ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند!

  • کد خبر: ۳۳۲۸۹۶
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۸
زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند!
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که در سفر به منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) به سر می‌برد، بار دیگر مدعی شد که کشورش می‌تواند غزه را به منطقه‌ای آزاد تبدیل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهوری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی در حالی که همواره از اسرائیل حمایت کرده است، در سخنانی اذعان کرد که تصاویر هوایی از غزه نشان می‌دهند که «عملاً هیچ ساختمانی پابرجا نیست.»

او با اذعان به ویرانی غزه، بار دیگر مدعی آبادانی آن شد و گفت: «اینطور نیست که شما سعی در نجات چیزی باشید. هیچ ساختمانی وجود ندارد. مردم زیر آوار ساختمان‌های فروریخته زندگی می‌کنند که قابل قبول نیست. می‌خواهم [غزه]یک منطقه آزاد باشد و اگر لازم باشد، فکر می‌کنم افتخار می‌کنم که آمریکا غزه را داشته باشد، آن را بگیرد و آن را به منطقه آزادی تبدیل کند. بگذارید اتفاقات خوبی رخ دهد.»

بر اساس گزارش رسانه‌های بین المللی ترامپ این سخنان را پیش از سفر به امارات، در یک میزگرد تجاری در قطر بیان کرده است.

ترامپ اولین بار ایده جنجالی خود را درباره غزه در فوریه ۲۰۲۵ در کنفرانس خبری مشترک با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل به عنوان نخستین میهمان خارجی خود، فاش کرد و گفت که می‌خواهد غزه را به «منطقه زیبای خاورمیانه» تبدیل کند.

این طرح با محکومیت جهانی رو‌به‌رو شد و فلسطینی‌ها، کشور‌های عربی و سازمان ملل متحد اعلام کردند که این به معنای پاکسازی قومی خواهد بود.

اظهارات بی سابقه، تاریخی و غیرمنتظره ترامپ در چهارم فوریه ۲۰۲۵ (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) درباره غزه مبنی بر اینکه آمریکا باید غزه ویران شده از جنگ را تصرف، کنترل، توسعه و حفظ کند و در آن " مالکیت طولانی مدت" داشته باشد، واکنش‌های جهانی را به همراه داشته است.

رئیس جمهوری آمریکا ۲۵ ژانویه (۶ بهمن ۱۴۰۳) طرح انتقال ساکنان غزه به کشور‌های همسایه مانند مصر و اردن را مطرح کرد که با واکنش منفی هر دو کشور و سایر کشور‌های عربی و سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی مواجه شد و مدتی بعد نیز، طرح تصاحب غزه از سوی آمریکا را مطرح کرد.

فلسطینی‌ها هرگونه طرحی را که شامل خروج آنها از غزه باشد، به شدت رد می‌کنند و چنین ایده‌هایی را با «نکبت» یا «فاجعه» سال ۱۹۴۸ مقایسه می‌کنند، زمانی که صد‌ها هزار فلسطینی در جنگی که منجر به ایجاد اسرائیل شد، از خانه‌های خود آواره شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->