با زاگرس بد برخورد کردیم! | ۴۰ درصد آب کشور وابسته به زاگرس است محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد حذف اسناد فیزیکی ولادت و وفات در ثبت احوال با ورزش کردن از بازگشت سرطان پیشگیری کنید درد مفاصل دارید؟ برای کمبود این ویتامین است انتقال ۱۴۶ زندانی ایرانی از عراق به کشور طی ۳ سال گذشته ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی برای ۸ مزاحم تلفنی اورژانس در نیشابور واکنش پلیس به گم‌شدن "الهه حسین نژاد" در تهران (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) واریز دیه ۴۰ نفر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی کشف ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس آغاز نمونه‌برداری در پی تلفات گسترده بچه ماهی‌ها در تالاب میانکاله هشدار پلیس فتا در خصوص فال‌گیری رایگان در اینستاگرام پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در راه نواحی غربی استان درباره مزایای شخصی و عمومی دوچرخه‌سواری | رکاب‌زنی، هدیه‌ای به نسل آینده پروتکل مونترال از پروژه‌های زیست‌محیطی ایران حمایت مالی می‌کند یک انبار متخلف در شهرستان مشهد پلمب شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) طرح جدید آموزش و پرورش برای توسعه مهارت‌آموزی دانش‌‌آموزان رئیس پلیس آگاهی پایتخت: وقتی کیفر بازدارنده نیست | ۲۰ متهم با پابند الکترونیکی مرتکب جرم شدند حوادث طبیعی هزینه گزافی در استرالیا به جا گذاشت راه‌اندازی ۱۰ مرکز شبانه‌روزی نگهداری بیماران اوتیسمی تا پایان سال ۱۴۰۴ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: اگر کسی مدرکی بر لورفتن سؤالات امتحانی دارد، ارائه کند ستاد مبارزه با مواد مخدر: بیش از ۵۷۰ هزار متهم در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند هشدار درباره مزوژل‌های قاچاق و بی‌هویت در بازار آتش‌سوزی گسترده در انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج + عکس (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رزرو ۸۰ درصد از ظرفیت اقامت رسمی مشهد، برای تعطیلات نیمه خرداد و عید قربان ۱۴۰۴ گلایه‌ از محدودیت‌‌های درمان بیماران روانی دارای بیمه سلامت | برای دردهای بی ‌درمان چرتکه نیندازید! فرونشست  زمین در کش‌وقوس قوانین مجلس پیگیر پرداخت حق اولاد به بازنشستگان زن است بهترین رژیم غذایی برای کاهش ریسک ابتلا به سرطان پروستات
سرخط خبرها

جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۲۲۰۳
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
  • ۱
جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
وزیر کار قول داد در بازه ۲۵ تا ۲۷ اردیبهشت احکام حقوقی جدید بازنشستگان کارگری صادر شود. قرار شد افزایش حقوق ۱۴۰۴ روی حقوق پایه بازنشستگان اعمال شود؛ ۳۰ درصد متناسب‌سازی نیز برای بازنشستگان در نظر گرفته شود و احکام حقوقی جدید براساس این افزایشات از سوی تامین اجتماعی صادر شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر روز گذشته (۲۱ اردیبهشت) اعضای کانون عالی بازنشستگان کارگری با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دیدار کردند. «پرویز احمدی پنجکی» عضو هیات مدیره کانون عالی در رابطه با مطالب مطرح در این نشست و تصمیمات آن گفت: در نشست روز گذشته با وزیر کار، در خصوص مطالبات بازنشستگان به خصوص اجرای متناسب‌سازی و افزایش حقوق ۱۴۰۴ صحبت کردیم. قرار شد از ۲۹ اردیبهشت‌ماه، پرداخت حقوق آغاز و نهایتاً تا ۳۱ اردیبهشت خاتمه یابد.

