نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست و چهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغاز به کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | کیوی با قیمت نجومی به بازار آمد قسط آورده نهضت ملی مسکن ۱۰۰ میلیون تومان شد | آورده متقاضی به ۶۰۰ میلیون تومان افزایش یافت بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم دیرکرد در بانک ملی ایران | فرصت طلایی بدهکاران تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۴
سرخط خبرها

نماینده وان ترکیه: آنکارا برای توسعه همکاری‌های تجاری با ایران آماده است

  • کد خبر: ۳۳۰۰۷۸
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۰
نماینده وان ترکیه: آنکارا برای توسعه همکاری‌های تجاری با ایران آماده است
نماینده مردم شهر وان در مجلس ملی ترکیه با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی، صنعتی و سرمایه‌گذاری این استان، از آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی با ایران به‌ویژه استان زنجان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، کایهان ترکمن اوغلو روز جمعه در دیدار با استاندار زنجان با ابراز خرسندی از حضور در زنجان، افزود: اگر ظرفیت‌هایی که در این دیدار به آنها اشاره شد به‌درستی مدیریت و معرفی شود، زنجان می‌تواند نقش بسیار مهم‌تری در روابط اقتصادی دو کشور ایفا کند.

وی با اشاره به برگزاری هشتمین کمیسیون مشورتی مشترک ایران و ترکیه در آبان‌ماه ۲۰۲۳ با حضور رؤسای جمهور دو کشور، گفت: در این نشست اهداف روشنی ترسیم شد که یکی از مهمترین آنها، ارتقای سطح مبادلات تجاری از هفت میلیارد دلار کنونی به ۳۰ میلیارد دلار در آینده‌ای نزدیک است.

نماینده مجلس ملی ترکیه با تاکید بر نقش بخش خصوصی در تحقق این هدف، تصریح کرد: توسعه مسیر‌های ارتباطی، گسترش پایانه‌های مرزی و تسهیل فعالیت‌های تجاری، همگی برای حمایت از فعالان اقتصادی ایران و ترکیه در حال انجام است.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و گردشگری مشترک عنوان کرد: تصمیم گرفته‌ایم سال جاری را به عنوان سال گردشگری ایران و ترکیه اعلام کنیم.

نماینده مجلس ملی ترکیه افزود: کشور ما امسال در نمایشگاه بین‌المللی کتاب ایران به صورت گسترده شرکت خواهد کرد و در نمایشگاه ایران‌اکسپو نیز ۲۰۰ تاجر ترک حضور یافتند که بیشترین تعداد در میان کشور‌ها بود.

ترکمن‌اوغلو با اشاره به تجربه سفر خود به شهر‌های مختلف ایران از جمله تبریز، ارومیه، مشهد، اصفهان و قم، اظهار داشت: این نخستین بار است که به زنجان سفر می‌کنم و با توجه به ظرفیت‌های بالای صنعتی، تجاری و نیروی انسانی توانمند این استان، جای تعجب دارد که تاجران شهر وان تا امروز ارتباطی با این شهر نداشته‌اند.

وی افزود: موفقیت زنجان در جذب سرمایه‌گذار خارجی در مدت کوتاه، نشان‌دهنده مدیریت و برنامه‌ریزی مؤثر مسئولان استان است.

نماینده وان در مجلس ترکیه ادامه داد: اتاق‌های بازرگانی دو شهر زنجان و وان می‌توانند زمینه‌ساز همکاری‌های پایدار و مستمر باشند، اما این تجار هستند که باید این ارتباط را به‌صورت عملیاتی تقویت کنند و من به‌عنوان سیاستمدار وظیفه دارم که این ارتباط را تسهیل کنم.

وی همچنین از سفر آتی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و ترکیه به آنکارا خبر داد و گفت: این سفر در هفتم خرداد به ترکیه صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به دیدار خود با عبدالکریم حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهور ایران در امور شهری و روستایی، گفت: از ایشان نیز دعوت به عمل آمده است تا در این سفر حضور یابند و با فعالان اقتصادی ترکیه دیدار کنند و قرار است در این سفر، هشت نماینده دیگر از مجلس ایران نیز حضور داشته باشند.

ترکمن اوغلو در ادامه با اشاره به اهمیت شهر وان در جذب گردشگران ایرانی، گفت: سال گذشته بیش از ۳.۵ میلیون ایرانی از ترکیه بازدید کردند که ۷۰۰ هزار نفر آنها وارد شهر وان شدند و وان را می‌توان ایران کوچک نامید و لازم است که مسئولان ایرانی نیز توجه بیشتری به این شهر داشته باشند.

وی با اشاره به ساختار کنسولی ایران در ترکیه گفت: هم‌اکنون ایران در شهر‌های استانبول، ترابزون و ارزروم کنسولگری دارد و پیگیر آن هستیم که کنسولگری جدیدی نیز در شهر وان راه‌اندازی شود همچنین مذاکراتی برای تأسیس بانک ایرانی در این شهر در دست انجام است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->