شورای عالی امنیت ملی: هرگونه اقدام به نفع رژیم صهیونیستی مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات خواهد بود عراقچی: هدف حمله نتانیاهو ممانعت از توافق ایران و آمریکا بود گاف امنیتی رژیم صهیونیستی در پادگان‌های نظامی افشا شد ویدئو | لحظه حمله اسرائیل به استودیو صداوسیما همزمان با پخش زنده شبکه خبر نتانیاهو از پایگاه هوایی ارتش رژیم صهیونیستی بازدید کرد تلاویو برای جنگ با ایران روزانه چقدر هزینه می‌کند؟ بقائی: مأموریت کمیسر عالی حقوق بشر ایجاب می‌کند که جنایات اسرائیل را محکوم کند پزشکیان: شروع کننده جنگ نبودیم، اما پاسخ جنایت‌های صهیونیست‌ها را می‌دهیم پزشکیان: رژیم صهیونیستی مهار نشود، پاسخ‌های ایران دردناک‌تر خواهد بود هزینه روزانه جنگ با ایران برای صهیونیست‌ها چقدر است؟ شناسایی یک تیم عملیاتی مهم رژیم صهیونیستی در تهران | ۲۸ نفر بازداشت شدند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شایعه‌پراکنی منافقین در کرمانشاه برای تخلیه منطقه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام آمادگی ژاپن برای کمک به کاهش تنش و برقراری صلح در منطقه غرب آسیا ویدئو| بهت و حیرت مجری خارجی بی‌بی‌سی از وطن فروشی رضا پهلوی و حمایت او از جنگ علیه مردم ایران اعلام نحوه فعالیت‌های واحد‌های قضایی و اداری قوه‌قضائیه تا پایان خرداد ۱۴۰۴ انهدام ۳ ریزپرنده ‌در ملایر با عملیات پدافند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) پاکستان: در صورت تشدید تجاوزات اسرائیل علیه مردم فلسطین و علیه ایران، حتماً پاسخ خواهیم داد ویدئو | توضیحات سردار رادان در مورد عملیات شب گذشته شهرری برای دستگیری خرابکاران موساد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۶۰ متهم مرتبط با اقدام تروریستی اسرائیل در اصفهان پدافند هوایی چگونه عمل می‌کند؟ + معرفی انواع پدافندها هم‌صدایی ۱۱ کشور در نشست شورای حکام | تجاوز اسرائیل به ایران محکوم شد زنبور‌ها زیاد از لانه خود دور نمی‌شوند! سفیر ایران در وین: حق پاسخ قاطع به رژیم صهیونیستی را برای خود محفوظ می‌دانیم سفارت آلمان در تهران به حالت نیمه‌تعطیل درآمد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آنروا: فلسطینی‌های گرسنه در غزه جان می‌دهند
سرخط خبرها

افتتاح هم‌زمان ۵۹ هزار و ۲۶۴ پروژه وزارت راه و شهرسازی با حضور رئیس جمهور

  • کد خبر: ۳۳۴۴۰۶
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
افتتاح هم‌زمان ۵۹ هزار و ۲۶۴ پروژه وزارت راه و شهرسازی با حضور رئیس جمهور
هم‌زمان با سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، ۵۹ هزار و ۲۶۴ پروژه بخش‌های راه،‌ شهرسازی، حمل و نقل، هواشناسی و مسکن به ارزش بیش از ۹۴ همت سرمایه‌گذاری داخلی و ۱۱۹ میلیون دلار به اضافه ۳۹ میلیون یورو سرمایه‌گذاری خارجی، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امروز شنبه، هم‌زمان با ۳ خرداد، سالروز آزادی خرمشهر و با حضور مسعود پزشکیان،‌ پروژه‌های حوزه مسکن، راه و شهرسازی به ارزش بیش از ۹۴ همت سرمایه‌گذاری داخلی و ۱۱۹ میلیون دلار و ۳۹ میلیون یورو سرمایه‌گذاری خارجی، در بخش‌های مسکن، حمل و نقل و هواشناسی به بهره‌برداری رسید.

این پروژه‌ها شامل ۴۳ هزار و ۵۲۱ واحد مسکن، اعم از ۱۴ هزار و ۵۲۱ واحد مسکن شهری و ۲۹ هزار واحد مسکن روستایی، واگذاری ۱۱ هزار و ۵۰۰ قطعه زمین طرح جوانی جمعیت و ۴ پروژه بازآفرینی شهری است. ارزش این پروژه‌ها در بخش مسکن شهری و روستایی، واگذاری زمین طرح جوانی جمعیت و پروژه‌های بازآفرینی شهری بالغ بر ۳۷ همت است.

همچنین ۴ هزار و ۲۱۹ پروژه حمل و نقل به ارزش ۵۸ همت با سرمایه‌گذاری داخلی و ۱۱۹ میلیون دلار و ۳۹ میلیون یورو در بخش سرمایه‌گذاری خارجی به بهره‌برداری می‌رسد.

از دیگر پروژه‌های افتتاح شده در این مراسم می‌توان به ۲۰ پروژه هواشناسی به ارزش بالغ بر ۸۵.۵ میلیارد تومان و تامین ۱۶.۲ هزار هکتار زمین مورد نیاز بخش مسکن شهری اشاره کرد.

الحاق ۲ فروند شناور جستجو و نجات در خرمشهر و آبادان، افتتاح ۲۹ کیلومتر خط‌آهن در کاشمر، بهره‌برداری از تاکسی هوایی کرج – قزوین با سه فروند پرنده MSSR، افتتاح ۶ ایستگاه هواشناسی، ۲ ایستگاه اقلیم‌شناسی و ۴ ایستگاه باران‌سنجی، الحاق ۲ فروند هواپیما ۲۰۰ - ۳۳۰A  به ظرفیت ۵۲۸ صندلی به ناوگان هوایی، افتتاح ۵۰ کیلومتر راه روستایی، افتتاح اولین رادار S MODE – MSSR  ساخت ایران، قطعه اول آزادراه کنارگذر شمالی اراک و افتتاح سامانه یکپارچه طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای کشور و داشبورد مدیریتی آن برخی دیگر از پروژه‌هایی بودند که در این مراسم به دستور رئیس جمهور افتتاح و بهره‌برداری رسمی از آنها آغاز شد.

پزشکیان در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش‌ها و زحمات وزیر و همه مسئولان و کارکنان وزارت راه و شهرسازی، برای رساندن این پروژه‌ها به مرحله بهره‌برداری، از رئیس و مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز که در مراسم امروز ۲۸۸ واحد مسکونی احداث شده برای خانواده‌های ایثارگران را تقدیم آنها کردند، قدردانی کرد و گفت: جا دارد در مراسمی که هم‌زمان با سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار شده، از همه ایثارگری‌ها و مجاهدت‌های شهدا، جانبازان و خانواده‌های آنان صمیمانه قدردانی کنم؛ ما مدیون ایثارگران هستیم و باید بیش از اینها برای خدمت به آنان تلاش کنیم.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->