نقش زنان در ایجاد و استمرار تمدن نوین اسلامی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) مأموران اطلاعاتی آمریکا با دستمزد روزانه هزار دلار عازم غزه می‌شوند نخست‌وزیر مالت: به‌رسمیت‌شناختن فلسطین یک مسئولیت اخلاقی است شیخ نعیم قاسم: آمریکا مسئول شرایط فعلی است عراقچی: راهکار‌های عمان برای رفع موانع در مذاکرات بررسی می‌شود امیر دریادار سیاری در مشهد: ایران قوی است و در مقابل هر تهدیدی می‌ایستد شمخانی: صدای تهدید‌ها از سوی آمریکا کاملاً خاموش شد کاردار فرانسه به وزارت خارجه ایران احضار شد رژیم صهیونیستی بودجه کم آورد تصویب لایحه حفظ کرامت ‌و حمایت از زنان و خانواده در کمیسیون اجتماعی مجلس دیدار نماینده جدید فائو با عراقچی دیوان سلطنتی عمان زمان سفر پزشکیان به این کشور را اعلام کرد خنثی‌سازی حمله پهپادی اوکراین علیه بالگرد حامل پوتین در کورسک تکذیب شایعات مطرح شده در خصوص بیمارانی که پزشکیان جراحی کرده بود عاقبت مذاکرات ایران و آمریکا از زبان عراقچی اعتراض نماینده مشهد به نامه وزارت خارجه درباره اظهارات نمایندگان + فیلم قالیباف: اگر مردم همان‌قدر که مراقب خرید بسته اینترنت بودند در مورد صرفه‌جویی انرژی رعایت می‌کردند، مشکل حل می‌شد فرمانده نیروی زمینی ارتش: دستمان روی ماشه است معاون استاندار خراسان رضوی: ۳۰۰ هزار مهاجر غیرقانونی در استان‌ زندگی می‌کنند + فیلم پشت پرده لغو بازی ایران و کره شمالی در مشهد از زبان معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی + فیلم پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز نماینده مجلس: پیامک‌های تهدیدآمیز برای ما ارسال می‌شود | می‌خواهند جایگاه مجلس را تضعیف کنند ورود سلبریتی‌ها به مجلس و تأثیر بر انتخابات هیئت‌رئیسه، صدای نماینده بهارستان را درآورد نقدعلی: قانون عفاف و حجاب مانند پالرمو ابلاغ شود | قالیباف: براساس دستور شورای امنیت ملی، قانون حجاب را ابلاغ نمی کنیم+ فیلم شهباز شریف به تهران می‌آید | ایران و پاکستان در مسیر ایجاد امنیت منطقه‌ای قالیباف: مشکلات امروز قابل حل است | ماموریت به کمیسیون عمران برای حل مشکل کامیون‌داران سد احداثی حکومت افغانستان، مهم‌ترین منبع آب شرب مشهد را خشکاند پهپادهای عربستان سعودی در جستجوی حجاج غیرقانونی در مکه و مدینه
سرخط خبرها

پزشکیان: اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از مدارس خصوصی باشد + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۰۷۸۹
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۵
پزشکیان: اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از مدارس خصوصی باشد + فیلم
رئیس‌جمهور گفت: قرار نیست مدارس دولتی ما از مدارس خصوصی پایین‌تر باشد، ما اجازه این کار را نخواهیم داد. ما اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از مدارس خصوصی باشد و فردی که پول، آشنا و رابطه ندارد، نتواند بچه خود را در مدرسه ثبت‌نام کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان، در همایش «نهضت توسعه عدالت آموزشی با رویکرد محرومیت‌زدایی از فضاها و تجهیزات آموزشی و کیفیت‌بخشی با مشارکت مردم» که امروز، ۱۵ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: باور و اعتقاد من این است اگر مردم وسط میدان بیایند، هیچ مشکلی وجود ندارد که نتوانیم حل کنیم. اینکه در ایران ما و در کشور ما در منطقه‌ای فضای آموزشی نداشته باشیم تا بچه‌ها را آموزش دهیم، به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی افزود: نپذیرفتن اینکه در ایران جایی یا نقطه‌ای وجود داشته باشد که نتوانیم بچه‌ها را آموزش دهیم، گام اول است. وقتی این وضعیت را قبول نکردیم، راه‌های زیادی وجود دارد که بتوانیم مشکل را حل کنیم. یکی از راه‌ها دولت است. ما این وضعیت را قبول نمی‌کنیم که بچه‌ها فضا برای آموزش نداشته باشند.

