت کنیم. محبت حقیقی وقتی محقق می‌شود که به دنبال آن عمل باشد و کسی که از عمق وجود عاشق کسی باشد، هر چیزی که دل معشوق رو به درد بیاورد، انجام نمی‌دهد.

وی تصریح کرد: ظرف دل را پاک‌کنیم، اگر غیبت کردیم، تهمت زدیم، حرمت شکستیم و سرّ کسی را افشا کردیم، همه حق‌الناس است. ما باید تاسی پیدا کنیم و در مسیر این امامزادگان حرکت کنیم، اگر ما هیچ کاری نکنیم توقع شفاعت هم از امام حسین(ع) نداشته باشیم. ما باید یک سنخیت با ایشان داشته باشیم، ایشان همه چیز خود را در راه اسلام داد، اما ما چقدر حاضریم برای اسلام از خود بگذریم.

حجت الاسلام مروی عنوان کرد: قدم در مسیر اهل بین یعنی مراعات زیردستان، تهی‌دستان و حقوق خدا را بکنیم، آن زمان شفاعت و محبت آنها شامل حال ما می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->