وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز انتخابات نخست‌وزیری در استرالیا (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۰۲۰۰
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
آغاز انتخابات نخست‌وزیری در استرالیا (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
انتخابات در استرالیا برای تعیین نخست وزیر آتی این کشور با حضور حدود ۱۸ میلیون رای دهنده که تحت تاثیر مسائل اقتصادی و معیشتی قرار دارند، آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری فرانسه با انتشار این خبر افزود: صندوق‌های آرا از ساعت ۰۸:۰۰ بامداد روز شنبه (به وقت محلی، بامداد امروز به وقت تهران) در سواحل شرقی استرالیا روی میلیون‌ها رای دهندگان که با نگرانی از هزینه‌های زندگی و تعرفه‌های دونالد ترامپ مواجه‌اند، باز شد؛ این رای گیری تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت؛ بنابراین گزارش رقابت بین «آنتوی آلبانز» نخست وزیر کنونی که تلاش دارد برای بار دوم در این سمت ابقا شود و «پیتر داتون» (Peter Dutton) رهبر «حزب لیبرال استرالیا» (Liberal Party of Australia) و حزب مخالف دولت، در جریان است.

خبرگزاری فرانسه در ادامه گزارش داد: این دور از انتخابات تحت شعاع هزینه‌های زندگی، نظام بهداشت عمومی در حال گسست، هزینه‌های سنگین مسکن و تعرفه‌های تجاری دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قرار دارد.

بنابر اعلام مقامات برگزار کننده انتخابات در استرالیا، در مجموع ۱۸ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر برای رای دادن ثبت نام کرده و تاکنون بیش از یک سوم رای دهندگان آرای خود را به صندوق انداخته‌اند.

آلبانز ۶۲ ساله، نخست وزیر کنونی استرالیا وعده داده است در صورت پیروزی در انتخابات، انرژی تجدیدپذیر را ترویج، بحران رو به وخامت مسکن را مهار و بودجه را به سیستم مراقبت‌های بهداشتی فرسوده این کشور تزریق کند.

درهمین حال داتون با اشاره به تنگا تنگ بودن نتیجه در این دور از انتخابات گفت که قشر خاموش استرالیایی‌ها ممکن است شگفتی ساز شوند و تاکید کرد که وی در صورت پیروزی کشور را به مسیر درست خود باز خواهد گرداند.

این گزارش حاکی است هرچند نتایج رسمی ممکن است هفته‌ها طول بکشد، اما نتایج اولیه غیر رسمی از کمیسیون انتخابات معمولا نشان خواهد داد که چه نامزدی قادر خواهد بود تا دولت بعدی را تشکیل دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->