فروش ۶۵ میلیون دلاری یک مجموعه هنری ارزشمند مشهد در زمینه مدیریت پسماند یک خوشه صنعتی کامل ایجاد کرده است دستگیری ۱۷ نفر از اراذل و اوباش در مشهد (۴ خرداد ۱۴۰۴) حاجی‌بگلو: سودآوری سرمایه‌گذاری در مشهد تضمین‌شده است استاندار خراسان رضوی: مصرانه پیگیر تعیین تکلیف کوهستان پارک شادی هستیم +فیلم قفل ۱۴ ساله اراضی وکیل‌آباد با تفاهم‌نامه جدید شهرداری مشهد باز می‌شود + فیلم ناصحی: شهرآرا، سنگر صداقت در مسیر خدمت به شهر و مردم است چلۀ فرهنگ‌بانی پژمان‌فر: شهرآرا اعتماد عمومی را جلب کرده است هوای مشهد در مرز ناسالم شدن (۳ خرداد ۱۴۰۴) یک شهر و یک شهرآرا چمران: سرمایه‌گذاری در مشهد آینده‌ساز است انعقاد تفاهم‌نامه شهرداری مشهد و بانک تجارت برای جهش پروژه‌های شهری (۲ خرداد ۱۴۰۴) تلاش شهرداری و شورای شهر مشهد برای مقابله با چالش‌های فضای سبز و حمل‌ونقل مشهد (۲ خرداد ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در مسیر درآمدزایی پایدار با نوآوری‌های مالی و اقتصادی مشهد در حوزه سرمایه‌گذاری‌های غیرساختمانی، شهری بکر و سرمایه‌پذیر است تأمین آب فضای سبز مشهد با مدل نوین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آغاز اجرای پروژه عظیم عصمتیه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در منطقه ۱۲ مشهد رونمایی از بسته سرمایه‌گذاری ۷۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد در نمایشگاه ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری تشکیل صندوق‌های نوآورانه مدیریت شهری برای نخستین‌بار در مشهد
سرخط خبرها

مشهد در زمینه مدیریت پسماند یک خوشه صنعتی کامل ایجاد کرده است

  • کد خبر: ۳۳۴۵۱۶
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۹
مشهد در زمینه مدیریت پسماند یک خوشه صنعتی کامل ایجاد کرده است
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: مشهد از شهر‌های پیشرو در زمینه مدیریت پسماند است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی با بیان اینکه وجود این جمعیت عظیم زائران و مجاوران در مشهد، ظرفیت بسیار مناسبی برای بازگشت سرمایه فراهم آورده است به ظرفیت‌های فراوان شهر مشهد برای سرمایه‌گذاری در زمینه پارک‌ها، فضا‌های سبز و مدیریت پسماند اشاره کرد و گفت: مشهد از شهر‌های پیشرو در زمینه مدیریت پسماند است.

وی افزود: براساس نیاز‌های شهری، ظرفیت‌های متعددی را شناسایی و در این پنجمین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشهد ارائه کردیم تا با کمک فعالان اقتصادی، زمینه بهره‌برداری بهتر از این پتانسیل‌ها فراهم شود. یکی از دستاورد‌های مهم، قرارداد با شرکت فراسان است. این قرارداد برای تأمین آب فضای سبز مشهد و کاهش مشکل کم‌آبی به مرحله اجرا رسیده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد بیان کرد: بر اساس این قرارداد، نزدیک به ۱۲ میلیون مترمکعب آب موردنیاز فضای سبز در افق ۲۵ سال آینده از طریق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تأمین می‌شود که این مدل قرارداد می‌تواند الگویی برای دیگر شهر‌ها باشد. مشهد یکی از شهر‌های پیشرو در زمینه مدیریت پسماند است و یک خوشه صنعتی کامل در این بخش ایجاد کرده است. ازجمله موضوعاتی که مورد توجه قرار گرفته، بحث بازیافت خاک و نخاله، پیرولیز و تولید سوخت از ضایعات و تجهیز شهر به ماشین‌آلات موردنیاز مانند جاروب‌های مکانیزه است.

یعقوبی بیان کرد: با پیگیری‌های شهرداری مشهد و برای نخستین بار، ۵۰۰ میلیارد تومان در بودجه کشوری به حوزه مدیریت پسماند اختصاص یافته است که گامی مهم در بازیافت و استفاده بهینه از منابع محسوب می‌شود. با ارتباط‌گیری و جذب سرمایه‌گذاران جدید، پروژه‌های بزرگ شهری در حوزه محیط زیست و مدیریت پسماند عملیاتی شده و خدمات بهتری به شهروندان و زائران ارائه خواهد شد که گام بزرگی در حوزه شهری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->