اکران مردمی فیلم «مجنون» در سینماهای مشهد با حضور عوامل + پوستر محسن چاوشی خواننده «بامداد خمار» شد + ویدئو شکایت فیلمنامه‌نویس «شغال» از سازندگان سریال اختلاف در «هزار و یک» بالا گرفت | هومن حاجی عبداللهی جایگزین محسن کیایی شد زمان پخش مجموعه کودکانه «لینالونا» مشخص شد آغاز رسمی چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه تهران با حضور بهروز شعیبی نگاهی به فیلم سینمایی «غیبت موجه» | معمایی که از یک زنگ مدرسه آغاز می‌شود تعطیلی موزه لوور پاریس به دلیل سرقت نوازنده نوای ناب | یادی از حبیب‌الله بدیعی، نوازنده و موسیقی‌دان شهیر کشورمان پزشکیان: سینماگران جوان، چشم‌انداز فرهنگی را ترسیم می‌کنند زمان اکران فیلم‌های «بچه مردم» و «غریزه» مشخص شد آغاز چهل و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران | برادران اَرک با «خداحافظ آشغال» می‌آیند نبرد با هیولا‌های درونی | نمایش اساطیری «هیولا‌کُش» در مشهد روی صحنه می‌رود برگزاری کارگاه نقاشی برای حمایت از «مهدیه اسفندیاری» بانوی ایرانی زندانی در فرانسه جدال تجربه و جاه‌طلبی در پیست مسابقه | معرفی فیلم فرمول ۱ (۲۰۲۵) با بازی برد پیت + ویدئو
سرخط خبرها

رسیدگی به پرونده ایرنا و انصاف‌نیوز در دادگاه مطبوعات

  • کد خبر: ۳۳۳۵۷۷
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
رسیدگی به پرونده ایرنا و انصاف‌نیوز در دادگاه مطبوعات
سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: دادگاه رسیدگی به پرونده‌های پایگاه‌های خبری نمایندگان ما، انصاف نیوز و ایرنا امروز با حضور اعضای منصفه در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اکبر نصراللهی در این باره گفت: اتهام محمدرضا اخوان نیل چی مدیر مسئول پایگاه خبری نمایندگان ما، موضوع شکایت ابراهیم خانی دمنه نشر اکاذیب و مطالب خلاف واقع در خبر مورخ ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ با تیتر «انتساب مشکوک توسط منتخب مجلس دوازدهم؛ فردی خلع لباس شده رییس سازمان تبلیغات اسلامی فریدن شد»، است.

وی افزود: مدیر مسئول پایگاه خبری نمایندگان ما در دفاعیات خود گفت که منبع خبر مذکور، یک کانال تلگرامی بود که بر اثر اشتباه خبرنگار منتشر کرده، اما بعد از اطلاع، حذف شد. پس از آن اعضای هیئت منصفه، پس از بررسی پرونده و دفاعیات متهم، او را مجرم دانسته و مستحق تخفیف ندانستند.

نصراللهی ادامه داد: امروز همچنین پرونده علی اصغر شفیعیان مدیر مسئول انصاف نیوز و احمد حیدری به اتهام نشر اکاذیب و مطالب خلاف واقع موضوع شکایت معاون دادستان، رسیدگی شد. مدیر مسئول انصاف نیوز در دفاعیات خود گفت که در یادداشت «عامل ترور دو قاضی از منافقین بود؟»، به قلم احمد حیدری، تحلیل نویسنده منتشر شد و همانطور که می‌دانید، خبر از تحلیل و نظر متمایز هستند و انصاف نیوز تحلیل و نظر آقای حیدری را منتشر کرده است؛ پس از آن اعضای هیات منصفه بعد از استماع شکایت و دفاعیات متهمان، مدیر مسئول انصاف نیوز و حیدری را با اکثریت آرا مجرم ندانستند.

وی گفت: آخرین پرونده‌ای که امروز بررسی شد، پرونده آقای علی نادری بلداجی مدیر عامل سابق خبرگزاری ایرنا بود که با شکایت شرکت راهکار فناوری نوین نویان به نشر اکاذیب در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ با تیتر یک بام و دو هوای صرافی‌های رمز ارز... متهم است. مدیر مسئول سابق خبرگزاری ایرنا در دفاعیات خود گفت که خبرگزاری در این مطلب در راستای وظایف حرفه‌ای خود، گلایه‌های برخی مخاطبان در مورد صرافی‌های رمز ارز را منعکس کرده و در خصوص کوچه احتمالی کاربران و سرمایه‌های آنها به صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی و خروج سرمایه از کشور هشدار داده است. در این پرونده نیز اعضای هیات منصفه متهم را مجرم ندانستند.

نصراللهی در پایان گفت: رای دادگاه رسیدگی به پرونده اتهامات محمدرضای اخوان نیل چی، علی اصغر شفیعیان، احمد حیدری و علی نادری که به ریاست قاضی کریمی در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقبا صادر خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->