فرماندار مشهد خبر داد: تکمیل ظرفیت ۶۰ درصدی هتل‌های مشهد هشدارها درباره ناترازی تولید و مصرف برق دوباره جدی شد | خاموشی‌ها ادامه می‌یابد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان| تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند قیمت جدید برنج اعلام شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا امروز در مشهد چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) صنایع انرژی‌بر چقدر به تکلیف قانونی ساخت نیروگاه برق عمل کرده‌اند؟ پیش‌بینی بازار سهام در روز‌های آینده | جهش نرخ ارز نخواهیم داشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت خودرو در بازار آزاد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شکر در ایام محرم چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) پیش‌ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو از امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودرو‌ها آغاز عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴، به‌زودی | ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید تعلق می‌گیرد دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد | آخرین مهلت ثبت نام چه روزی است؟ کاهش ناترازی برق به ۱۴ هزار مگاوات رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۴) در دومین هفته تیرماه، چه بر سر بورس آمد؟ مبلغ و جزئیات خرید با کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های مختلف چقدر است؟ + فیلم صادرات خراسان رضوی در آستانه بحران است | کاهش ۱۲ درصدی صادرات کشور در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد است نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | صعود دوباره طلا به کانال ۹۲ هزار تومان ضرورت نگرش جدید در حوزه سیاست‌های شهرسازی پس از جنگ ۱۲روزه پرواز‌ها از فرودگاه مشهد به ۲۱ مسیر خارجی برقرار شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه و سهامداران اعلام شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش قیمت نفت به ۶۰دلار با تداوم ثبات در منطقه تشکیل مرکز رسیدگی آنی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی | به‌زودی شهرک‌های صنعتی جدید در استان تأسیس می‌شوند شهرک‌های صنعتی ویژه صادرات در استان احداث می‌شوند | گره‌گشایی از مشکل شهرک‌های صنعتی، یک‌بار برای همیشه انحصار خودروسازان عامل اصلی رکود بازار خودرو است نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است | مردم گران‌فروشی‌ها را گزارش دهند
سرخط خبرها

قیمت خودرو ارزان می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۹۲۱
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
  • ۵
قیمت خودرو ارزان می‌شود
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت تصمیم گرفته است با حمایت از افزایش ساخت داخل، وابستگی صنعت خودروسازی را به خارج از کشور و قیمت محصولات این حوزه را در بازار کاهش دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، امیر بیات معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به شبکه یک سیما اعلام کرد: دولت تصمیم گرفته است با حمایت از افزایش ساخت داخل، وابستگی صنعت خودروسازی را به خارج از کشور و قیمت محصولات این حوزه را در بازار کاهش دهد.

وی با اشاره به اینکه کشور در بخش خودروسازی سال‌ها در تلاش است و دولت‌های مختلف از قطعه سازان داخلی حمایت کرده اند، افزود: دولت‌ها و خودروساز‌ها تلاش کردند قطعه سازی را افزایش دهند.

سرپرست سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به تولید خودرو k ۱۳۲ در ایران خودرو اضافه کرد: حدود ۹۲ درصد این خودرو داخلی سازی شده است و ۸ درصد آن از خارج وارد می‌شود که تلاش می‌کنیم این ۸ درصد هم داخلی سازی شود.

وی با اشاره به اینکه تحریم‌ها فرصتی را برای صنعت خودرو فراهم کرده است تا وابستگی خود را به خارج قطع کند،گفت: قرارداد‌هایی با مشارکت ۳۶ سازنده برای اجرای ۵۵ طرح بسته شده است، افزود: حجم این قراردادها ۱۲۶۰ میلیارد تومان است که سالانه کاهش ارزبری ۶۶ میلیون یورویی را خواهد داشت.

معاون وزیر صنعت با بیان اینکه وجود نمایشگاه‌های دائمی کمک بزرگی در متعادل سازی نیاز‌ها و تولید است، افزود: اکنون نمایشگاه‌های دائمی داریم و قصد داریم این نمایشگاه‌ها را برای صنایع مختلف در بخش فولاد و لوازم خانگی ایجاد تا میان تولیدکنندگان و نیازمندی‌های کشور تعادل برقرار کنیم.

خیر دیگر در همین رابطه حاکیست: گروه خودرو سازی سایپا از امروز محصول جدید خود را تحت عنوان کوئیک آر پلاس وارد بازار می کند.

