تمرین پرسپولیس تعطیل شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) حمدالله - پرسپولیس، دوباره جدی شد بازتاب جهانی حضور منیرالحدادی در استقلال میزبانی مشهد از بازی‌های آسیایی استقلال در هاله‌ای از ابهام استقلال بازهم بازیکن خارجی می‌خواهد! تاریخ و ساعت بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا | دل‌خوشی امیر خبرخوش برای پرسپولیسی‌ها | صحرایی رباط نداد پایان مسابقات قهرمانی لیگ پرس‌سینه و لیفت بانوان خراسان رضوی برترین‌های مسابقات تک‌حرکت پرس‌سینه خراسان رضوی مشخص شدند رودریگو در برزخ رئال و برزیل ماشاریپوف از لیست استقلال خارج می‌شود| جراحی اجباری است مجلس حق پخش تلویزیونی را به باشگاه‌ها داد |سرخابی‌ها پولدارتر می‌شوند رئیس هیئت تنیس خراسان رضوی: انتظار داریم اداره‌کل ورزش نقش پررنگ‌تری در توسعه تنیس استان ایفا کند آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا آدان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟
سرخط خبرها

خطر انحلال بیخ گوش آلومینیوم اراک

  • کد خبر: ۳۳۰۱۵۸
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
خطر انحلال بیخ گوش آلومینیوم اراک
باشگاه آلومینیوم اراک با مشکلات مالی دست‌وپنجه نرم می‌کند و احتمال انحلال این باشگاه قوت گرفته است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم فوتبال آلومینیوم اراک شب گذشته در ورزشگاه آزادی شکست تلخی را مقابل تیم استقلال متحمل شد و با ۵ گل خورده میدان مسابقه را ترک کرد.

شاید اگر آلومینیوم اراک در شرایط عادی قرار داشت، چنین باختی را مقابل استقلال متحمل نمی‌شد، اما شایعات متعدد درخصوص احتمال انحلال باشگاه آلومینیوم اراک به دلیل مشکلات مالی در روحیه بازیکنان و اعضای کادر فنی این تیم تأثیر نامناسبی گذاشت تا شاید یکی از مهم‌ترین دلایلی که درخصوص شکست این تیم از استقلال مطرح شود، همین موضوع باشد.

گفته می‌شود کارخانه آلومینیوم اراک به دلیل برخی مشکلات مالی به دنبال پایان فعالیت در حوزه فوتبال است و قصد دارد تیم فوتبال خود را منحل کند تا خرج و دخل کارخانه آلومینیوم اراک با هم جفت‌وجور شود.

البته در سال‌های گذشته، مدیران کارخانه آلومینیوم اراک کوشیدند به هر شکل ممکن هزینه‌های این باشگاه را فراهم کنند تا آلومینیوم به‌نوعی تنها دلخوشی فوتبالی اراکی‌ها شود، اما افزایش هزینه‌ها در فصل جاری احتمال انحلال این باشگاه را قوت بخشیده است.

هرچند در همین راستا، رجائیان، مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک، در تلاش است با ارائه طرحی به هیئت‌مدیره کارخانه آلومینیوم اراک، از چنین‌اقدامی جلوگیری کند و پیش‌بینی می‌شود آلومینیوم اراک در صورت ماندن در لیگ برتر فصل آینده با هزینه کمتری فعالیت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->