پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است

  • کد خبر: ۳۳۳۱۳۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است
استاندار خراسان رضوی بر ضرورت استمرار پیگیری و اجرای تصمیمات پیشین و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای رفع بحران‌های زیست‌محیطی حوزه کشف‌رود تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ غلامحسین مظفری، در اولین نشست کارگروه رودخانه کشف‌رود که با حضور مسئولان و مدیران اجرایی استان برگزار شد، اظهار داشت: تغییرات مدیریتی نباید باعث توقف پروژه‌ها یا تعویق تصمیمات قبلی شود. هر تصمیمی که در دوره‌های مختلف اتخاذ شده است، باید با قوت و قدرت پیگیری و اجرا شود؛ مگر در مواردی که نیاز به اصلاحات اساسی باشد که در این صورت، باید به صورت جمعی بررسی و اصلاح شود.

وی افزود: همه دستگاه‌ها و مسئولان باید به تعهدات خود پایبند باشند. هر تصمیم یا تفاهم‌نامه‌ای که در گذشته به ویژه از سوی استانداری یا دیگر دستگاه‌ها امضا شده، باید اجرایی شود و اگر لازم باشد، اصلاحات لازم انجام خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و منابع موجود گفت: نباید منتظر تأمین منابع مالی جدید باشیم؛ مشکلات از این طریق حل نخواهد شد. باید از ظرفیت‌های موجود و هم‌افزایی با سایر نهادها استفاده کنیم تا سرعت حل مسائل افزایش یابد و زمینه تحقق تصمیمات فراهم شود.

مظفری همچنین به دغدغه‌های مردم و فعالان محیط‌زیستی اشاره و خاطرنشان کرد: ما نمی‌خواهیم مسائل زیست‌محیطی را نادیده بگیریم بلکه باید آنها را به درستی شناسایی و برای حل آنها تلاش کنیم. 

وی بر اهمیت مشارکت عمومی و نظارت فعالانه مردم و فعالان محیط‌زیستی تأکید کرد و گفت: مدیران اجرایی نمی‌توانند به تنهایی همه مشکلات را حل کنند. مشارکت فعالان محیط‌زیستی و کارشناسان، حلقه واسطه مهمی بین حاکمیت و مردم است و می‌تواند در پیشبرد اهداف مؤثر باشد.

استاندار خراسان رضوی در ادامه با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی دقیق در مدیریت منابع آب و توسعه الگوهای کشت افزود: باید با دقت و بر اساس اطلاعات علمی، الگوهای کشت و تأثیر آنها بر منابع زیست‌محیطی و بهداشتی مدیریت شود تا آسیب‌های احتمالی کاهش یابد.

وی همچنین بر لزوم برنامه‌ریزی زمان‌بندی‌شده برای اجرای پروژه‌ها تأکید کرد و گفت: برای رفع این مسائل باید برنامه زمان‌بندی مشخصی داشته باشیم و از تمامی فرصت‌ها برای تأمین منابع و جلب همراهی نهادهای دولتی و غیر دولتی استفاده کنیم و این موضوع باید در اولویت‌های کاری ما قرار گیرد و به صورت مستمر پیگیری شود.

مظفری از شهرداری و سایر دستگاه‌های اجرایی خواست همکاری خود را افزایش داده و بر اهمیت تشکیل جلسات مستمر و بازدیدهای میدانی تأکید کرد: بازدیدهای میدانی بسیار مؤثر است همچنین، جلسات مشترک و مکرر با حضور همه دستگاه‌ها برای حل مشکلات باید ادامه یابد.

استاندار خراسان رضوی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت‌های موجود استان و تعامل مؤثر میان مسئولان و فعالان زیست‌محیطی یکی از راه‌های اصلی برای حل معضلات است تا به نتایج ملموس و مطلوب دست یابیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->