نتانیاهو: ترامپ بزرگ‌ترین دوستی است که در کاخ سفید داشته‌ایم! انصارالله یمن: طرح ترامپ قابل اجرا نیست بررسی دلایل گران شدن قیمت گوشت در مجلس جزئیات طرح ۲۰ بندی ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه منتشر شد قطر از تعهد نتانیاهو برای عدم تکرار حمله به دوحه خبر داد عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) عذرخواهی نتانیاهو از قطر صدای وزاری اسرائیلی را درآورد هشدار ترکی فیصل به کشورهای حاشیه خلیج فارس: نباید به اسرائیل اجازه آزادی عمل داد کره‌شمالی: هرگز برنامه هسته‌ای را کنار نمی‌گذاریم پزشکیان: ما به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبودیم و نیستیم ۲۰۰ هزار اسرائیلی فراری از جنگ ۱۲ روزه هنوز به منازل خود برنگشتند اعلام آمادگی حماس برای آزادی اسرای اسرائیلی و پایان جنگ رسانه آمریکایی: نتانیاهو از امیر قطر برای حمله هوایی به دوحه عذرخواهی کرد بزرگترین فراخوان نظامی از سوی پوتین اعلام شد دیدار ترامپ و نتانیاهو برای گفت‌و‌گو درباره آتش‌بس در غزه برگزار شد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) عملیات مقاومت فلسطین در نوار غزه | اسرائیل ضربه سخت امنیتی خورد + فیلم (۷ مهر ۱۴۰۴) تمدید تحریم‌های نیکاراگوئه توسط اتحادیه اروپا تروئیکای اروپا: دیپلماسی با ایران ادامه دارد پزشکیان درگذشت همسر آیت الله سیستانی را تسلیت گفت احتمال تعطیلی دولت آمریکا قوت گرفت (۷ مهر ۱۴۰۴) سرلشکر رحیم صفوی: شکست آمریکا و اسرائیل در دفاع مقدس در نبرد ۱۲ روزه هم تکرار شد | ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی کشته شدند مخالفت اردن برای دیدار بین وزرای اردنی و اسرائیلی گروسی بار دیگر اهمیت یافتن راه حل دیپلماتیک با ایران را تکرار کرد حادثه دریایی در ۱۱۰ مایلی جنوب شرقی عدن در یمن (۷ مهر ۱۴۰۴) کاخ سفید: به آتش‌بس در غزه بسیار نزدیک هستیم انگلیس تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد (۷ مهر ۱۴۰۴) ازسرگیری‌ تحریم‌های غیرقانونی ژاپن علیه ایران (۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است

  • کد خبر: ۳۳۳۲۶۸
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱
اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است
اردوغان گفت: آمریکا در حال رفع تحریم‌ها علیه صنعت دفاعی ترکیه است و دو کشور، یک توافق بزرگ تسلیحاتی را تایید کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در ۲۰۲۰ آمریکا تحریم‌هایی را علیه آنکارا بر اساس قانون مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم‌ها و در واکنش به خرید سامانه‌های دفاع موشکی اس-۴۰۰ روسیه توسط آنکارا وضع کرد.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه پس از بازگشت از اجلاس جامعه سیاسی اروپا در آلبانی به خبرنگاران گفت: «حالا پس از گذشت ۵ سال ما می‌توانیم بگوییم که تحریم‌های وضع شده بر اساس قانون مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم‌ها دارند کم می‌شوند. من با تام باراک، سفیر جدید آمریکا در آنکارا صحبت کرده‌ام.»

رئیس جمهور ترکیه ادامه داد: «من و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به یک ارتباط صادقانه و سازنده رسیده‌ایم.»

کاهش محدودیت‌ها همزمان با تایید فروش احتمالی موشک به ارزش بیش از ۳۰۰ میلیون دلار توسط ایالات متحده است؛ اقدامی که اردوغان آن را گامی در جهت رفع موانع باقی مانده بین دو متحد ناتو توصیف کرد.

رئیس جمهور ترکیه همچنین گفت: «به عنوان دو متحد اصلی ناتو، نباید هیچ محدودیت دفاعی وجود داشته باشد.»

اردوغان در ماه مارس طی یک تماس تلفنی از ترامپ خواست تا تحریم‌ها را لغو، قرارداد ۲۳ میلیارد دلاری برای ۴۰ فروند جنگنده اف-۱۶ را نهایی کند و ترکیه را دوباره در برنامه جنگنده‌های اف-۳۵ بگنجاند.

آنکارا در سال ۲۰۱۹ به دلیل نگرانی از اینکه سامانه اس-۴۰۰ ساخت روسیه می‌تواند امنیت این جنگنده‌ها را به خطر بیندازد، از این پروژه کنار گذاشته شد. بر اساس گزارش‌ها، ترامپ با بازگشت ترکیه به این برنامه موافق است، مشروط بر اینکه سامانه اس-۴۰۰ برچیده یا به یک پایگاه تحت کنترل ایالات متحده منتقل شود.

روسای جمهور ترکیه و آمریکا اخیرا تماس تلفنی دیگری داشتند که طی آن درباره سوریه، غزه و تلاش‌ها برای پایان دادن به درگیری اوکراین گفت‌و‌گو کردند. ترامپ که پیش از این رابطه خود با اردوغان را «عالی» توصیف کرده بود، این مکالمه را «بسیار خوب و سازنده» خواند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->