پزشکیان بیان کرد: کاری که استاندار خراسان رضوی در استان انجام دادند، کاری است که می‌خواستیم انجام دهیم. مردمی‌بودن را تجربه کردیم و می‌دانستیم که می‌شود. الان برای اینکه کشوری بسازیم که سربلند و عزیز باشد و در مقابل همه تهاجمات بایستد، لازم است مردم باشند؛ اگر مردم باشند، ما شکست نمی‌خوریم. هیچ‌کس جز خودمان نمی‌تواند ما را زمین‌گیر کند.

رئیس‌جمهور ادامه داد: قدم اول این است که مدرسه‌ها را بسازیم. قرار نیست مدارس دولتی ما از مدارس خصوصی پایین‌تر باشد، ما اجازه این کار را نخواهیم داد. ما اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از مدارس خصوصی باشد و فردی که پول، آشنا و رابطه ندارد نتواند بچه خود را در مدرسه ثبت‌نام کند. چرا منِ ایرانی نتوانم بچه خود را جایی بگذارم که مطمئن باشم درست آموزش می‌بیند؟ این در نظام اسلامی برازنده و قابل قبول است مدارسی درست کنیم که عده‌ای با ۱۰۰ میلیون و ۲۰۰ میلیون بچه خود را ثبت‌نام کنند؟

وی اضافه کرد: کاری که در خراسان رضوی انجام می‎‌شود، زودتر از یک سال هم می‌تواند به اتمام برسد. کافی است مردم بیایند، اگر مردم بیایند مشکل حل است. همه مردم آماده هستند برای بچه‌های خود کاری کنند و باید مطمئن باشند ما به فکر بچه‌های آن‌ها هستیم. اگر برای مملکت دلمان سوخته، باید طوری بچه‌ها را تربیت کنیم که از نظر علم و معرفت در رتبه بالایی باشند.

پزشکیان خاطرنشان کرد: چرا بچه‌های ما باید در مدارسی درس بخوانند که نخبه تربیت می‌کنیم و ۹۰ درصد می‌خواهند به خارج از کشور بروند. من برای این مملکت باید کار کنم، این از مدرسه، نوع آموزش، باورها، رفتار‌ها و دلبستگی‌هایی که باید شکل بگیرد، شروع می‌شود. این دلبستگی‌ها را می‌توانیم برای فرزندان آینده خود شروع کنیم، این‌ها سرمایه هستند، سرمایه ساختمان و ابزار نیست، این آدم‌ها طلا هستند و کل هستی برای همین آدم‌هاست.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه کسی که برای مردم کار می‌کند برای خدا کار می‌کند، عنوان کرد: کسی که برای مردم کشور و آب و خاک خود کار می‌کند، برای خدا کار می‌کند، این موضوع را باید در مدارس به بچه‌ها منتقل کنیم و بگوییم که باید فردا را با قدرت، جرئت، توان و باور بسازند و برای این کار در روش‌های آموزشی مصمم هستیم.

وی تصریح کرد: همه ایرانیان باید بدانند بچه‌هایشان را در یک فضای صمیمی، درست و باکیفیت آموزش خواهیم داد و این کار را به کمک معلمان، مدیران و مسئولان انجام خواهیم داد. ما باید کاری کنیم بچه‌هایمان با شعور و آگاهی بالا بیایند. اگر هر کسی می‌تواند یک قدم جلو بیاید، همه‌چیز درست می‌شود. دست به دست هم خواهیم داد و راه را پیدا خواهیم کرد، این قدم اول است. اگر تیم درست شود برای بسیاری از مشکلات دیگر نیز اقدام خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->