اظهاراتی ضدایرانی جدید معاون ترامپ آغاز موج دهم حمله موشکی ایران | اهداف رژیم صهیونیستی زیر آتش (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم انهدام ۲۸ فروند هدف متخاصم در آسمان ایران | شکار پهپاد هرمس با شلیک دقیق پدافند هوایی ترامپ با تیم امنیتی خود درباره جنگ اسرائیل و ایران جلسه برگزار می‌کند اعلام همبستگی پارلمان عراق با مردم ایران (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) مقام صهیونیستی به خسارت مالی سنگین حمله ایران علیه تل‌آویو اذعان کرد رژیم صهیونیستی درباره کاهش زمان هشدار پیش از حملات موشکی ایران اطلاعیه داد سازمان ملل: حملات اشغالگران مردم غزه را از آب و غذا محروم کرده است پزشکیان: رژیم صهیونیستی با پشتیبانی قدرت‌های بزرگ مرتکب هر جنایتی می‌شود بقایی به اظهارات مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا واکنش نشان داد انرژی هسته‌ای حق مسلم ایران است | هیچ‌کسی نمی‌تواند برای ما تعیین‌ تکلیف کند واکنش زهرا رهنورد به حملات اسرائیل | ‏زنان همچون همیشه نخستین قربانیان از میانِ غیرنظامیان هستند نماینده مجلس: ایران هنوز بخشی از سلاح‌های مؤثر خود را به کار نگرفته است فرماندهی امنیت سایبری: استفاده از تجهیزات هوشمند متصل به اینترنت را کم کنید ترامپ: به دنبال پایبندی کامل ایران هستیم سخنگوی دولت: هیچ مشکلی در تأمین سوخت نداریم + فیلم  تذکر بقائی به گروه هفت: دست از لفاظی یک‌جانبه بردارید و متجاوز را محکوم کنید سخنگوی وزارت دفاع: یکی از موشک‌های پیشرفته سپاه، امروز برای اولین مرتبه، به اسرائیل شلیک شد اردوغان: استانبول می‌تواند میزبان مذاکرات واشنگتن و تهران درباره برنامه هسته‌ای ایران باشد همه چیز درباره «آمان»، اداره اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل و دلایل اهمیت آن سپاه پاسداران: مرکز طراحی عملیات ترور و شرارت‌های رژیم صهیونیستی (موساد) در آتش می‌سوزد وحدت، راه عبور از بحران‌های کشور است دبیر حزب ندای ایرانیان خراسان رضوی: حل‌وفصل دیپلماتیک جنگ ایران و اسرائیل به طریقی که عزت ایران حفظ شود، مهم است وعده صادق۳، مقاومت مشروع درمقابل خشونت صهیونیستی جنگنده F-35 چه مشکلاتی دارد؟ | گرانِ آسیب‌پذیر آخرین جزئیات فعالیت پدافند هوایی مشهد و حضور ریز پرنده‌ها در آسمان شهر (۲۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان: اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از مدارس خصوصی باشد + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۰۷۸۹
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۵
پزشکیان: اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از مدارس خصوصی باشد + فیلم
رئیس‌جمهور گفت: قرار نیست مدارس دولتی ما از مدارس خصوصی پایین‌تر باشد، ما اجازه این کار را نخواهیم داد. ما اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از مدارس خصوصی باشد و فردی که پول، آشنا و رابطه ندارد، نتواند بچه خود را در مدرسه ثبت‌نام کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان، در همایش «نهضت توسعه عدالت آموزشی با رویکرد محرومیت‌زدایی از فضاها و تجهیزات آموزشی و کیفیت‌بخشی با مشارکت مردم» که امروز، ۱۵ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: باور و اعتقاد من این است اگر مردم وسط میدان بیایند، هیچ مشکلی وجود ندارد که نتوانیم حل کنیم. اینکه در ایران ما و در کشور ما در منطقه‌ای فضای آموزشی نداشته باشیم تا بچه‌ها را آموزش دهیم، به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی افزود: نپذیرفتن اینکه در ایران جایی یا نقطه‌ای وجود داشته باشد که نتوانیم بچه‌ها را آموزش دهیم، گام اول است. وقتی این وضعیت را قبول نکردیم، راه‌های زیادی وجود دارد که بتوانیم مشکل را حل کنیم. یکی از راه‌ها دولت است. ما این وضعیت را قبول نمی‌کنیم که بچه‌ها فضا برای آموزش نداشته باشند.

