کره جنوبی آغازگر روند بازگرداندن تحریم‌های ضد ایرانی چین از آمادگی برای ارتقای ارتباطات استراتژیک با کره‌شمالی خبرداد آغاز صحن علنی مجلس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | توضیحات قالیباف در مورد نشست غیرعلنی با پزشکیان سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی به مصر می‌رود نماینده مجلس: خواهان انتقال پیام قدرت و انسجام ملی به جهان از سوی رئیس جمهور در نیویورک هستیم آزمایش موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما توسط کره شمالی پرونده هسته‌ای در تله سیاست چدنی اروپا توضیحات وزیر کشور درباره فواید تفویض اختیار به استانداران تهران به ادعا‌های مطرح‌شده در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب واکنش نشان داد برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس با حضور رئیس‌جمهور (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم اسرائیل به استان حمص سوریه + فیلم رایزنی غریب‌آبادی با سفرای کره جنوبی و نوردیک درباره اسنپ‌بک دو صندوق بازنشستگی کشوری و فولاد رسماً ادغام شدند ناوگان جهانی برای شکستن محاصره غزه با ۴۵ ملیت گفت‌وگوی تلفنی بن فرحان و لاوروف (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تخلیه بخشی از بزرگترین فرودگاه انگلیس در پی کشف ماده خطرناک (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) اظهارات تازه نخست وزیر عراق درباره ایران (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) پژمانفر: گسستگی سامانه‌های مسکن تا پایان مهر پایان می‌یابد| صدور برخط مجوز ساخت در مشهد و ۷ کلانشهر دیگر دولت فرانسه سقوط کرد + جزئیات (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) فرمانده مرزبانی: مرزبانان در حفظ و کنترل نوار مرزی سیستان و بلوچستان از توان بالایی برخوردارند ارتش رژیم صهیونیستی به هلاکت ۴ نظامی در غزه اعتراف کرد واکنش قوه قضائیه به شایعه عدم تخصیص مرخصی به مصطفی تاج‌زاده زمینه چینی ترامپ برای اعزام نیرو‌های فدرال به شیکاگو ادعای خبرنگار وال‌استریت ژورنال: عراقچی و گروسی احتمالا سه‌شنبه (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دیدار کنند حملات هوایی اسرائیل به لبنان ۵ شهید و ۵ زخمی برجای گذاشت (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) محبوبیت ترامپ در سراشیبی سقوط | مخالفت ۵۵ درصدی مردم آمریکا با اقدامات دونالد واکنش حزب الله لبنان به عملیات ضداسرائیلی در قدس اشغالی (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان ملل برای کمک به ایجاد کشور فلسطین اعلام آمادگی کرد

  • کد خبر: ۳۴۷۸۳۲
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۸
سازمان ملل برای کمک به ایجاد کشور فلسطین اعلام آمادگی کرد
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، امروز یکشنبه گفت که سازمان ملل متحد آماده است تا از مردم فلسطین در تلاش‌هایشان برای کشور سازی حمایت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، فولکر تورک، کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای گفت: ما آماده‌ایم تا از فلسطینی‌ها در کشور سازی، با محوریت حقوق بشر و حاکمیت قانون، حمایت کنیم. وقتی آن زمان فرا برسد، برنامه‌های حمایت از قربانیان و بازماندگان، راهی مهم برای گشودن مسیری به سوی پاسخگویی و جبران خسارت خواهد بود.

این کمیسر از دولت‌ها خواست تا برای پایان دادن به درگیری در غزه و جلوگیری از الحاق کرانه باختری اشغالی، به اسرائیل فشار بیاورند.

روز پنجشنبه، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، گفت که فرانسه رسماً فلسطین را به عنوان یک کشور در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ماه سپتامبر به رسمیت خواهد شناخت.

کشور فلسطین تا سال ۲۰۲۵ توسط ۱۴۷ کشور به رسمیت شناخته شده است. در سال ۲۰۲۴، ایالات متحده عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد. از سال ۲۰۲۴، فلسطین توسط ۱۰ کشور از جمله ایرلند، نروژ، اسپانیا و ارمنستان به رسمیت شناخته شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->