تل‌آویو منطقه مرزی با مصر را «منطقه نظامی بسته» اعلام کرد مهلت یک‌ماهه آمریکا به لبنان برای اجرای انحصار سلاح دیدار و گفت‌وگوی قالیباف و ریاست‌جمهوری پاکستان بیان دیدگاه ها و مشکلات در دیدار فعالان فرهنگی و اجتماعی استان کردستان با رئیس‌جمهور ۳ مسیر محتمل برای آینده سیاسی سودان عفو بین‌الملل درخصوص فجایع وحشتناک سودان هشدار داد وزیر دفاع پاکستان در آستانه گفت‌و‌گو‌های صلح استانبول، افغانستان را تهدید کرد اطلاعات سپاه عنوان کرد: تکذیب دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه وزیر علوم: پیوند دانشگاه با جامعه و صنعت تقویت می‌شود تقدیر بایدن از آمریکایی‌ها برای انتخاب ممدانی رفیع‌زاده: طرح فوریت‌های اداری در استان‌ها به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به دنبال این هستیم که حتماً قانون ازدواج با اتباع خارجی را اصلاح کنیم | به هیچ تبعه خارجی در موضوع ازدواج تابعیت داده نمی‌شود عراقچی: از جنگ ۱۲ روزه، درس‌های بزرگی فرا گرفتیم و از روز ۲۳ خرداد قوی تریم قالیباف در دیدار همتای پاکستانی: از موضع صریح پاکستان در حمایت از کشورمان در جنگ ۱۲ روزه تقدیر می کنم نماینده مجلس: آمریکایی‌ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده‌اند یک ناو هواپیمابر انگلیسی به مدیترانه اعزام شد ترامپ: با زهران ممدانی باید مهربان بود پزشکیان وارد سنندج شد قالیباف: مجلس شورای اسلامی در مسیر توسعه همکاری‌ها با پاکستان گام برمی‌دارد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران لاف‌زنی‌های ترامپ ادامه دارد | از قدرت اتمی جهان تا غیبت در اجلاس گروه ۲۰ رژیم اسرائیل ۳۹ شهروند سوری را ربود پزشکیان: ساختار آموزش کشور را متحول خواهیم کرد تمدید بازداشت دادستان نظامی سابق رژیم اسرائیل ممدانی جنگ با ترامپ را آغاز کرد ترور عضو حزب جماعت علمای اسلام در پاکستان
سرخط خبرها

شرط چین برای مذاکره با آمریکا

  • کد خبر: ۳۳۰۰۴۶
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
شرط چین برای مذاکره با آمریکا
در شرایطی که جنگ تعرفه‌ای دونالد ترامپ اثرات مدنظر او را نداشته و به ایجاد آشوب در بازار‌های مالی ایالات متحده منجر شده چین برای مذاکره با واشنگتن شرط تعیین کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، چین اعلام کرد که در حال بررسی پیشنهاد آمریکا برای مذاکره درباره تعرفه‌های ۱۴۵ درصدی است که دونالد ترامپ بر کالا‌های چینی وضع کرده است.

با این حال، پکن به واشنگتن هشدار داده که استفاده از «اخاذی و اجبار» در این مذاکرات نتیجه‌ای نخواهد داشت. این خبر در حالی منتشر می‌شود که تنش‌های تجاری بین دو کشور اقتصاد‌های بزرگ جهان بالا گرفته و بازار‌های جهانی را تحت تأثیر قرار داده است.

مقامات چینی گفته‌اند که آمریکا اخیراً از راه‌های مختلف برای شروع مذاکرات با پکن تماس گرفته است. چین هم اعلام کرده که درِ مذاکره باز است، اما آمریکا باید با لغو تعرفه‌های یک‌جانبه، حسن نیت خود را نشان دهد. وزارت بازرگانی چین تأکید کرده که هرگونه فشار یا زورگویی از سوی آمریکا، مذاکرات را به بن‌بست می‌کشاند.

این تنش‌ها از زمانی شدت گرفت که آمریکا تعرفه‌های ۱۴۵ درصدی را بر کالا‌های چینی اعمال کرد. در مقابل، چین هم در ماه آوریل با تعرفه‌های ۱۲۵ درصدی بر کالا‌های آمریکایی پاسخ داد.

کارشناسان می‌گویند این تعرفه‌های سنگین می‌توانند تجارت بین دو کشور را تقریباً غیرممکن کنند؛ چون سود صادرکنندگان چینی را از بین می‌برند و قیمت کالا‌های آمریکایی در چین را به شدت بالا می‌برند. با این حال، چین برخی کالا‌ها مثل داروها، میکروچیپ‌ها و موتور‌های جت را از تعرفه‌ها معاف کرده است. از آن طرف، دولت ترامپ هم روز جمعه معافیت تعرفه‌ای برای محموله‌های کم‌ارزش از چین و هنگ‌کنگ را لغو کرد.

در آمریکا، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری، گفته که مطمئن است چین به دنبال توافق است و این مذاکرات در چند مرحله پیش خواهد رفت. دونالد ترامپ هم از شانس خوب برای رسیدن به توافق با چین حرف زده است.

اما چین بار‌ها اعلام کرده که خودش به دنبال مذاکره برای پایان دادن به تعرفه‌ها نیست و منتظر است تا آمریکا گام اول را بردارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->