ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس معمای هاشمیان در پرسپولیس| سرمربی یا سپر مدیرعامل؟ یزدانی در فینال تنیس صربستان باکیچ مجوز گرفت استقلال نه سرمربی دارد نه سرپرست| شرایط عجیب در بازی با تراکتور تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و آرسنال | اسلحه‌های مرگبار در اولدترافورد فاتح تریم جانشین یواخیم لو می‌شود؟ انزو کریولی، خرید جدید سپاهان از فرانسه آمد غیبت زاهدی مقابل کاشیما بازگشت مورایس به ایران درگیری لیدر‌های پرسپولیس با هواداران این تیم پیش‌بینی اوپتا از فصل جدید لیگ انگلیس | رقابت لیورپول و آرسنال برای قهرمانی و ناکامی‌های ادامه‌دار یونایتد پخش زنده بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آل کثیر در راه سیرجان؟
سرخط خبرها

بدهی ۱۹۵۰ میلیاردی استقلال چه ارتباطی با درویش دارد؟

  • کد خبر: ۳۲۹۵۴۲
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۵
بدهی ۱۹۵۰ میلیاردی استقلال چه ارتباطی با درویش دارد؟
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادعا کرده استقلال بدهی ۱۹۵۰ میلیاردی دارد!
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، رضادرویش، مدیرعامل پرسپولیس که این روز‌ها در وضعیت بسیار مخاطره آمیزی در این باشگاه قرار گرفته و مشخص نیست چه آینده‌ای داشته باشد و حتی هفته گذشته تا آستانه برکناری نیز پیش رفت در نطقی مدعی شده نظری جویباری، مدیرعامل استقلال به او گفته استقلال بدهی ۱۹۵۰ میلیاردی

نظری جویباری گفت باشگاه استقلال ۱۹۵۰ میلیارد تومان بدهی دارد. این ادعا درحالی مطرح شده که اگر بدهی سنگین به موسیمانه را که به تازگی از سوی این مربی ادعا شده را با تمام حقوق و دستمزد مربیان در این فصل و بازیکنانی که یکی بعد از دیگری به استقلال آمده و رفتند و تمام هزینه‌های جاری برای رزرو هتل، ایاب وذهاب و دیگر مسائل جمع بزنیم باز هم عدد ۱۹۵۰ میلیارد به دست نمی‌آید و روشن نیست که درویش روی چه حساب و کتابی ادعا کرده باشگاه استقلال این رقم بدهی دارد.

طبق اسناد و مدارکی که در سال‌های اخیر در رسانه‌ها به انتشار رسیده این باشگاه بدهی انباشته نیز ندارد و هولدینگ خلیج فارس در اقدامی ماندگار تمام بدهی‌های پیشین این باشگاه را پرداخت کرد وحتی شنیده شد مطالبات امیر قلعه‌نویی و فرهاد مجیدی نیز که از گذشته به جا مانده است نیز پرداخت شده است. اینکه چه طور درویش به چنین عدد و رقمی رسیده جای بحث دارد.

حال اینکه موضوع مطرح شدن این بدهی از سوی مدیرعامل نیز می‌تواند یک جریان سازی علیه استقلال هم باشد و گیریم اگر جویباری به درویش چنین حرفی زده باشد، قطعا مدیرعامل باشگاه پرسپولیس باید رازداری می‌کرد و برای اینکه خود و مجموعه‌اش را در وضعیت مطلوبی نشان نمی‌داد از بدهی استقلال نمی‌گفت.

به نظر می‌رسد طرح این موضوع بیشتر برای فرار از روز‌های سختی باشد که درویش گرفتارش شده است و اساسا بدهی استقلال به مدیرعامل پرسپولیس هیچ ارتباطی ندارد حتی اگر هزاران میلیارد باشد!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->