مجید باقری خوزانی قائم مقام مدیر عامل سایپا در حوزه فروش و خدمات پس از فروش در حاشیه مراسم رونمایی از خودرو جدید پارس خودرو افزود: از این پس خودرو کوئیک به مدت ۱۰ سال فقط در شرکت پارس خودرو تولید خواهد شد و سری نخست آن که حدود هزار دستگاه است، به کسانی که پیش از این برای دریافت خودرو کوئیک ثبت نام کرده بودند، تخصیص می‌یابد.

وی در خصوص قیمت نهایی این محصول دارای آپشن‌های مختلف گفت: تا مرحله صدور دعوتنامه برای خریداران، قیمت این محصول هم نهایی خواهد شد، اما قطعا این محصول با قیمت زیر ۱۰۰ میلیون تومان عرضه می‌شود.

به گفته باقری، با توجه به استقبال خوب مردم از خودرو کوئیک، قطعا این خودرو هم با استقبال خوبی روبرو می‌شود و به همین دلیل تلاش می‌شود تا برنامه ریزی جدی برای توسعه آپشن‌های محصول کوئیک آر پلاس تدوین و اجرا شود.

وی در فروش و خدمات پس از فروش همچنین در مورد واگذاری خودرو‌ها به قیمت بازار آزاد در عاملیت‌های مجاز خودروسازی سایپا گفت: قطعا چنین موردی تخلف است و در صورت مشاهده برخورد جدی می‌شود چراکه همه نمایندگی‌های سایپا که به عنوان یک شبکه مویرگی در سراسر کشور فعالیت می‌کنند، وظیفه دارند محصولات سایپا را بر اساس قیمت مصوب کارخانه و بدون تغییر قیمت به مشتریان بفروشند.

شهریار طهماسبی معاون مهندسی پارس خودرو هم به خبرنگاران گفت: هم اکنون روزانه ۲۰ دستگاه کوئیک آر پلاس تولید می‌شود که از ابتدای ماه آینده به ۴۰ دستگاه افزایش می‌یابد و در صورت تقاضا و کشش بازار تا یکصد دستگاه در روز قابل تولید است.

وی افزود: بعد از تولید انبوه کوئیک آر و عرضه آن به بازار، متقاضیان خواستار افزایش آپشن‌های مختلفی روی این خودرو شدند که در نهایت، آبان سال قبل این خودرو تعریف و طراحی شد و نخستین نمونه آن بهمن سال قبل به تولید رسید.

بهنام خلج معاون کیفیت پارس خودرو هم در این برنامه گفت: تلاش کردیم تا این خودرو با نیاز‌های مشتریان سازگار باشد و به انتظارات مشتریان پاسخ مناسبی داده شود.

شایان ذکر است، خودرو کوئیک آر پلاس از امکاناتی نظیر کیسه هوای جلوی راننده و سرنشین، سنسور دنده عقب، هشدار دهنده بسته نبودن کمربند ایمنی، سیستم ضد سرقت ایموبلایزر، بازکننده درب صندوق عقب با ریموت کنترل، رینگ آلومینیومی دو رنگ، فرمان D-Typeچرمی مجهز به کلید‌های کنترل صوتی، مالتی مدیا مجهز به دوربین دید عقب، سیستم ترمز ABS + EBD + BASو استاندارد آلایندگی یورو ۵ برخوردار است.

مصرف سوخت این خودرو در هر یکصد کیلومتر ۱۴ر۷ لیتر و حداکثر سرعت آن ۱۷۰ کیلومتر است و از موتور ۱۵۰۳ سی سی ۴ سیلندر ۸ سوپاپ برخوردار است.

منبع:تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
0
6
برو بزار باد بیاد
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
0
4
معلوم نیست باز دوباره برای جیب مردم چه خوابی دیده اند
حسام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
0
4
همین که میگن ارزون میشه نگران کنندس
مازیار
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
1
4
چرا چرت و پرت میگین با پروفیل کیلویی ۱۳۵۰۰ یا دلار ۲۱۰۰۰ تومنی ماشین ارزون شده؟خودتونو مسخره کردین یا مردمو
آقا ذبیح
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۵
0
4
کوئیک به درد نخور رو 100میلیون قیمت گذاشتن اونوقت میگن ارزون میشه/
اشغال بخر سایپا نخر
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->