کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند آیا گرم کردن غذا در مایکروویو خطرناک است؟ آیا حساسیت به نور نشانه‌ای از میگرن است؟
سرخط خبرها

نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۹۱۴۷
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۳
  • ۱
نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
جانشین فرمانده انتظامی استان فارس گفت: با تلاش ماموران پلیس بعد از هفته‌ها زنجیر از دست و پای گروگان ۳۷ساله باز شد و او سالم به آغوش خانواده بازگشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار یوسف ملک‌زاده یکشنبه درباره این عملیات به خبرنگاران گفت: در پی وقوع یک فقره گروگان‌گیری در ۲۴ اسفندماه سال گذشته در شهرستان پارسیان از توابع استان هرمزگان و متواری شدن گروگان‌گیران به سمت شیراز، موضوع در دستور کار پلیس فارس قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس آگاهی استان فارس تحقیقات خود را در این زمینه آغاز و با همکاری یک تیم از کارکنان انتظامی شهرستان پارسیان، با اقدامات فنی و تخصصی محل اختفای گروگان‌گیران را در منزلی در یکی از محله‌های شهر شیراز، شناسایی کردند.

ملک‌زاده ادامه داد: کارآگاهان پس از هماهنگی قضایی به محل مورد نظر اعزام و در عملیاتی ضربتی موفق شدند، سه نفر متهم را دستگیر و فرد گروگان گرفته شده که با زنجیر دست و پایش بسته شده بود را سالم آزاد کنند.

جانشین انتظامی استان فارس با بیان اینکه متهمان علت و انگیزه خود از گروگانگیری را اختلافات مالی اعلام کردند، گفت: گروگان‌گیران ۲۲، ۲۱ و ۲۹ ساله برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
0
0
گروگان مرد بود یا زن
گروگانگیران کجایی بودن؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->