اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیزم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور
سرخط خبرها

پزشکیان: باید غیرممکن‌ها را ممکن کنیم

  • کد خبر: ۳۳۴۴۸۰
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰
پزشکیان: باید غیرممکن‌ها را ممکن کنیم
رئیس جمهور گفت: راهکار‌های روشنی برای رفع مشکلات کشور وجود دارد، به شرط آنکه با مردم در ارتباط باشیم، درد آنان را بفهمیم و برای حل آن به میدان بیاییم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان عصر امروز (شنبه) در همایش «خلاقیت و نوآوری در مهندسی دفاع مقدس» که در دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی و نیز سالروز فتح خرمشهر، با مرور خاطراتی از دوران جوانی خود، بر ضرورت بازگشت به روحیه ایثار و باورمندی آن روز‌ها تأکید کرد و گفت: همواره بر این باور بوده‌ام و بار‌ها تکرار کرده‌ام که امکان ندارد با این همه علم، امکانات و فرصت‌هایی که در اختیار داریم، اگر اراده کنیم، نتوانیم مشکلات کشور را حل کنیم. آن زمان که جوان بودیم، نه سواد زیادی داشتیم، نه پولی در اختیارمان بود و نه پشتیبانی گسترده‌ای؛ اما دوستانی بودند که با خلاقیت، اقداماتی کردند که در تصور بسیاری نمی‌گنجید.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز کشور با پیچیدگی‌ها و چالش‌های بیشتری نسبت به دوران دفاع مقدس مواجه است، اظهار داشت: قطعا امروز از جایگاه قوی‌تر و امکانات بسیار بیشتری برخورداریم و اگر نتوانیم با این جایگاه و امکانات، بر مشکلات غلبه کنیم، فردا پاسخ شهدایی را که با خلوص جان خود را تقدیم کردند، چگونه خواهیم داد؟

پزشکیان با اشاره به برخی نارسایی‌ها از جمله ناترازی‌ها، افزود: معتقدم اگر باور درونی باشد و علم در خدمت آن باور قرار گیرد، محال است نتوانیم مسائل را حل کنیم. هیچ گرفتاری‌ای نیست که بر آن چیره نشویم، به شرط آنکه عشق به مردم، به این خاک، و به این سرزمین در وجود ما زنده باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز برخی برای مقام و موقعیت معامله می‌کنند، در حالی که در دوران دفاع مقدس، معامله‌ها با عشق، ایمان، باور و برای مردم بود و در میدان عمل نمود داشت، تصریح کرد: در دفاع مقدس عراق با تمام پشتیبانی‌های جهانی به میدان آمده بود تا ما را از پا درآورد، اما نتوانست؛ چرا که پشت این کشور، جوانانی ایستاده بودند که با تمام وجود، خالصانه برای دفاع از خاک خود تلاش می‌کردند.

پزشکیان با اشاره به آمادگی سرپرست دانشگاه تهران برای به میدان آوردن ظرفیت دانشگاه برای کمک به دولت، تصریح کرد: این گوی و این میدان، ما می‌توانیم، به شرطی که از اتاق‌ها بیرون بیاییم و نه فقط با تحقیق و پژوهش، بلکه در میدان عمل حاضر شویم.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز راهکار‌های روشنی برای رفع مشکلات کشور وجود دارد، به شرط آنکه با مردم در ارتباط باشیم، درد آنان را بفهمیم و برای حل آن به میدان بیاییم، اظهار داشت‌: آنان که علم دارند و دل در گرو مردم نهاده‌اند، می‌توانند این کشور را از بحران‌ها عبور دهند. ما آماده‌ایم دانشگاه وارد میدان شود و آماده همکاری با شما هستیم.

وی با تأکید بر اهمیت نقش جوانان در پیشرفت کشور، گفت: امروز اگر شما جوانان برای این کشور به میدان بیایید، تمام مشکلاتی که برای ما ایجاد کرده‌اند، قابل حل است و امیدوارم با آن عشق و باوری که در شما هست، بتوانیم این مسیر را طی کنیم.

رئیس جمهور در پایان، ضمن تقدیر از برگزارکنندگان همایش، با بیان اینکه رفتار امروز ما با سیره شهدا فاصله دارد و این فاصله باید کاسته شود، تصریح کرد: زنده نگه‌داشتن یاد شهدا ارزشمند است، اما مهم‌تر آن است که راه آنان را ادامه دهیم و مهم‌تر از یادآوری، این است که مردم این سرزمین را از فقر، بی‌عدالتی و ناترازی‌های موجود نجات دهیم. ما با کمک شما می‌توانیم و اگر علم و آگاهی، با درد و عشق توأم باشد، هیچ غیر ممکنی در برابر آن تاب مقاومت ندارد. باید غیرممکن‌ها را ممکن کنیم؛ و این کار، شدنی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->