دشمنی و ضدیت با ایران و حزب‌الله بند اصلی توافق دمشق و تل‌آویو ترامپ: ماسک باید به آفریقای جنوبی بازگردد! هشدار رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی نسبت به ادامه جنگ غزه جولانی، جولان را به نتانیاهو بخشید شیوع مننژیت بین کودکان غزه حمله راکتی به فرودگاه کرکوک + جزئیات مادورو: برلین، پاریس، لندن و واشنگتن در کشتار فلسطینی‌ها همدست هستند هشدار وزیر اسرائیلی نسبت به عادی‌سازی روابط با سوریه معاریو خبر داد: احتمال استعفا‌ها در کابینه رژیم صهیونیستی و صحبت از «توافق جزئی» در غزه هشدار مقام عراقی نسبت به تحرکات مشکوک سفارت آمریکا در بغداد کشف انبار سلاح شیمیایی متعلق به ارتش اوکراین در دونتسک روسیه پیام کتبی سید عباس عراقچی تحویل وزیر خارجه عراق شد موضع کشور‌های عرب حوزه خلیج فارس در قبال جنگ علیه ایران چیست؟ شهرک‌نشینان صهیونیست از اراضی اشغالی می‌روند سخنگوی دولت در نشست خبری : ایرانی اجازه نخواهد داد دشمن کوچکترین غباری بر عبای مقام معظم رهبری بنشاند| هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است (۱۰ تیر ۱۴۰۴) آکسیوس: ترامپ مذاکرات برای توافق امنیتی میان اسرائیل و سوریه را آغاز کرده است درخواست ایلان ماسک برای تشکیل حزب سیاسی جدید در آمریکا اولین گروه از اعضای پ‌ک‌ک در عراق سلاح‌های خود را به‌زودی تحویل می‌دهند وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۳۳۱۳۵
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم
معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تأکید کرد که سیاست‌های این کشور در قبال افغانستان بر پایه منافع ملی این کشور تنظیم می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «تامی پیگات» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت آموزش دختران در افغانستان و نقش آمریکا در حمایت از آنها، اظهار داشت: «ما در سیاست‌های خود منافع ملی آمریکا را در اولویت قرار می‌دهیم.»

وی همچنین افزود: «ما پیش‌تر نیز در این‌باره صحبت کرده‌ایم. آنچه می‌توانم بگویم این است که وقتی صحبت از منافع ملی ما باشد، ما همچنان در اولویت قرار دادن منافع آمریکا را ادامه خواهیم داد.»

رسانه‌های آمریکای اوایل فروردین ماه سال جاری اعلام کرده بودند که آژانس توسعه بین‌المللی این کشور (یو اس‌اید) بدون اطلاع قبلی برنامه بورسیه‌های ۲۰۸ دانشجوی زن افغان را که با پشتیبانی این اداره در دانشگاه آمریکایی تحصیل می‌کنند را لغو کرده است.

این آژانس از طریق ایمیل به دانشجویان اعلام کرده بود که بورسیه به‌دلیل بازبینی و مغایرت با اولویت‌های اداره فعلی، به‌زودی متوقف خواهد شد.

پیش از این نیز برخی از مقامات طالبان از جلمه «مولوی نورالله نوری» وزیر امور مرزها، اقوام و قبایل هیئت حاکمه افغانستان طی نشستی با انتقاد از رویکرد آمریکا، گفته بودند: واشنگتن همواره در پی تحمیل منافع خود بر این کشور بوده است.

نوری تاکید کرده بود: خروج آمریکا با ذلت انجام شد و این کشور اکنون نمی‌تواند به راحتی به رسمیت شناختن حکومت طالبان را تحمل کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->