پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

علی علیپور در مسیر عنایتی | گلزنان مادرزاد سیاه بخت

  • کد خبر: ۳۳۰۲۲۸
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
علی علیپور در مسیر عنایتی | گلزنان مادرزاد سیاه بخت
علیپور مثل ستاره مشهدی سابق استقلال در بد زمانی ظهور کرد.

پایان لیگ برتر برای پرسپولیس تلخ بود؛ نه جامی، نه افتخاری، نه آن هیاهوی همیشگی که به سکوی قهرمانی ختم شود. اما در میان این فصل پرنوسان و بی‌حاصل، یک نام همچنان برق زد: علی علیپور، مهاجم پرتلاش و وفادار سرخ‌ها که بی‌سروصدا و با پشتکار همیشگی‌اش، به یکی از گلزن‌ترین بازیکنان این فصل بدل شد.

با وجود انتقاداتی که به عملکرد پرسپولیس وارد بود—از خط دفاعی شکننده گرفته تا خط میانی‌ای که خلاقیت لازم را نداشت—علیپور نشان داد که همچنان می‌توان روی غریزه گلزنی‌اش حساب باز کرد. او با ثبت گل‌های متعدد، پرسپولیس را در کورس نگه داشت، حتی اگر در نهایت جامی به دست نیامد. اگر دیگر خطوط تیم همانند خط حمله علیپور کارآمد عمل می‌کردند، شاید اکنون پرسپولیس فصل را با لبخند تمام می‌کرد، نه حسرت.

اما در کنار این موفقیت فردی، علیپور با یک واقعیت تلخ دست و پنجه نرم می‌کند؛ بدشانسی تاریخی در عرصه ملی. او در دورانی به اوج رسید که مهدی طارمی و سردار آزمون، هر دو در سطح اول فوتبال اروپا می‌درخشند و پیراهن شماره ۹ تیم ملی را قبضه کرده‌اند. با وجود توانایی، انگیزه و آمار درخشان، علیپور در صف انتظار مانده است؛ نه به خاطر ناتوانی، بلکه به خاطر رقابتی نابرابر با ستارگان بین‌المللی.

این وضعیت، یادآور سرنوشت رضا عنایتی در دهه ۸۰ است؛ مهاجمی که بار‌ها عنوان آقای گلی لیگ را به دست آورد، اما در دوران سلطه علی دایی بر خط حمله تیم ملی، فرصت چندانی برای درخشش پیدا نکرد. علیپور نیز این روزها، بی‌آنکه دیده شود، زیر سایه‌ی طارمی و آزمون ایستاده است—درست مانند عنایتی که زیر سایه‌ی دایی ایستاد.

با این حال، عملکرد علیپور در این فصل پیام روشنی دارد: گل‌زن‌ها همیشه دیده نمی‌شوند، اما هرگز بی‌اثر نمی‌مانند. شاید در‌های تیم ملی به روی او همچنان نیمه‌باز بماند، اما تلاش و ثبات او نشانه‌ای است از ارزشی که باید در فوتبال داخلی به آن توجه کرد—ارزشی که لزوماً درخشش در اروپا شرط آن نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->