عراقچی با همتای پاکستانی دیدار کرد واکنش وزارت امور خارجه به شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌های خارجی در تهران شورای دفاع تشکیل می‌شود؟ عراقچی: تا اصرار بر غنی‌سازی صفر باشد، توافقی در کار نخواهد بود وضعیت قرمز در بیمارستان‌‌های غزه | کادر درمان از گرسنگی شدید رنج می‌برند روسیه از قایق انتحاری بدون سرنشین رونمایی کرد حماس به ادعای ویتکاف درمورد خلع سلاح مقاومت واکنش نشان داد پزشکیان وارد اسلام آباد شد ویتکاف مدعی موافقت حماس با خلع سلاح شد پزشکیان: با اتحاد مسلمانان، اسرائیل نمی‌تواند به ملت‌ها حمله کند پزشکیان لاهور را ترک کرد ارتش انگلیس در گزارشی محرمانه از رفتار وحشینیانه رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد کرد وزیر خارجه آلمان از گفت‌و‌گو با ایران خبرداد اما گزینه اسنپ‌بک روی میز است آیت‌الله علم‌الهدی: توزیع خاموشی‌ها در مناطق عادلانه نیست | استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین انرژی پایدار برق غزه در مسلخِ علوم انسانی غرب هدفشان ایران است، هوشیار باشیم! ابراز نگرانی یونیسف از شدت گرفتن مرگ کودکان در غزه عراقچی خواستار پیوستن توکیو به تهران برای از بین بردن تسلیحات کشتار جمعی شد دولت فلسطین از کمبود شیر خشک و مواد غذایی در غزه خبر داد پزشکیان وارد لاهور پاکستان شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ۸ عضو کابینه به مجلس می‌روند؛ از بررسی روند مذاکرات با اروپا تا ناترازی انرژی رسانه‌های صهیونیستی: هزینه جنگ غزه از ۳۰۰ میلیارد شِکِل فراتر رفت نظر یک قاضی دیوان عالی کشور درباره لایحه فضای مجازی: مبهم، سلیقه‌ای و تکراری است مهاجرانی: با شرایط پیچیده‌ای برای ادامه گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای مواجه هستیم انهدام ۳ گروه تروریستی وابسته به داعش در لیبی سی‌ان‌ان ادعا کرد: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد سخنگوی دولت به حادثه قطار شهربازی کرمان واکنش نشان داد
سرخط خبرها

پزشکیان: باید غیرممکن‌ها را ممکن کنیم

  • کد خبر: ۳۳۴۴۸۰
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰
پزشکیان: باید غیرممکن‌ها را ممکن کنیم
رئیس جمهور گفت: راهکار‌های روشنی برای رفع مشکلات کشور وجود دارد، به شرط آنکه با مردم در ارتباط باشیم، درد آنان را بفهمیم و برای حل آن به میدان بیاییم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان عصر امروز (شنبه) در همایش «خلاقیت و نوآوری در مهندسی دفاع مقدس» که در دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام انقلاب اسلامی و نیز سالروز فتح خرمشهر، با مرور خاطراتی از دوران جوانی خود، بر ضرورت بازگشت به روحیه ایثار و باورمندی آن روز‌ها تأکید کرد و گفت: همواره بر این باور بوده‌ام و بار‌ها تکرار کرده‌ام که امکان ندارد با این همه علم، امکانات و فرصت‌هایی که در اختیار داریم، اگر اراده کنیم، نتوانیم مشکلات کشور را حل کنیم. آن زمان که جوان بودیم، نه سواد زیادی داشتیم، نه پولی در اختیارمان بود و نه پشتیبانی گسترده‌ای؛ اما دوستانی بودند که با خلاقیت، اقداماتی کردند که در تصور بسیاری نمی‌گنجید.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز کشور با پیچیدگی‌ها و چالش‌های بیشتری نسبت به دوران دفاع مقدس مواجه است، اظهار داشت: قطعا امروز از جایگاه قوی‌تر و امکانات بسیار بیشتری برخورداریم و اگر نتوانیم با این جایگاه و امکانات، بر مشکلات غلبه کنیم، فردا پاسخ شهدایی را که با خلوص جان خود را تقدیم کردند، چگونه خواهیم داد؟

پزشکیان با اشاره به برخی نارسایی‌ها از جمله ناترازی‌ها، افزود: معتقدم اگر باور درونی باشد و علم در خدمت آن باور قرار گیرد، محال است نتوانیم مسائل را حل کنیم. هیچ گرفتاری‌ای نیست که بر آن چیره نشویم، به شرط آنکه عشق به مردم، به این خاک، و به این سرزمین در وجود ما زنده باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز برخی برای مقام و موقعیت معامله می‌کنند، در حالی که در دوران دفاع مقدس، معامله‌ها با عشق، ایمان، باور و برای مردم بود و در میدان عمل نمود داشت، تصریح کرد: در دفاع مقدس عراق با تمام پشتیبانی‌های جهانی به میدان آمده بود تا ما را از پا درآورد، اما نتوانست؛ چرا که پشت این کشور، جوانانی ایستاده بودند که با تمام وجود، خالصانه برای دفاع از خاک خود تلاش می‌کردند.

پزشکیان با اشاره به آمادگی سرپرست دانشگاه تهران برای به میدان آوردن ظرفیت دانشگاه برای کمک به دولت، تصریح کرد: این گوی و این میدان، ما می‌توانیم، به شرطی که از اتاق‌ها بیرون بیاییم و نه فقط با تحقیق و پژوهش، بلکه در میدان عمل حاضر شویم.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز راهکار‌های روشنی برای رفع مشکلات کشور وجود دارد، به شرط آنکه با مردم در ارتباط باشیم، درد آنان را بفهمیم و برای حل آن به میدان بیاییم، اظهار داشت‌: آنان که علم دارند و دل در گرو مردم نهاده‌اند، می‌توانند این کشور را از بحران‌ها عبور دهند. ما آماده‌ایم دانشگاه وارد میدان شود و آماده همکاری با شما هستیم.

وی با تأکید بر اهمیت نقش جوانان در پیشرفت کشور، گفت: امروز اگر شما جوانان برای این کشور به میدان بیایید، تمام مشکلاتی که برای ما ایجاد کرده‌اند، قابل حل است و امیدوارم با آن عشق و باوری که در شما هست، بتوانیم این مسیر را طی کنیم.

رئیس جمهور در پایان، ضمن تقدیر از برگزارکنندگان همایش، با بیان اینکه رفتار امروز ما با سیره شهدا فاصله دارد و این فاصله باید کاسته شود، تصریح کرد: زنده نگه‌داشتن یاد شهدا ارزشمند است، اما مهم‌تر آن است که راه آنان را ادامه دهیم و مهم‌تر از یادآوری، این است که مردم این سرزمین را از فقر، بی‌عدالتی و ناترازی‌های موجود نجات دهیم. ما با کمک شما می‌توانیم و اگر علم و آگاهی، با درد و عشق توأم باشد، هیچ غیر ممکنی در برابر آن تاب مقاومت ندارد. باید غیرممکن‌ها را ممکن کنیم؛ و این کار، شدنی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->