نماینده رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد| دیدار با آیات عظام مکارم و سبحانی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند کودتای ۲۸ مرداد؛ نقاشی دیو روی دیوار ایران! ۳۶۰ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شده‌اند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران، آذربایجان و ارمنستان اجازه حضور بیگانگان در منطقه را نخواهند داد وزارت بهداشت فلسطین: هر ۴۰ دقیقه، یک کودک در غزه شهید می‌شود پزشکیان: ایران خواهان تثبیت صلح در منطقه قفقاز بوده و خواهد بود آیت الله علم الهدی: گروهک منافقین، ابزار اصلی دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است | ضرورت به‌روزرسانی اسناد تروریسم و مقابله رسانه‌ای با منافقین قطر پاسخ حماس به پیشنهاد آتش بس را بسیار مثبت دانست جزئیات سفر پزشکیان به بلاروس اعلام شد پزشکیان: نگرانی از حضور نیرو‌های ثالث در مرز مشترک ارمنستان باید برطرف شود نشست خبری رئیس جمهور ایران و نخست وزیر ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حماس خواستار فشار حداکثری بر رژیم اشغالگر جهت توقف نسل‌کشی در غزه شد گاردین: نژادپرستی ساختاری دلیل انفعال اروپا در قبال غزه است امضای ۱۰ تفاهم‌نامه و سند همکاری میان ایران و ارمنستان در ایروان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه: آمادگی ما نسبت به ۲ ماه قبل افزایش داشته است برگزاری نشست خصوصی پزشکیان و پاشینیان رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مطرح کرد: از بحران آب و مصرف مازوت تا حضور نایب‌رئیس‌های مجلس در ایام پایانی صفر در مشهد + فیلم مدودوف: رهبران اروپایی نتوانستند ترامپ را شکست دهند آمریکا ناوشکن‌های خود را به آب‌های ونزوئلا اعزام کرد | مادورو: ۴.۵ میلیون نیرو بسیج می‌کنیم نگاهی به ادعاهای ترامپ درباره پایان دادن به ۶ جنگ مراسم استقبال رسمی از پزشکیان در ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ در پایین‌ترین سطح محبوبیت در دوران ریاست‌جمهوری‌اش نماینده مردم مشهد در مجلس هفتم، هشتم و یازدهم: هیچ جریان سیاسی نباید از رهبری جلو بزند یا عقب بماند | تأکید بر همدلی ملی در شرایط حساس کشور
سرخط خبرها

اعلام مجازات سخت عربستان سعودی برای متخلفان در ایام حج واجب

  • کد خبر: ۳۲۹۵۳۶
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸
اعلام مجازات سخت عربستان سعودی برای متخلفان در ایام حج واجب
عربستان سعودی برای جلوگیری از تکرار فاجعه سال گذشته، جریمه‌های سنگینی تا ۲۶ هزار دلار و ممنوعیت ۱۰ ساله برای حج بدون مجوز تعیین کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت کشور عربستان امروز از اعمال مجازات‌هایی علیه متخلفان دستورالعمل‌های مربوط به دریافت مجوز برای انجام حج خبر داد.

مجازات اول شامل جریمه نقدی تا ۲۰ هزار ریال (۵۳۳۰ دلار) است که برای این موارد اعمال می‌شود. یک: هر کسی که بدون مجوز در حال انجام یا تلاش برای انجام حج دستگیر شود. دو: هر کسی که دارای ویزای زیارت (ویزایی که برای انجام حج عمره می‌باشد نه حج واجب) باشد و از اول ذی‌القعده تا پایان چهاردهم ذی‌الحجه وارد شهر مکه مکرمه و مشاعر مقدسه شود یا در آنجا بماند یا تلاش برای این کار کند.

مجازات دوم شامل جریمه نقدی تا ۱۰۰ هزار ریال (۲۶۶۶۰ دلار) است که برای موارد دیگری اعمال می‌شود، مانند یک: هر کسی که برای صدور ویزای زیارت برای شخصی که بدون مجوز حج انجام داده یا تلاش برای انجام آن داشته، یا در دوره مشخص شده وارد مکه مکرمه و مشاعر مقدسه شده یا در آنجا مانده یا تلاش برای این کار کرده است، درخواست دهد. این جریمه به ازای هر فردی که برای او ویزای غیرقانونی صادر شده، تکرار می‌شود. دو: هر کسی که در دوره مذکور، دارندگان ویزای زیارت را به مکه مکرمه و مشاعر مقدسه منتقل کند یا تلاش برای این کار کند.

سه: هر کسی که در دوره مذکور، دارندگان ویزای زیارت را اسکان دهد، پنهان کند یا هرگونه کمکی به آنها ارائه دهد که امکان ماندن آنها در مکه مکرمه و مشاعر مقدسه را فراهم کند. این جریمه به ازای هر متخلفی که اسکان داده شود، پنهان شود یا به او کمک شود، تکرار می‌شود.

مجازات سوم شامل اخراج متخلفان حج از میان مقیمان و افراد دارای تخلف اقامتی به کشورهایشان و ممنوعیت ورود آنها به پادشاهی به مدت ۱۰ سال است.

مجازات چهارم شامل درخواست از دادگاه ذیصلاح برای مصادره وسیله نقلیه زمینی است که برای انتقال دارندگان ویزای زیارت به مکه مکرمه و مشاعر مقدسه در دوره مشخص شده استفاده می‌شود، در صورتی که متعلق به راننده، مشارکت‌کننده یا همدست او باشد.

مقامات سعودی هزاران متخلف از قوانین اقامت را بازداشت کرده و پایان آوریل جاری را آخرین مهلت خروج عمره‌گزاران، کمتر از دو ماه قبل از آغاز موسم حج، تعیین کرده‌اند.

این اقدامات در تلاش برای جلوگیری از هرج و مرجی صورت می‌گیرد که سال گذشته منجر به فوت بیش از ۱۳۰۰ نفر شد که بیشتر آنها مجوز انجام حج را نداشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->