اولیانوف: آمریکا و اسرائیل هیچ مدرکی درباره ادعا‌های ضدایرانی خود ندارند یک نظامی صهیونیست در غزه با حمله مقاومت به ماشین جنگی اشغالگران به هلاکت رسید لغو جلسه محاکمه هفته بعد نتانیاهو (۸ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی ادعا‌ها درباره برگزاری مذاکرات با آمریکا را رد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: جایگاه احزاب در جامعه ولایی، نقش آفرینی در مدیریت است | تصمیم‌گیری قاطع و مدیریت رهبری، دشمن را غافلگیر کرد امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی کیست؟ حذف وثیقه خروج از کشور مشمولان برای زیارت عتبات عالیات در ماه‌های محرم و صفر ۱۴۰۴ جزئیات طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و دول متخاصم ادعای رسانه صهیونیستی: ایران قصد حذف وزیر جنگ اسرائیل را داشت وزیر خارجه آلمان علت حمایت کشورش از تجاوز به ایران را توجیه کرد تعداد شهدای نیروی دریایی ارتش درپی حمله رژیم صهیونیستی به ۴ تن رسید حضور هیئتی از رهبران حماس در مراسم تشییع شهدای اقتدار تأکید یک نماینده مجلس بر رسیدگی فوری به لایحه ساماندهی اتباع خارجی با توجه به شرایط کشور جان بولتون: ترامپ در حمله به ایران انگیزه‌های شخصی داشت سردار فدوی: بالاترین درجه معنوی در سپاه شهادت است عارف: مردم به رغم اعتراض به برخی از مسائل کشور، برای دفاع از ایران به میدان آمدند | لزوم بازنگری سیاست‌ها و اقدامات چهار دهه گذشته پزشکیان در وزارت کشور: قدر این مردم را باید بدانیم که با هر تفکری پای کشورشان ایستادند چند کودک و زن فلسطینی در حملات جدید صهیونیست‌ها به غزه به شهادت رسیدند شروط فعالیت در حوزه پهپادهای نظامی + جزئیات اعتراف گروسی به توانمندی ایران | تهران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند شاهد روباه | حمایت روبیو از گروسی سردار قاآنی همراه با همسرش در مراسم خاک‌سپاری شهیدان محمود باقری و حاجی‌زاده (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم شرط‌های مجلس برای واردات پهپاد غیرنظامی + جزئیات کانال ۱۳ عبری: حملات موشکی ایران، به تأسیسات استراتژیک و پایگاه‌های ارتش اسرائیل آسیب جبران‌ناپذیر زده است قالیباف: خائنان به ایران جایی بهتر از فاضلاب تاریخ ندارند + فیلم عزم فرانسه برای به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین سرلشکر موسوی: در صورت تکرار تجاوز پاسخ محکمی می‌دهیم
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است

  • کد خبر: ۳۳۳۱۳۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است
استاندار خراسان رضوی بر ضرورت استمرار پیگیری و اجرای تصمیمات پیشین و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای رفع بحران‌های زیست‌محیطی حوزه کشف‌رود تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامحسین مظفری، در اولین نشست کارگروه رودخانه کشف‌رود که با حضور مسئولان و مدیران اجرایی استان برگزار شد، اظهار داشت: تغییرات مدیریتی نباید باعث توقف پروژه‌ها یا تعویق تصمیمات قبلی شود. هر تصمیمی که در دوره‌های مختلف اتخاذ شده است، باید با قوت و قدرت پیگیری و اجرا شود؛ مگر در مواردی که نیاز به اصلاحات اساسی باشد که در این صورت، باید به صورت جمعی بررسی و اصلاح شود.

وی افزود: همه دستگاه‌ها و مسئولان باید به تعهدات خود پایبند باشند. هر تصمیم یا تفاهم‌نامه‌ای که در گذشته به ویژه از سوی استانداری یا دیگر دستگاه‌ها امضا شده، باید اجرایی شود و اگر لازم باشد، اصلاحات لازم انجام خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و منابع موجود گفت: نباید منتظر تأمین منابع مالی جدید باشیم؛ مشکلات از این طریق حل نخواهد شد. باید از ظرفیت‌های موجود و هم‌افزایی با سایر نهادها استفاده کنیم تا سرعت حل مسائل افزایش یابد و زمینه تحقق تصمیمات فراهم شود.

مظفری همچنین به دغدغه‌های مردم و فعالان محیط‌زیستی اشاره و خاطرنشان کرد: ما نمی‌خواهیم مسائل زیست‌محیطی را نادیده بگیریم بلکه باید آنها را به درستی شناسایی و برای حل آنها تلاش کنیم. 

وی بر اهمیت مشارکت عمومی و نظارت فعالانه مردم و فعالان محیط‌زیستی تأکید کرد و گفت: مدیران اجرایی نمی‌توانند به تنهایی همه مشکلات را حل کنند. مشارکت فعالان محیط‌زیستی و کارشناسان، حلقه واسطه مهمی بین حاکمیت و مردم است و می‌تواند در پیشبرد اهداف مؤثر باشد.

استاندار خراسان رضوی در ادامه با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی دقیق در مدیریت منابع آب و توسعه الگوهای کشت افزود: باید با دقت و بر اساس اطلاعات علمی، الگوهای کشت و تأثیر آنها بر منابع زیست‌محیطی و بهداشتی مدیریت شود تا آسیب‌های احتمالی کاهش یابد.

وی همچنین بر لزوم برنامه‌ریزی زمان‌بندی‌شده برای اجرای پروژه‌ها تأکید کرد و گفت: برای رفع این مسائل باید برنامه زمان‌بندی مشخصی داشته باشیم و از تمامی فرصت‌ها برای تأمین منابع و جلب همراهی نهادهای دولتی و غیر دولتی استفاده کنیم و این موضوع باید در اولویت‌های کاری ما قرار گیرد و به صورت مستمر پیگیری شود.

مظفری از شهرداری و سایر دستگاه‌های اجرایی خواست همکاری خود را افزایش داده و بر اهمیت تشکیل جلسات مستمر و بازدیدهای میدانی تأکید کرد: بازدیدهای میدانی بسیار مؤثر است همچنین، جلسات مشترک و مکرر با حضور همه دستگاه‌ها برای حل مشکلات باید ادامه یابد.

استاندار خراسان رضوی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت‌های موجود استان و تعامل مؤثر میان مسئولان و فعالان زیست‌محیطی یکی از راه‌های اصلی برای حل معضلات است تا به نتایج ملموس و مطلوب دست یابیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->