پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان و مکرون درباره غزه گفت‌و‌گو کردند رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها هشدار داد (۵ مرداد ۱۴۰۴) یک فرمانده و دو افسر صهیونیست در نوار غزه زخمی شدند (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان ملل برای کمک به ایجاد کشور فلسطین اعلام آمادگی کرد موافقت تایلند و کامبوج با میانجی‌گری مالزی برای حل درگیری مرزی پزشکیان در وزارت صنعت، معدن و تجارت حضور یافت گفت‌وگوی عراقچی با جواد موگویی منتشر شد | ناگفته‌های جنگ ۱۲ روزه + فیلم رئیس‌جمهور از وزارت راه و شهرسازی بازدید کرد (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۳ سرباز صهیونیست به دلیل امتناع از شرکت در جنگ غزه به زندان محکوم شدند آمریکا به شرق سوریه تجهیزات لجستیکی سنگین ارسال کرد ویدئو | تصاویری متفاوت از حضور رهبر انقلاب در چادر عشایر اردبیل در سال ۱۳۷۹ هشدارها درباره افزایش شمار شهدا بر اثر گرسنگی و تله‌های مرگبار در مراکز کمک‌رسانی مالکی: میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی بیانگر نقش آفرینی جمهوری اسلامی در حمایت از حقوق بشر است احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار‌های کنترل‌شده در خمین (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۱ شهید و ۵۰ زخمی دیگر در غزه | ۶ نفر در شبانه‌روز گذشته به علت سوء تغذیه جان باختند (۵ مرداد ۱۴۰۴) حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس موقت (۵ مرداد ۱۴۰۴) بازداشت گسترده اعضای حزب بعث در عراق ناترازی انرژی و آب؛ چالش‌ها و راهکار‌ها یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شد عراقچی، شهریور ۱۴۰۴ در مشهد | دومین نشست دیپلماسی استانی در شرق ایران برگزار خواهد شد قانون مجلس در تعلیق همکاری با آژانس کاملا روشن و شفاف است
سرخط خبرها

ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنجشنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد

  • کد خبر: ۳۳۳۴۴۰
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
  • ۴
ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنجشنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد
سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس از رفع ایراد مجمع تشخیص مصلحت نظام در لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری مربوط به تعطیلی «پنجشنبه‌ها» و کاهش ساعت کارکنان دولت در کمیسیون اجتماعی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس گودرزی با اشاره به جلسه امروز کمیسیون اجتماعی گفت: ایراد هیئت عالی نظارت به لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری در جلسه امروز کمیسیون اجتماعی بررسی و رفع شد.

وی توضیح داد: کمیسیون اجتماعی با تغییر واژه «مکلف است» به «مجاز است»، ایراد هیات عالی نظارت مجمع تشخیص را برطرف کرد.

گودرزی تأکید کرد: در صورت تصویب نهایی این مصوبه در صحن علنی مجلس و تأیید شورای نگهبان و پذیرش هیئت عالی نظارت مجمع، این مصوبه برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود؛ بر اساس این مصوبه، دولت مجاز خواهد بود تا روز‌های کاری هفته را از ۶ روز به ۵ روز (از شنبه تا چهارشنبه) و با ۴۲ و نیم ساعت کاری در هفته کاهش دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۳
غیر قابل انتشار: ۵
خاتمه تبعیض
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۹
0
6
تشکر از همه نمایندگان معزز مجلس شورای اسلامی به ویژه اعضای محترم کمیسیون اجتماعی مجلس که تبعیض دیرینه بین کارمندان تهرانی و شهرستانی در مورد تعطیلی پنجشنبه ها را خاتمه بخشیدند.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۹
0
6
از مساعی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی درخصوص رفع ایرادات مجمع تشخیص مصلحت نظام به مصوبه تعطیلی پنجشنبه ها و کاهش ساعت کاری کارکنان سپاسگزاریم.
تشخیص مقتضیات
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
0
6
متاسفانه بعضی از مدیران در تشخیص مقتضیات دچار مشکل هستند و چون این مصوبه مجلس الزام آور نیست احتمال دارد به درستی اجرا نشود. به عنوان مثال علیرغم مشکل ناترازی انرژی و درخواست شدید کارکنان برای رفع تبعیض بین کارمندان تهرانی و شهرستانی؛ استاندار کهگیلویه و بویر احمد در فروردین ماه، تعطیلی پنجشنبه های آن استان را لغو کرد اما دوباره در اردیبهشت به دلیل از ابلاغ بخشنامه وزارت کشور مجبور شد پنجشنبه ها را تعطیل کند یا استاندار محترم خراسان رضوی همچنان در مقابل تعطیلی پنجشنبه ها مقاومت می کرد تا بعد از یک هفته ، مجبور شد به بخشنامه وزارت کشور تمکین کند.
صراحت قانون اصلاحی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
0
6
در حال حاضر به استناد تبصره (3) ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری ستاد دستگاه ها مستقر در تهران، ملزم نیستند ساعات کار خود را در شش روز هفته تنظیم نمایند. بنابراین دولت مکلف است در تهران پنجشنبه ها را تعطیل کند. در قانون اصلاحی، تبعیض فوق الذکر، برطرف شده و بر وحدت رویه بین ساعات کار ستاد دستگاه و واحدهای استانی تاکید شده است. این یعنی قانون اصلاحی هم صراحت دارد و هم اثرگذار است. ضمنا کارفرمایان هیچ وقت متناسب با نرخ تورم حقوق کارکنان را افزایش نداده اند لذا حتی با کاهش یک و نیم ساعت از ساعت کار هفتگی، باز کارفرمایان به کارکنان مدیون هستند.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->