معرفی نامزدهای جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان + اسامی علی رهبری: با تلفن احمد پژمان دوباره آهنگساز شدم تجلیل از خالق «قصه‌های مجید» در زادگاهش «دو نقطه» میزبان مجریان برنامه‌های کودک می‌شود جشنواره کودک اصفهان زیر ذره‌بین رئیس سازمان سینمایی تماشای چهره ناشناخته ایران در مستند جدید شبکه تهران + زمان پخش ساعت پخش و تکرار سریال «الگوریتم» + خلاصه داستان و بازیگران از اسپایدرمن تا وکیل فراری | تام هالند با فیلم «شریک» به سینما می‌آید اعضای جدید هیأت منصفه دادگاه مطبوعات و سیاسی تهران انتخاب شدند اکران رایگان آثار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مناسبت هفته ملی کودک رونمایی از پوستر سریال «پسران هور» + عکس تمام شبکه‌های استانی تلویزیون HD شد نامزدی ۱۰ شاعر برای جایزه «تی. اس. الیوت» مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴) پایان فیلمبرداری فیلم کوتاه «رهایی» در مشهد «مراسم تدفین» در جشنواره شانلی اورفه ترکیه تمدید مهلت ارسال اثر به بخش عکس نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» مستند «شیرین» در راه جشنواره خیرونا اسپانیا هیئت انتخاب بخش آیین‌ها و بازی‌های نمایشی جشنواره آیینی و سنتی را بشناسید بزرگداشتی برای «آرش رصافی» سینماگر، در جشنواره فیلم کوتاه تهران
سرخط خبرها

استقبال خوب از رویداد مهم سینمایی |هفته فیلم و عکس انجمن جوانان مشهد به کار خود پایان داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۹۳۷۱
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۰
استقبال خوب از رویداد مهم سینمایی |هفته فیلم و عکس انجمن جوانان مشهد به کار خود پایان داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم
روز پایانی هفته فیلم و عکس مشهد با برگزاری کارگاه‌های تخصصی و نمایش ۵۰ عکس از ۱۴۴۱ اثر ارسالی به پایان رسید. این رویداد فرصتی برای تبادل نظر و شناسایی استعداد‌های جوان در سینما و عکاسی بود.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر انجمن سینمای جوانان خراسان رضوی- دفتر مشهد- درباره روز پایانی بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد توضیح داد: از ابتدای مسئولیتم در انجمن سینمای جوانان، مسئله آموزش، به ویژه در حوزه هوش مصنوعی، برایم دغدغه جدی بود. به لطف خدا و همکاری دوستانمان در دبیرخانه جشنواره مقاومت، توانستیم یک کارگاه مفصل پنج‌ساعته در حوزه هوش مصنوعی در سینما برگزار کنیم. همچنین کارگاه عکاسی آماتوریسم که با حضور دکتر علایی برگزار شد که مثل همیشه بسیار جذاب، نوستالژیک و پر از ایده و خلاقیت بود.

محمد مداح‌حسینی افزود: یکی از شگفتی‌های این دوره به نظر من برگزاری نمایشگاه عکس بود. طبق آماری که داشتم، در شهر‌های دیگر تعداد عکس‌های ارسالی در بسیاری موارد دو رقمی بود و در برخی شهر‌ها حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ عکس دریافت شده بود. اما خوشبختانه به دلیل سابقه قوی عکاسی در خراسان رضوی، در این دوره ۱۴۴۱ عکس دریافت کردیم که با داوری بسیار سختگیرانه هیئت انتخاب فرهیخته ما، در نهایت ۵۰ عکس انتخاب شد و در معرض نمایش عمومی قرار گرفت. جذابیت و بداعت عکس‌ها حتی برای ناظران عمومی و غیرتخصصی هم ملموس و قابل فهم بود.

وی درباره بخش فیلم خاطرنشان کرد: در حوزه فیلم انتخاب سختگیرانه‌ای نکردیم و تلاشمان این بود که حداکثر فیلم‌ها را بتوانیم به نمایش بگذاریم. این فرصت برای جوانان فراهم شد که فیلم‌های خود را روی پرده ببینند. تجربه تماشای فیلم در سالن، برای این گروه بسیار جذاب بود.

مداح‌حسینی با اشاره به تنوع سنی فیلم‌سازان اظهار کرد: ما در این دوره، فیلم کوتاه‌سازانی با بازه سنی از ۱۳ سال تا ۶۰ سال داشتیم. حتی یک دختر ۱۳ ساله با یک انیمیشن یک دقیقه‌ای یکی از استعداد‌های این دوره بود.

مدیر انجمن سینمای جوان خراسان رضوی در پایان درباره نشست‌های نقد و تحلیل فیلم‌ها بیان کرد: برای من این رویداد اهمیت ویژه‌ای داشت، چون علاوه بر تلاش‌هایی که پیش‌تر در سینمای مستند داشتم، تخصصم در حوزه نقد و تحلیل فیلم است. امسال برای اولین بار توانستیم تمام فیلم‌ها را از نگاه نقادانه بررسی کنیم. این جلسات نقد هر شب، بعد از دو باکس اصلی، از ساعت ۸ تا ۱۰ شب برگزار شد و با استقبال خوبی روبه‌رو شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->