تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

وحشت رژیم صهیونیستی از احتمال عبور ترامپ از نتانیاهو

  • کد خبر: ۳۳۱۶۴۲
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۲
وحشت رژیم صهیونیستی از احتمال عبور ترامپ از نتانیاهو
یک تحلیلگر صهیونیست ابراز عقیده کرد که سفر قریب‌الوقوع ترامپ به خاورمیانه، رژیم صهیونیستی را وارد یک شرایط بغرنج کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آنا بارسکی، تحلیل‌گر روزنامه معاریو، در یادداشتی اعلام کرد، تمام هم و غم ترامپ در شرایط فعلی ثبت یک دستاورد است و همین امر نگرانی‌های اسرائیل را از اینکه ترامپ برای تحقق این امر حتی از روی نتانیاهو هم عبور کند، افزایش داده است.

به اعتقاد این تحلیلگر، با نزدیک شدن زمان سفر دونالد ترامپ به خاورمیانه که هفته آینده انجام می‌شود، میانجی‌ها فشار‌های زیادی را بر مسئولین عالی‌رتبه حماس وارد می‌کنند تا طرح اسرائیلی ـ مصری را برای مبادله اسرا و آتش بس موقت را بپذیرند.

این طرح در برگیرنده آزادی ۵ تا ۸ اسیر از جمله ایدان الکسندر نظامی اسیر آمریکایی ـ اسرائیلی است، در حالی که شماری از اجساد اسرای کشته شده هم به آن اضافه می‌شود، در مقابل آتش بسی چند هفته‌ای اعلام و کمک‌های بشر دوستانه هم وارد نوار غزه می‌شود.

این در حالی است که در سایه تمایل شدید آمریکا به ثبت یک دستاورد برای سفر ترامپ به منطقه، نگرانی در سطح سیاسی نسبت به بروز تغییراتی منفی در ساختار این طرح پیشنهادی ایجاد شده است، نگرانی اصلی در رابطه با کاهش شمار اسرای زنده‌ای است که حماس حاضر به آزادی آنها در چارچوب این توافق باشد، چون به هر شکل ترامپ نشان داده است که می‌خواهد به هر شکل ممکن در زمان حضور در منطقه خبر از تحقق آتش بس بدهد، همین امر باعث شده است تا اسرائیل این نگرانی را پیدا کند که فشار‌های لحظه‌ای آخری علیه بنیامین نتیاناهو نخست وزیر اسرائیل وارد شود تا توافقی با محتوایی کمتر مورد پذیرش قرار گرفته که حماس خواهان آن باشد، را قبول کند.

یک منبع آگاه به مسائل مربوط به این امر هم به معاریو خبر داد، ما پیامی از آمریکایی‌ها دریافت کرده‌ایم که مفاد آن نشان می‌دهد، کاخ سفید ترجیح می‌دهد به جای آغاز عملیات گسترده ارتش اسرائیل در غزه، شاهد توافق آتش بس در این منطقه باشد، کاخ سفید می‌خواهد اینگونه به ما القا کند که اگر ما عملیات گسترده جنگی را در نوار غزه آغاز کردیم، آمریکایی‌ها با ما وارد عمل نخواهند شد، در کنار آن برای بنیامین نتانیاهو نه گفتن به ترامپ اگر نگوییم محال است، بسیار دشوار می‌نماید، زیرا با این کار خود مانع از تحقق یک دستاورد عظیم توسط وی شود، آمریکا و به طور حتم نتانیاهو هر یک به نوبه خود این مسئله را به خوبی درک می‌کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->