استقبال مشهد از عید غدیر با برپایی ۲ هزار موکب و گستراندن بزرگ‌ترین سفره اطعام در خیابان امام رضا(ع) پرچم غدیر در بیش از ۷۰۰ نقطه جهان برافراشته می‌شود | بیش از ۳ هزار مترمربع فرش جدید، زینت‌بخش حرم مطهر علوی شد یک نشدن تاریخی و دردناک غدیر، راه روشن تاریخ | درباره اهمیت حفظ عید غدیرخم به عنوان یک حادثه تاریخی هادی امت علمدار تبیین | مروری بر اقدامات و دستاورد‌های امام‌هادی (ع) در دوران امامت ایشان نخستین گروه حجاج مشهدی و خراسانی وارد فرودگاه مشهد شدند (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) استقرار ۳ تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در جشن مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر پایتخت مراسم بازآفرینی موزه قرآن حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد معرفی کتاب «اسناد مشروح مذاکرات مقامات ایران و عراق پیرامون اسرا و مفقودین (۱۳۶۹_۱۳۸۱)» بزرگترین سفره اطعام علوی کشور امسال در مشهد گسترده می‌شود کارکرد اجتماعی و سیاسی دعا در سیره امام هادی (ع) چهار نفر از حجاج خراسان رضوی بر اثر ایست قلبی جان باختند تعداد زائران ایرانی فوت شده در حج به ۱۷ نفر رسید | برای انتقال پیکر زائران فوت‌شده نامه‌نگاری شده است (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) نخستین بنای میدانی دائمی برای بزرگداشت غدیر در جهان اسلام در نجف افتتاح می‌شود تجهیز بقاع متبرکه برای ایجاد فضایی مناسب و جذاب برای زائران اربعین | سرویس‌دهی در اعتاب مقدسه رو به بهبود است فراخوان پویش ملی «غدیر به روایت همراه» ویژه دهه ولایت و امامت منتشر شد رشد جمعیت در میان مسلمانان سالانه به ۲ درصد می‌رسد صدور ویزای حج عمره از سر گرفته شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بانوان مدفون در کنار حضرت معصومه (س) چه کسانی هستند؟

  • کد خبر: ۳۲۹۸۱۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹
بانوان مدفون در کنار حضرت معصومه (س) چه کسانی هستند؟
داخل ضریح مطهر حضرت معصومه (س)، پنج تن از امام‌زادگان و همراهان این بانو که در سفر به قم ایشان را همراهی کردند هم مدفون هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علت اصلی مهاجرت حضرت معصومه (س) به ایران، حمایت آن حضرت (س) از ولایت امام علی بن موسی‌الرضا (ع) بود. وقتی حضرت معصومه (س) به قم تشریف‌فرما شدند، جمعی از سادات، بزرگان و علمای کوفه به قم آمدند و ریش سفیدان این شهر برای استقبال از ایشان بهترین خانه‌ها را پیشنهاد دادند و باغ‌ها و املاک بسیاری وقف ایشان کردند.

اما جالب است بدانیم داخل ضریح مطهر حضرت معصومه (س)، پنج تن از امام‌زادگان و همراهان این بانو که در سفر به قم ایشان را همراهی کردند هم مدفون هستند.

حضرت معصومه (س) به علت بیماری در شهر قم ماندگار شد. زمانی که حضرت معصومه (س) از دنیا رفتند، سه دختر امام نهم به دنبال ایشان آمدند.

اولین پایه‌گذار حرم حضرت معصومه (س)، زینب، دختر امام جواد (ع) است و خود ایشان هم داخل همین ضریح مطهر مدفون است. بعد از زینب، دو خواهر دیگر ایشان و بعد دختر امام هادی (ع) در این حرم دفن شده‌اند. یعنی داخل ضریح ۵ دختر امامان معصوم مدفون هستند.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->