مهاجرانی: بخش خصوصی باوجود ناترازی‌ها سرپا مانده است قالیباف: قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت قابلیت تحول در مسائل اقتصادی را دارد آن روز سخت | روایت سقوط بالگرد شهید جمهور و همراهانش عراقچی: مجمع گفتگوی تهران، پایتخت را به قلب تپنده‌ی وفاق منطقه‌ای تبدیل کرد پشت پرده موافقت صهیونیست‌ها با ورود کمک‌ها به غزه چیست؟ نماینده مردم مشهد در مجلس: استیضاح وزیر راه را قبول ندارم مدیر مرکز مطالعات انرژی و امنیت روسیه: کلید حل پرونده هسته‌ای ایران در تهران و واشینگتن است واکنش پوتین به پیشرفت گفت‌و‌گو‌های میان ایران و آمریکا جزئیاتی عجیب از مکالمه تلفنی صمیمانه رؤسای جمهور آمریکا و روسیه فاش شد | ترامپ: ولادیمیر، هر وقت دلت خواست می‌تونی تلفن رو برداری و زنگ بزنی درخواست ۲۲ کشوربرای ازسرگیری امدادرسانی کامل به نوار غزه و برقراری آتش‌بس تحفه قطری‌ها برای آمریکا دردسر شد | کاخ سفید: هواپیمای اهدایی قطر هیچ ربطی به ترامپ ندارد پوتین: آماده همکاری با اوکراین برای دستیابی به توافق هستیم آیین بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور در مسجد امام محمد باقر(ع) مشهد برگزار شد+فیلم عراقچی: پیرو مسیر شهید امیرعبداللهیان باشیم وزیر امور خارجه عراق با پزشکیان دیدار کرد قالیباف: رژیم صهیونیستی هویت ژئوپلیتیک مستقلی ندارد سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه ایران لفاظی کرد عراقچی: ایران می‌تواند مرکزی برای تبادل اطلاعات در منطقه و بین الملل باشد ادعای کاخ سفید درباره حق غنی‌سازی ایران تاکید پزشکیان بر تسریع در جذب سرمایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی سفیر ایران در انگلیس احضار شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری از بن‌بست در مذاکرات دوحه خبر دادند اخلاقی: کشور‌های عربی می‌دانند که هر پیمان و قراردادی بدون حضور ایران به نتیجه نخواهد رسید رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: توان رهگیری و انهدام پرنده‌های دشمن افزایش ۵ برابری یافته است پزشکیان در نشست با معاونان وزارت کار: اجرای طرح محله‌محوری باعث توزیع هدفمند خدمات اجتماعی می‌شود وزیر امور خارجه ترکمنستان: از اجرای پروژه‌هایی مثل بزرگراه عشق‌آباد تا مرز ایران حمایت می‌کنیم انصراف معاون ترامپ از سفر به فلسطین اشغالی سازمان جهانی بهداشت: ۵۷ کودک در نوار غزه از گرسنگی جان باخته‌اند (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زلنسکی پوتین را تهدید کرد: تأمین امنیت میهمانان خارجی مراسم جنگ جهانی دوم بر عهده روسیه است

  • کد خبر: ۳۳۰۲۳۰
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴
زلنسکی پوتین را تهدید کرد: تأمین امنیت میهمانان خارجی مراسم جنگ جهانی دوم بر عهده روسیه است
رئیس‌جمهوری اوکراین گفت که مسکو مسئول تأمین امنیت مقام‌های ارشد بین‌المللی است که در مراسم ۹ مه (۱۹ اردیبهشت) و بزرگداشت پایان جنگ جهانی دوم به این کشور سفر می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری فرانسه امروز شنبه و به نقل از مصاحبه دیروز ولودیمیر زلنسکی با رسانه‌ها نوشت: موضع ما در قبال (سران) کشور‌هایی که ۹ مه به روسیه سفر می‌کنند، بسیار روشن است. ما مسئولیت آنچه را که در قلمرو فدراسیون روسیه رخ می‌دهد، نمی‌پذیریم. امنیت شما را آنها تضمین می‌کنند.

رئیس‌جمهور اوکراین همچنین آتش‌بس سه‌روزه‌ای را که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، همزمان با مراسم بزرگداشت جنگ جهانی دوم اعلام کرده، رد کرد و بااین‌حال گفت که کی‌یف آماده برقراری آتش‌بس کامل است.

به گفته زلنسکی، دیدگاه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، پس از دیدار چند روز پیش در واتیکان شروع به تغییر کرده است.

وی گفت: من مطمئنم که پس از دیدار ما در واتیکان، دید ترامپ نسبت به مسائل اندکی تغییر کرد.

از سوی دیگر، یک مقام اوکراینی امروز به روزنامه کیف ایندیپندنت گفت که این کشور دو شهروند کشور آفریقایی توگو را که در کنار نیرو‌های روس می‌جنگیدند، دستگیر کرده است.

پترو یاتسنکو (Petro Yatsenko) گفت که این دو نفر در بازداشت اوکراین هستند.

وزارت امور خارجه توگو پیش‌تر گفته بود که بازداشت‌شدگان با وعده‌ها دریافت بورسیه تحصیلی توسط نهاد‌هایی که مدعی نمایندگی مؤسسات روس هستند، گمراه شده و عازم این کشور شده بودند. این وزارتخانه گفت که بیشتر این افراد دانشجویان جوانی بودند که در نهایت کارشان به مشارکت در جنگ کشیده شد.

این روزنامه اوکراینی نوشت که تاکنون اتباعی از کشور‌های نپال، سریلانکا، چین و کشور‌های آسیای میانه در جریان جنگ اخیر در جبهه روسیه مشغول به جنگ بوده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->