پزشکیان بیان کرد: کاری که استاندار خراسان رضوی در استان انجام دادند، کاری است که می‌خواستیم انجام دهیم. مردمی‌بودن را تجربه کردیم و می‌دانستیم که می‌شود. الان برای اینکه کشوری بسازیم که سربلند و عزیز باشد و در مقابل همه تهاجمات بایستد، لازم است مردم باشند؛ اگر مردم باشند، ما شکست نمی‌خوریم. هیچ‌کس جز خودمان نمی‌تواند ما را زمین‌گیر کند.

رئیس‌جمهور ادامه داد: قدم اول این است که مدرسه‌ها را بسازیم. قرار نیست مدارس دولتی ما از مدارس خصوصی پایین‌تر باشد، ما اجازه این کار را نخواهیم داد. ما اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از مدارس خصوصی باشد و فردی که پول، آشنا و رابطه ندارد نتواند بچه خود را در مدرسه ثبت‌نام کند. چرا منِ ایرانی نتوانم بچه خود را جایی بگذارم که مطمئن باشم درست آموزش می‌بیند؟ این در نظام اسلامی برازنده و قابل قبول است مدارسی درست کنیم که عده‌ای با ۱۰۰ میلیون و ۲۰۰ میلیون بچه خود را ثبت‌نام کنند؟

وی اضافه کرد: کاری که در خراسان رضوی انجام می‎‌شود، زودتر از یک سال هم می‌تواند به اتمام برسد. کافی است مردم بیایند، اگر مردم بیایند مشکل حل است. همه مردم آماده هستند برای بچه‌های خود کاری کنند و باید مطمئن باشند ما به فکر بچه‌های آن‌ها هستیم. اگر برای مملکت دلمان سوخته، باید طوری بچه‌ها را تربیت کنیم که از نظر علم و معرفت در رتبه بالایی باشند.

پزشکیان خاطرنشان کرد: چرا بچه‌های ما باید در مدارسی درس بخوانند که نخبه تربیت می‌کنیم و ۹۰ درصد می‌خواهند به خارج از کشور بروند. من برای این مملکت باید کار کنم، این از مدرسه، نوع آموزش، باورها، رفتار‌ها و دلبستگی‌هایی که باید شکل بگیرد، شروع می‌شود. این دلبستگی‌ها را می‌توانیم برای فرزندان آینده خود شروع کنیم، این‌ها سرمایه هستند، سرمایه ساختمان و ابزار نیست، این آدم‌ها طلا هستند و کل هستی برای همین آدم‌هاست.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه کسی که برای مردم کار می‌کند برای خدا کار می‌کند، عنوان کرد: کسی که برای مردم کشور و آب و خاک خود کار می‌کند، برای خدا کار می‌کند، این موضوع را باید در مدارس به بچه‌ها منتقل کنیم و بگوییم که باید فردا را با قدرت، جرئت، توان و باور بسازند و برای این کار در روش‌های آموزشی مصمم هستیم.

وی تصریح کرد: همه ایرانیان باید بدانند بچه‌هایشان را در یک فضای صمیمی، درست و باکیفیت آموزش خواهیم داد و این کار را به کمک معلمان، مدیران و مسئولان انجام خواهیم داد. ما باید کاری کنیم بچه‌هایمان با شعور و آگاهی بالا بیایند. اگر هر کسی می‌تواند یک قدم جلو بیاید، همه‌چیز درست می‌شود. دست به دست هم خواهیم داد و راه را پیدا خواهیم کرد، این قدم اول است. اگر تیم درست شود برای بسیاری از مشکلات دیگر نیز اقدام خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->