وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده است وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس
سرخط خبرها

وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | از ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۸۶۱۹
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۴
وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | از ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
ترجمه عربی کتاب سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه به نام قوه التفاوض در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط پایتخت عمان رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس عراقچی شامگاه جمعه (پنجم اردیبهشت) با حضور در غرفه انتشارات عمانی ال لوبان در نمایشگاه کناب مسقط از ترجمه کتاب خود رونمایی کرد.

این کتاب ترجمه کتاب «قدرت مذاکره» است که سال گذشته در نمایشگاه کناب تهران عرضه شد، سپس توسط فاطمه محمدی سبحانی به عربی ترجمه و از سوی انتشارات «دارهاشم» بیروت چاپ شده است.

عراقچی در این کتاب شیوه مذاکراتی خود را در پرونده هسته‌ای ایران و تجربیات خود را در مذاکرات هسته‌ای اواخر دولت حسن روحانی شرح داده است.

وی در این کتاب تاکید می‌کند مذاکره فقط یک دیدار دیپلماتیک نیست؛ بلکه هنری ریشه دار در فرهنگ ایرانی است که در بازارهای ایران نیز دیده می‌شود؛ وقتی بازرگانان مجرب با شیوه‌های تخصصی و حرفه‌ای به چانه زنی می‌پردازند.

عراقچی در آیین رونمایی و امضای این اثر ضمن تقدیر از مترجم عربی کتاب گفت: خوشحالم که کتابم در این نمایشگاه به عنوان یکی از نمایشگاه های مطرح منطقه رونمایی شد.

وی افزود: امیدوارم این کتاب برای دانشجویان رشته روابط بین الملل مفید باشد. اثری که نتیجه ۴۰ سال فعالیت من در زمینه دیپلماسی و سیاست خارجی و تجربیات شخصی من در مذاکرات هسته ای است که به برجام منجر شد.

حضور عراقچی در این نمایشگاه همه خبرنگارانی را که برای پوشش مذاکرات به مسقط آمده بودند به غرفه انتشارات لوبان آورد و باعث شلوغی بیشتر نمایشگاه شد.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسقط (۲۴ آوریل تا ۳ مه/ ۴ تا ۱۴ اردیبهشت) با مشارکت ۶۷۴ بنگاه نشر از ۳۵ کشور در مرکز نمایشگاه‌های عمان و با هدف حمایت از فرهنگ، ترغیب مردم به خواندن، عرضه آثار نویسندگان و فراهم آوردن فرصتی برای گفت‌وگو و تبادل نظر بین پدیدآورندگان آثار با مخاطبان برپا است.

منطقه شرقیه عمان مهمان اختصاصی بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین المللی عمان است و غرفه‌ای اختصاصی برای معرفی فرهنگ، تاریخ، شخصیت‌های برجسته، محققان و فعالیت‌های انسان‌دوستانه، مقاصد گردشگری و دیگر جنبه‌های مدرن این منطقه در این نمایشگاه دایر می ‌شود. همچنین برگزاری روزهای فرهنگی عربستان سعودی از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه است.

در این نمایشگاه ۶۸۱ هزار و ۴۱ عنوان کتاب؛ شامل ۲۱۳ هزار و ۶۱۰ عنوان کتاب خارجی، ۴۶۷ هزار و ۴۱۳ عنوان کتاب عربی و ۲۷ هزار و ۴۶۴ عنوان کتاب از ناشران عمانی عرضه می‌شود که از این تعداد ۵۲ هزار و ۲۰۵ عنوان چاپ اول است و بیش از ۷۴ خبرنگار از ۵۰ رسانه جهان، این رویداد فرهنگی را برای مخاطبان خود روایت می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->