زمان پرداخت حقوق

او افزود: در ارتباط با صدور احکام جدید نیز وزیر کار قول داد در بازه ۲۵ تا ۲۷ اردیبهشت احکام حقوقی جدید بازنشستگان کارگری صادر شود. قرار شد افزایش حقوق ۱۴۰۴ روی حقوق پایه بازنشستگان اعمال شود؛ ۳۰ درصد متناسب‌سازی نیز برای بازنشستگان در نظر گرفته شود و احکام حقوقی جدید براساس این افزایشات از سوی تامین اجتماعی صادر شود.

پنجکی با بیان اینکه کانون عالی اصرار داشت افزایش حقوق و متناسب‌سازی در اردیبهشت اجرایی و به بازنشستگان پرداخت شود؛ تصریح کرد: وزیر کار این موضوع را پذیرفت و رسماً اعلام کردند که افزایش حقوق و متناسب‌سازی در احکام حقوقی و فیش حقوقی اردیبهشت می‌آید.

عضو هیئت مدیره کانون عالی بازنشستگان در ارتباط با زمان پرداخت معوقات فروردین گفت: در اردیبهشت افزایش حقوق اعمال و به بازنشستگان پرداخت می‌شود و به احتمال زیاد معوقات فروردین در ماه آینده (خردادماه) واریز خواهد شد؛ اول باید احکام جدید صادر شود تا مشخص شود هر بازنشسته چقدر معوقات دارد سپس با تامین اعتبار، پرداخت این معوقات کلید بخورد.

او تاکید کرد: بازنشستگان مدتی‌ست نگران افزایش حقوق و پرداخت آن هستند که خوشبختانه در این زمینه تصمیم نهایی گرفته شد و انشالله در روز‌های پایانی ماه، حقوق بازنشستگان به همراه افزایش مصوب پرداخت خواهد شد. ما از وزیر کار خواستیم، آن یک میلیون تومانی که قرار است به حداقل‌بگیران کشوری و لشگری پرداخت شود به بازنشستگان حداقل‌بگیر تامین اجتماعی نیز تعلق بگیرد که در این زمینه هم قول مساعد دادند.

دغدغه‌های درمان

به گفته پنجکی، «درمان» یکی دیگر از دغدغه‌های بازنشستگان کارگری‌ست که در نشست با وزیر کار به آن پرداخته شده؛ او در این رابطه گفت: خدمات‌دهی تامین اجتماعی در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های ملکی بسیار ضعیف است و به دلیل ضعف‌های بسیار بیمه پایه، بازنشستگان به اجبار تن به بیمه تکمیلی داده‌اند؛ بیمه تکمیلی نیز موجب بروز مشکلات جدید برای بازنشستگان شده است.

این فعال صنفی بازنشستگان ادامه داد: الان مطالبات بیمه‌گذار تکمیلی، فقط تا بهمن‌ماه پرداخت شده و سه ماه پول‌هایی که از بازنشستگان کسر شده به بیمه آتیه‌سازان پرداخت نشده؛ ضمن اینکه سهم ۵۰ درصدی تامین اجتماعی از آذرماه به بیمه‌گذار پرداخت نشده؛ تامین اجتماعی در این زمینه تعلل کرده و در نتیجه خدمات بیمه تکمیلی بسیار ضعیف است؛ سطح خدمات در بسیاری از مراکز درمانی و بیمارستان‌ها تنزل یافته و بازنشستگان برای گرفتن خسارات بیمه تکمیلی سرگردان‌اند. تامین اجتماعی باید مطالبات بیمه‌گذار تکمیلی را هرچه سریع‌تر پرداخت و با شرکت تسویه کند تا بازنشستگان بتوانند خدمات بگیرند؛ وزیر کار قول داد که این اتفاق بیفتد.

