«محفل ستاره‌ها»؛ برنامه‌ای برای کشف استعدادهای قرآنی کودکان و نوجوانان ترنس استامپ، بازیگر فیلم سوپرمن درگذشت + علت فوت تیم «پیکی بلایندرز»، «استیو» را می‌سازد | همکاری تازه کیلین مورفی و مکس پورتر از نصیریان تا ارجمند؛ رد نقش بحث‌برانگیز فیلم «پیرپسر» حمایت چهره‌های مطرح هالیوود از مردم فلسطین ویدئو | نخستین ویدیو از نگارگری روضه رضوان توسط استاد فرشچیان استقبال چشمگیر مخاطبان از طرح «سه‌شنبه‌های نیم‌بها» در سینمای ایران + آمار چهره‌های تلویزیونی که مخاطب هنوز کنجکاو سرنوشت‌شان است تصویری جدید از پشت صحنه سریال «اجل معلق» + عکس ویدئو | بابک جهانبخش در بیمارستان بستری شد صدور مجوز نمایش برای چهار فیلم سینمایی | «تابستان همان سال» به کارگردانی محمود کلاری آماده اکران شد برپایی نمایشگاه آثار فاخر استاد فرشچیان در تالار وحدت پرواز همای با اپرای «شیدا» به کاخ نیاوران بازمی‌گردد تاریخ اکران «گوزن‌های اتوبان» مشخص شد شلیک، با کمی تأخیر | نگاهی به سریال «شکارگاه»، اثر جدید نیما جاویدی گفت وگو با محمدتقی امیدیان، طراح نخستین پرتره امام خمینی (ره) بر روی اسکناس ها آموزش داستان نویسی | چشم‌هایی که در اعماق برق می‌زنند شاعر « اسب‌‌سالگی»: باید خط و خراشی روی صفحه هستی بیندازم برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عصر شعر غزه در حوزه هنری انقلاب اسلامی هنری خراسان رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۳۴۷۸۸۳
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۴
عصر شعر غزه در حوزه هنری انقلاب اسلامی هنری خراسان رضوی برگزار شد
در اعتراض به سکوت مجامع بین المللی نسبت به نسل کشی در غزه، عصر شعر غزه در حوزه هنری انقلاب اسلامی هنری خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در اعتراض به جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن قریب به ۶۰ هزار انسان بیگناه در غزه و سکوت مجامع بین المللی نسبت به این نسل کشی آشکار، عصر امروز (۵ مردادماه) حوزه هنری انقلاب اسلامی هنری خراسان رضوی میزبان جمعی از شاعران استان خراسان رضوی بود که در قالب یک رویداد هنری و با برگزاری شب شعر غزه، اعتراض خود را نسبت به این فجایع انسانی و سکوت سازمان‌ها و نهاد‌های بین المللی در مقابل آن، اعلام کردند.

در این نشست ادبی که با میزبانی و اجرای سید رضا یعقوبی آل، از شاعران آیینی کشور برگزار شد، بیش از ۲۰ شاعر، اشعار خود را در دفاع از مردم مظلوم غزه و فلسطین و محکومیت جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی ارائه کردند.

مجید عسکری، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی در این حاشیه این مراسم گفت: یکی از اتفاقات مهمی که در جریان جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت، حضور پرشور هنرمندان و از جمله شاعران در صحنه دفاع از کشور بود که به نوبه خود، نقش و وظیفه‌ای را که بر عهده هنرمندان است، ایفا کردند.

وی افزود: تفاوتی که در جریان جنگ ۱۲ روزه علیه ایران اسلامی با سایر رویداد‌ها و وقایع کشور شاهد آن بودیم، اتحاد و همدلی و حضور همه اقشار در میدان بود. ما نیاز داریم روایت این حضور و این روزها، بماند و این، نیاز به حضور جدی همه هنرمندان دارد. ما نیز در حوزه هنری انقلاب اسلامی آمادگی داریم به هر شکل ممکن و در حد بضاعت، از این موضوع حمایت کنیم تا این روایت ها، ماندگارتر شود. ما ناگزیریم که در کنار قالب‌های سنتی، به قالب‌ها و رویداد‌های دیگر نیز در این جریان توجه داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->