قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس جلسه مشترک رئیس جمهور و کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد ویدئو | ماجرای ترور سردار شادمانی در تعقیب و گریز مسلحانه با عوامل اسرائیل از زبان دختر ایشان هیئت پارلمانی ایران به ریاست قالیباف در ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان حضور پیدا می‌کند تبدیل ایران به «هاب تولید واکسن و تحقیقات زیست‌پزشکی منطقه» روزنامه اسرائیلی: هدف از انتقال کمک‌ها به غزه، ساکت کردن جامعه جهانی است کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم!
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی به نزدیکی کاخ ریاست‌جمهوری سوریه حمله کرد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۰۰۳۵
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۷
رژیم صهیونیستی به نزدیکی کاخ ریاست‌جمهوری سوریه حمله کرد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
رسانه‌های سوریه از حمله اسرائیل به مکانی در نزدیکی کاخ ریاست‌جمهوری این کشور خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع سوری بامداد امروز (جمعه) از شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در نزدیکی کاخ ریاست‌جمهوری این کشور، کاخ «الشعب» خبر دادند. روزنامه الوطن سوریه نوشت که رژیم صهیونیستی دست به حمله هوایی زده و ستونی از دود به هوا برخاسته است.

دقایقی بعد از این حمله دفتر بنیامین نتانیاهو در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما هدفی را در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری در دمشق مورد حمله قرار دادیم و اجازه هیچگونه تهدیدی علیه دروزی‌ها را نخواهیم داد».

در ادامه این بیانیه آمده است: «اجازه گسترش نیرو‌های نظامی در جنوب دمشق یا هرگونه تهدیدی علیه جامعه‌ی دروز را نخواهیم داد».

همزمان در پی اعتراضات گسترده جامعه دروزی در سراسر فلسطین اشغالی، نتانیابو و یسرائیل کاتس وزیر جنگ اسرائیل اعلام کردند که این رژیم شب گذشته حمله‌ای را در نزدیکی کاخ ریاست‌جمهوری در دمشق انجام داده است.

ادعای رژیم اسرائیل مبنی بر حمایت از طائفه دروزی‌ها در سوریه در حالی است که شب گذشته دولت دمشق و شیوخ دروزی بر سر پایان درگیری‌ها توافق کردند. بزرگان دروزی نیز با صدور بیانیه‌ای بر وحدت و یکپارچگی مردم سوریه و مقابله با فتنه‌ها تأکید کردند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->