زمزمه‌ی هلدینگی شدن بیمارستان‌های تامین اجتماعی

پنجکی با تاکید بر اینکه تامین اجتماعی ملزم به اجرای قانون الزام و ارائه خدمات درمانی رایگان به بازنشستگان و مستمری‌بگیران است؛ گفت: متاسفانه تامین اجتماعی وظایف خود را فراموش کرده و امروز برای بازنشستگان گرفتاری درست شده است. چرا زیربنای اجرای قانون الزم درست نشده است؟ نه تنها زیرساخت‌های درمان رایگان را فراهم نکرده‌اند بلکه زمزمه آن هست که می‌خواهند بیمارستان‌های تامین اجتماعی را هلدینگی کنند، یعنی به دنبال درآمدزایی بروند!

او تاکید کرد که مراکز ملکی تامین اجتماعی با پول و سرمایه بیمه‌شدگان تاسیس شده و اداره هلدینگی آنها خلاف قانون الزام و منافع بیمه‌شدگان است؛ تامین اجتماعی نباید در بحث درمان به دنبال درآمدزایی باشد. اداره‌ی هلدینگی یعنی اینکه اگر کارگر و بازنشسته پول ندارد یا بیمه تکمیلی ندارد، پذیرش نشود و فردی که پول بیشتری می‌دهد، پذیرش شود! ما با این مسئله موضع داریم، موضع شدید هم داریم و قرار شد در هفته‌های آینده با مدیرکل درمان تامین اجتماعی نشست داشته باشیم و نظر خود را اعلام کنیم.

پنجکی با بیان اینکه اجازه هلدینگی شدن مراکز درمانی ملکی را نمی‌دهیم؛ اعلام کرد: اگر تامین اجتماعی پول ندارد بدهی خود به بیمه‌گذار تکمیلی را بپردازد، خودش در بیمارستان‌های ملکی، خدمات کامل درمانی به بازنشستگان ارائه دهد؛ ما بیمه تکمیلی نمی‌خواهیم؛ بیمه تکمیلی پدیده‌ای‌ست ناشی از ضعف و کم‌کاری تامین اجتماعی. اصل بر قانون الزام است. بازنشستگان باید درمان مکفی دریافت کنند؛ یک سالمند بیمار چقدر می‌تواند برای گرفتن خسارت بیمه تکمیلی رفت و آمد کند و مصیبت بکشد؟

به گفته عضو هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان، بحث بانک رفاه، یکی دیگر از موضوعات نشست دیروز بوده؛ او در این رابطه گفت: بانک رفاه تماماً متعلق به کارگران و بازنشستگان است، اما متاسفانه سهام آن را به دولت و وزارت صمت واگذار کردند؛ این ظلم به کارگران است؛ دارایی کارگران نباید به غیر واگذار شود و امروز به دنبال این هستیم که با رایزنی با سه قوه، بانک رفاه را به کارگران برگردانیم. دولت نباید در مال مردم و حق‌الناس تصرف کند و بنابراین بانک رفاه باید به زیرمجموعه تامین اجتماعی برگردد؛ تا امروز مستمری بازنشستگان با کمک‌های بانک رفاه پرداخت شده، اما اگر بانک رفاه برود، چه به روز تامین اجتماعی می‌آید؟ چقدر پرداخت حقوق‌ها به مشکل برمی‌خورد؟

پنجکی در پایان گفت: موضوعات دیگری مثل تقویت طرح کرامت رضوی، بهبود خدمات رفاهی و بهره‌مندی بازنشستگان تامین اجتماعی از هتل‌ها و خدمات گردشگری، در نشست با وزیر کار مطرح شد؛ امیدواریم به وعده‌ها پایبند باشند و در راستای حمایت از کارگران بازنشسته قدم بردارند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
0
0
اولش قرار بود معوقه فروردین با حقوق اردیبهشت و افزایش با هم پرداخت می شود حالا میگن که تو خرداد ماه معوقه داده می‌شود خاک بر سر تان ای مزدوران دروغگو وبی کفایت و....
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->