آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای شهر ناسالم برای گروه‌های حساس نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر
سرخط خبرها

تأمین آب فضای سبز مشهد با مدل نوین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

  • کد خبر: ۳۳۴۱۹۹
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۱
تأمین آب فضای سبز مشهد با مدل نوین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: نزدیک به ۱۲ میلیون مترمکعب آب مورد نیاز فضای سبز در افق ۲۵ سال آینده از طریق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تأمین می‌شود که این مدل قرارداد می‌تواند الگویی برای دیگرشهر‌ها باشد.

مهدی یعقوبی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به ظرفیت‌های فراوان شهر مشهد برای سرمایه‌گذاری در زمینه پارک‌ها، فضا‌های سبز و مدیریت پسماند گفت: وجود این جمعیت عظیم زائران و مجاوران در مشهد، ظرفیت بسیار مناسبی برای بازگشت سرمایه فراهم کرده است. ما هم براساس نیاز‌های شهری، ظرفیت‌های متعددی را شناسایی و در این نمایشگاه ارائه کردیم تا با کمک فعالان اقتصادی، زمینه بهره‌برداری بهتر از این پتانسیل‌ها فراهم شود.

وی تصریح کرد: یکی از دستاورد‌های مهم، قرارداد با شرکت فراسان است که برای تأمین آب فضای سبز مشهد و کاهش مشکل کم‌آبی به مرحله اجرا رسیده است. بر اساس این قرارداد، نزدیک به ۱۲ میلیون مترمکعب آب مورد نیاز فضای سبز در افق ۲۵ سال آینده از طریق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تأمین می‌شود که این مدل قرارداد می‌تواند الگویی برای دیگرشهر‌ها باشد.

وی همچنین به موفقیت‌های مدیریت شهری مشهد در حوزه پسماند اشاره کرد و گفت: مشهد از شهر‌های پیشرو در زمینه مدیریت پسماند است و یک خوشه صنعتی کامل در این بخش ایجاد کرده‌ایم. از جمله مواردی که مورد توجه قرار گرفته، بحث بازیافت خاک و نخاله، پیرولیز و تولید سوخت از ضایعات و تجهیز شهر به ماشین‌آلات مورد نیاز مانند جاروب‌های مکانیزه است.

یعقوبی بیان کرد: با پیگیری‌های شهرداری مشهد و برای نخستین بار، ۵۰۰ میلیارد تومان در بودجه کشوری به حوزه مدیریت پسماند اختصاص یافته است که گامی مهم در بازیافت و استفاده بهینه از منابع محسوب می‌شود.

وی افزود: با ارتباط‌گیری و جذب سرمایه‌گذاران جدید، پروژه‌های بزرگ شهری در حوزه محیط زیست و مدیریت پسماند عملیاتی شده و خدمات بهتری به شهروندان و زائران ارائه می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->