شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند
سرخط خبرها

عراقچی: نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قابل رفع است

  • کد خبر: ۳۳۰۸۱۹
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۰
عراقچی: نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قابل رفع است
وزیر امورخارجه در گفت‌و‌گو با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قابل رفع است و توافق در این خصوص کاملاً در دسترس است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به پاکستان سفر کرده بود، ظهر روز دوشنبه پانزدهم اردیبهشت در تماس تلفنی خانم کایا کالاس مسئول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا، ضمن تبادل نظر و رایزنی در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، وی را در جریان آخرین روند مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به رویکرد مسئولانه جمهوری اسلامی ایران در انتخاب مسیر دیپلماسی برای حل نگرانی‌های تصنعی بر سر برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، پیشبرد این مسیر را مستلزم وجود اراده جدی و واقع‌بینی از سوی طرف مقابل دانست و تاکید کرد اگر چنانچه ادعا می‌شود تنها نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است، این نگرانی قابل رفع است و رسیدن به توافق در این خصوص کاملاً در دسترس است، اما لازمه آن اجتناب از مواضع غیرواقعی و غیرمنطقی است.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به برگزاری چند دور گفت‌و‌گو با سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس ظرف یک سال گذشته، بر آمادگی کشورمان برای ادامه تعامل با طرف‌های اروپایی، چه در قالب اتحادیه اروپا و چه در قالب سه کشور اروپایی تاکید و ابراز امیدواری کرد این گفت‌و‌گو‌ها با یک رویکرد سازنده و به دور از غرض‌ورزی‌های سیاسی از سر گرفته شده و ادامه یابد.

عراقچی همچنین مواضع کشورمان در خصوص اوکراین را تشریح و تاکید کرد همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه علیه هیچ کشور ثالثی نیست. وزیر امور خارجه در عین حال آمادگی کشورمان را برای ورود به گفت‌و‌گو‌های سیاسی با اتحادیه اروپا در خصوص نگرانی‌های امنیتی دو طرف اعلام کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اعلام آمادگی اروپا برای ورود به گفت‌و‌گو‌های سیاسی با جمهوری اسلامی ایران و استقبال از تبادل نظر با کشورمان در خصوص نگرانی‌های موجود، اظهار امیدواری کرد در تماس معاونین دو طرف زمینه‌های شروع این گفت‌و‌گو‌ها بررسی و مقدمات لازم آماده شود که مورد توافق وزیر امور خارجه کشورمان قرار گرفت.

خانم کالاس در این تماس تلفنی همچنین مراتب تسلیت خود و اتحادیه اروپا را به خاطر حادثه انفجار در بندر شهید رجایی و با خانواده قربانیان این حادثه ابراز همدردی کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->