پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانو درآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آنهاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم بازداشت شد سخنگوی وزارت خارجه: تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان وارد شهر خانکندی جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی: ایران آماده مذاکرات جدید است حمله پهپادی گسترده اوکراین به مناطق مختلف روسیه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان عازم جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهباز شریف از اعلام آمادگی ایران برای کمک به تنش‌زدایی میان پاکستان و هند استقبال کرد

  • کد خبر: ۳۲۸۹۰۸
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴
شهباز شریف از اعلام آمادگی ایران برای کمک به تنش‌زدایی میان پاکستان و هند استقبال کرد
دفتر نخست وزیری پاکستان با اشاره به تماس تلفنی سران پاکستان و جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که شهباز شریف با تجدید دعوت رسمی خود از مسعود پزشکیان برای سفر به اسلام‌آباد از اعلام آمادگی تهران برای کمک به تنش زدایی میان پاکستان و هند استقبال کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد شهباز شریف در گفت وگوی تلفنی با مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران مراتب تسلیت و همبستگی مردم و دولت پاکستان با ملت و دولت ایران درپی حادثه اندوهناک انفجار در بندر شهید رجائی را ابراز کرد.

در بیانیه دفتر نخست وزیری پاکستان آمده است: شهباز شریف ضمن ابراز همبستگی با خانواده‌های قربانیان و دعا برای بهبودی مجروحان، گفت که پاکستان در این لحظات دشوار در کنار ملت برادر ایران ایستاده است و تمام کمک‌های ممکن را ارائه خواهد کرد.

سران پاکستان و ایران در این تماس تلفنی در مورد آخرین تحولات منطقه‌ای تبادل نظر کردند. نخست وزیر پاکستان موضع کشورش در مورد اقدامات هند پس از حادثه پَهلگام را تشریح کرد و گفت که اسلام‌آباد خواهان صلح در منطقه است و اگر جمهوری اسلامی ایران نیز بخواهد در این زمینه نقشی ایفا کند، ما از آن استقبال می‌کنیم.

وی اظهار کرد: پاکستان تروریسم را در تمام اشکال و ظواهر آن محکوم می‌کند و این کشور هیچ ارتباطی، چه مستقیم و چه غیرمستقیم با حمله اخیر در هند ندارد.

شهباز شریف با اعلام آمادگی پاکستان برای پیوستن به تحقیقات شفاف و بی طرفانه درباره حادثه پهلگام افزود: پاکستان خود یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم در دو دهه گذشته بوده که در آن هزاران نفر جان خود را از دست داده و میلیارد‌ها دلار هزینه کرده است.

وی با اشاره به تصمیم هند در مورد پیمان مشترک آب با پاکستان، گفت که استفاده از آب به عنوان سلاح غیرقابل قبول است و پاکستان به هر قیمتی از حق خود دفاع خواهد کرد.

در بیانیه دفتر نخست وزیری پاکستان آمده است: رئیس جمهور ایران از نخست وزیر به خاطر پیام همبستگی‌اش در مورد حادثه بندر شهید رجایی قدردانی و از تلاش‌های پاکستان برای صلح در منطقه تمجید کرد.

پزشکیان از شهباز شریف برای سفر به تهران دعوت کرد و متقابلا نخست وزیر پاکستان نیز دعوت خود را از رئیس جمهور اسلامی ایران برای سفر به اسلام‌آباد تجدید کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->