آتش‌سوزی گسترده در پارک ملی دز خوزستان + فیلم ویدیو | سقوط یک هواپیمای کوچک در منطقه مسکونی سن‌دیه‌گو آمریکا انجام عمل قلب در تبریز توسط پزشکیان + عکس فوت یک زائر ایرانی هنگام طواف مستحبی در حج (۱ خرداد ۱۴۰۴) اطلاعیه آموزش و پرورش در خصوص پخش برنامه «الو امتحان» اصلاح شرط سنی شرکت در آزمون نظام روانشناسی و مشاوره صدور هشدار زرد هواشناسی در خراسان رضوی و ۳ استان دیگر در پی پیش‌بینی رگبار باران (یکم خرداد ۱۴۰۴) ظفرقندی: سازمان بهداشت جهانی توجه بیشتری به حضور ۴.۵ میلیون پناهجو در ایران داشته باشد برخورد با اوباش، زورگیری در تهران را ۳۳ درصد کاهش داده است همکاری شهرداری مشهد و دانشگاه علوم پزشکی برای نجات بینایی هزاران نفر | شرایط اهدای قرنیه: از مرگ مغزی تا مرگ قلبی + فیلم جزئیات جدید از متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (یکم خرداد ۱۴۰۴) اسراف در مصرف، بلای جان کشور | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های تلخ الگوی مصرف، به‌مناسبت روز ملی بهره‌وری پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (یکم خرداد ۱۴۰۴) شیرین‌بیان، گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن واکسن زونا می‌تواند از سلامت قلب محافظت کند هشدار به زنان: از هر ۸ زن یک نفر به سرطان سینه مبتلا می‌شود ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری ۴ آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور
سرخط خبرها

مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد

  • کد خبر: ۳۳۰۴۸۶
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد
وزیر آموزش و پرورش در مراسم تجلیل از معلمان نمونه کشوری با حضور رئیس جمهور از برنامه‌های سازمان برای جبران کمبود معلم در سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی در آئین تجلیل از معلمان نمونه کشوری با حضور رئیس جمهور گفت: هیچگاه فکر نمی‌کردیم که در دولت جنابعالی تا این حد به مسئله آموزش و پرورش بها داده شود. در دولت وفاق ملی تمام ظرفیت‌های خود را برای افزایش ظرفیت آموزش و پرورش آموزش و پرورش و اجرای سیاست‌های مقام معظم رهبری و تحقق سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش به کار گرفت.

وی با بیان اینکه ما باور داریم که عدالت آموزشی سنگ بنای توسعه پایدار است گفت در این مسیر محرومیت زدایی از فضا‌های آموزشی، استانداردسازی تجهیزات، تقویت مدارس دولتی، ارتقای کیفیت آموزش و توجه به ذینفعان اصلی آموزش و پرورش در صدر برنامه‌های ما قرار دارد.

کاظمی با اشاره به لزوم حفظ کرامت معلمان گفت: از برنامه‌های ما توجه به منزلت و جایگاه فرهنگیان است که از ارکان اصلی تحول در نظام تعلیم و تربیت کشور خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش با اذعان به کمبود ۱۷۰ هزار معلم در مدارس در آغاز سال تحصیلی گفت: با این حال سال تحصیلی آرام و با آرامش شروع شد و با توجه دولت پرداخت معوقات فرهنگیان که حتی ردیف بودجه‌ای هم برایش مشخص نشده بود صورت گرفت. نصف پاداش بازنشستگان به فرهنگیان بازنشسته اختصاص یافت.

وزیر آموزش و پرورش افزود: رسیدگی به اعتراضات داوطلبان آزمون‌های استخدامی فرهنگیان، رسیدگی به اعتراضات گزینش‌ها، رسیدگی به اعتراضات معلمان در اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان، اجرای موفقیت آمیز طرح هادی برای جبران افت یادگیری بازماندگان از تحصیل، پوشش ۹۹ درصدی در تحصیل کودکان در بدو ورود به دبستان، کسب رتبه سوم المپیاد‌های دانش آموزی جهان با ده طلا، ده نقره و دو برنز و کسب ۴۷ مدال رنگارنگ در مسابقات دانش آموزی زیر ۱۸ سال و کسب جایگاه ششم در مسابقات المپیک دانش آموزی زیر ۱۵ سال از دیگر اقدامات ما بوده است.

کاظمی با اشاره به افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش نسبت به سال گذشته و سهم ۱۲/۲ درصدی نظام آموزشی از بودجه کل کشور گفت: این مساله نشان از توجه دولت به امر آموزش و پرورش دارد. برنامه‌ریزی برای تحول در برنامه درسی و تمرکز بر مهارت آموزی دانش آموزان و تمرکز برای حل آسیب‌های اجتماعی و ارائه یک برنامه عملیاتی دقیق با محوریت نماد و توجه به اوان کودکی از دستاورد‌های دیگر نظام آموزشی بوده است.

وی در خصوص اقدامات صورت گرفته برای رفع محرومیت زدایی گفت: بعضی از پروژه‌های محرومیت زدایی هم اکنون در حال افتتاح است و یا پیش از این افتتاح شده است. توجه به ظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی به همراه تشکیل تیم‌های ساخت با مشارکت اکثر نهاد‌ها مانند ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، بسیج و سپاه از جمله این دستاور‌ها است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت افزایش کیفیت آموزش و ارتقای کیفیت یادگیری گفت: بیش از ۳۰۰ هزار معلم در دوره‌ها آموزشی تاکنون شرکت کردند و با یکدیگر تبادل تجربه می‌کنند تا با بهره‌گیری از روش‌های نوین تدریس، تحول اساسی در کلاس‌های درس ایجاد کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->