وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۰۵۴۱
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۰
عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با هدف دیدار و گفت‌و‌گو با مقام‌های عالی‌رتبه جمهوری اسلامی پاکستان، تهران را به مقصد اسلام‌آباد ترک کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، عراقچی در این سفر ضمن دیدار با مقام‌های عالی‌رتبه پاکستان، در خصوص موضوعات دوجانبه از جمله همکاری‌های اقتصادی، تجاری، امنیت مرزی و نیز تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی و تبادل نظر خواهد کرد.

پیش از این منابع دیپلماتیک به شبکه پاکستانی «سما» گفته بودند عراقچی در جریان این سفر با «اسحاق دار» وزیر امور خارجه پاکستان دیدار خواهد کرد و مذاکرات کلیدی با او خواهد داشت.

به گفته این منابع آگاه، انتظار می‌رود که این مذاکرات بر روابط دوجانبه و همچنین وضعیت امنیتی در حال تحول در منطقه متمرکز باشد.

این سفر در حالی انجام می‌شود که پس از تشدید تنش‌های اخیر بین پاکستان و هند، نگرانی‌های ژئوپلیتیکی افزایش یافته است.

اگرچه جزئیات سفر همچنان به‌طور رسمی مشخص نشده است، ناظران سفر عراقچی را به‌عنوان یک تلاش دیپلماتیک برای تعامل با ذی‌نفعان منطقه‌ای و تشویق به کاهش تنش میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو می‌بینند.

وزیر امورخارجه ایران به‌علاوه قرار است این هفته به هند سفر کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->