جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند مراسم گرامیداشت عید بزرگ ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) پایگاه نظامی در کره جنوبی منفجر شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) نماینده رئیس جمهور: همکاری‌های تهران و بغداد در زمینه‌های مختلف در حال پیشرفت است جولانی با صدور ویزای آمریکا در نشست سازمان ملل شرکت خواهد کرد برگزاری دهمین دور گفت‌وگوهای حقوق‌بشری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صدور گواهینامه موتور برای بانوان ممنوعیت قانونی ندارد؛ خلاء دارد عارف: آمادگی کامل نیروهای مسلح برای برخورد قاطع با هرگونه شیطنت دشمنان وزیر نیرو: وعده تحقق ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال اتفاق خواهد افتاد سید حسن خمینی: تجاوز گستاخانه رژیم صهیونیستی به قطر، درستی هشدارهای ۵۰ سال قبل امام را به رخ جهانیان کشید اخبار جدید از حمله تروریستی اسرائیل به قطر؛ از هماهنگی دقیق با آمریکا تا استفاده از آسمان چند کشور عربی گستاخی سفیر رژیم صهیونیستی در واشینگتن: دفعه بعدی رهبران حماس را هدف می‌گیریم بیانات رهبر انقلاب درباره اقتدا به نبی مکرم اسلام(ص) در زندگی فردی و اجتماعی | اُسوه حسنه + فیلم مقام وزارت امور خارجه در مشهد: نام‌گذاری «سال وحدت امت اسلامی» در سازمان همکاری اسلامی تصویب شد هدف قانون‌گذار از ارائه کالابرگ، تأمین کالای اساسی به نرخ ثابت بود اسلام آباد تجاوز هوایی اسرائیل به قطر را محکوم کرد شورای امنیت درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر تشکیل جلسه خواهد داد لاریجانی: پیام حمله رژیم صهیونیستی به قطر قدرت نمایی در آینده است اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری ۱۵۰ تروریست در سیستان و بلوچستان طی شش ماه گذشته

  • کد خبر: ۳۲۹۹۹۹
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۹
دستگیری ۱۵۰ تروریست در سیستان و بلوچستان طی شش ماه گذشته
فرمانده نیروی زمینی سپاه از دستگیری ۱۵۰ تروریست و هلاکت ۱۰۰ نفر از آنان از آبان ماه سال گذشته تاکنون در عملیات‌های حافظان امنیت علیه اشرار و تروریست‌ها در استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد پاکپور در مراسم اولین یادواره شهدای امنیت حادثه ۱۶ فروردین سال ۱۴۰۳ شهرستان راسک سیستان و بلوچستان، گفت: شهید سردار شوشتری با هدف تامین امنیت، سپردن امنیت به خود مردم و محرومیت زدایی و مردمیاری در این منطقه خدمت کرده و به شهادت رسیدند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه افزود: ایجاد امنیت و توسعه از اهداف مهم سردار شهید شوشتری در سیستان و بلوچستان بود.

این مسئول با تاکید بر همکاری بیشتر مردم به ویژه در شهر‌های جنوبی استان برای توسعه و آبادانی منطقه، گفت: باید زمینه حضور و فعالیت سرمایه گذار غیر بومی برای توسعه و آبادانی در این منطقه فراهم شود، نباید اجازه بدهید عده‌ای فریب خورده و ابزار دست دشمنان با فراری دادن سرمایه گذاران مانع توسعه این منطقه شوند.

وی با اشاره به آتش زدن خودرو‌های راهسازی در جنوب سیستان و بلوچستان توسط افراد خودفروخته، گفت: سرمایه گذار این پروژه برای ساخت راه و جاده برای مردم این منطقه تمام ماشین آلاتی که سرمایه زندگی اش بود را آورد، اما شاهد سوختن آنها در آتش بودیم و صدای اعتراض مردم هم بلند نشد، نباید نسبت به اقداماتی که مانع توسعه منطقه می‌شود و زمینه ناامنی فراهم می‌کند، بی تفاوت باشیم، باید شما مردم بومی امنیت سرمایه گذار غیر بومی را فراهم کنید تا برای خدمت به شما با آرامش تلاش کند.

برای تامین امنیت سیستان و بلوچستان قریب به ۱۱ هزار نفر از مردم منطقه را به کار گرفتیم آوردیم سازماندهی کردیم در دسته‌های رزمی، سران طوایف ریش سفیدان و ائمه و مولوی‌ها تا با کمک هم امنیت را فراهم کنیم، قطعا سرویس‌ها و کشور‌های بدخواه این نظام ما را رها نکرده و با ایجاد ناامنی، هر طرح و برنامه‌ای را اجرایی می‌کنند که هوشیاری بیشتر مردم و مسئولان را میطلبد تا اجازه ندهند دشمنان به اهداف خود در این منطقه دست یابند.

وی با اشاره به حوادث تروریستی فروردین ماه سال گذشته در راسک و چابهار، گفت: هر ۱۸ نفر عامل تروریستی که در این عملیات‌ها به هلاکت رسیدند، ازعوامل بیگانه بودند که در پوشش مردم منطقه ما با عنوان سوخت بر وارد شده و سلاح و مهمات خود را در دبه‌های سوخت وارد کرده بودند، این موضوع در اعترافات افراد وابسته به این عوامل تروریستی و همدستانشان ثبت شده است که این نیازمند هوشیاری بیشتر مردم منطقه را می‌طلبد تا اجازه ندهند اتباع بیگانه با هویت آنان وارد منطقه شده و زمینه ناامنی را فراهم کنند، چون ضرر اصلی را مردم بومی میبینند.

وی با اشاره به حوادث تروریستی در گوهر کوه نیز بیان کرد: پس از وقوع این حادثه در عملیات‌های حافظان امنیت علیه اشرار و تروریست‌ها بیش از ۱۵۰ نفر دستگیر و ۱۰۰ نفر به هلاکت رسیدند، افراد دستگیر شده در اعترافات خود گفتند که به دنبال ارتباط با یکی از افراد بومی راسک که از کشور متواری شده و به دشمنان پناه برده، هدایت می‌شدند.

سردار پاکپور ادامه داد: مردم باید هوشیار باشند و تحت تاثیر افراد متواری و خودفروخته قرار نگرفته و خانه‌های خود را به افراد ناشناس برای اقدامات ضد امنیتی و ضدتوسعه استان، اجاره ندهند.

وی ضمن تاکید بر تکریم خانواده شهدا، گفت: باید همه مردم و مسئولان برای رفع مشکلات خانواده شهدا که عزیزان خود را برای امنیت این مرز و بوم تقدیم کردند، تلاش کنیم.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->