عراقچی با همتای پاکستانی دیدار کرد واکنش وزارت امور خارجه به شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌های خارجی در تهران شورای دفاع تشکیل می‌شود؟ عراقچی: تا اصرار بر غنی‌سازی صفر باشد، توافقی در کار نخواهد بود وضعیت قرمز در بیمارستان‌‌های غزه | کادر درمان از گرسنگی شدید رنج می‌برند روسیه از قایق انتحاری بدون سرنشین رونمایی کرد حماس به ادعای ویتکاف درمورد خلع سلاح مقاومت واکنش نشان داد پزشکیان وارد اسلام آباد شد ویتکاف مدعی موافقت حماس با خلع سلاح شد پزشکیان: با اتحاد مسلمانان، اسرائیل نمی‌تواند به ملت‌ها حمله کند پزشکیان لاهور را ترک کرد ارتش انگلیس در گزارشی محرمانه از رفتار وحشینیانه رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد کرد وزیر خارجه آلمان از گفت‌و‌گو با ایران خبرداد اما گزینه اسنپ‌بک روی میز است آیت‌الله علم‌الهدی: توزیع خاموشی‌ها در مناطق عادلانه نیست | استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین انرژی پایدار برق غزه در مسلخِ علوم انسانی غرب هدفشان ایران است، هوشیار باشیم! ابراز نگرانی یونیسف از شدت گرفتن مرگ کودکان در غزه عراقچی خواستار پیوستن توکیو به تهران برای از بین بردن تسلیحات کشتار جمعی شد دولت فلسطین از کمبود شیر خشک و مواد غذایی در غزه خبر داد پزشکیان وارد لاهور پاکستان شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ۸ عضو کابینه به مجلس می‌روند؛ از بررسی روند مذاکرات با اروپا تا ناترازی انرژی رسانه‌های صهیونیستی: هزینه جنگ غزه از ۳۰۰ میلیارد شِکِل فراتر رفت نظر یک قاضی دیوان عالی کشور درباره لایحه فضای مجازی: مبهم، سلیقه‌ای و تکراری است مهاجرانی: با شرایط پیچیده‌ای برای ادامه گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای مواجه هستیم انهدام ۳ گروه تروریستی وابسته به داعش در لیبی سی‌ان‌ان ادعا کرد: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد سخنگوی دولت به حادثه قطار شهربازی کرمان واکنش نشان داد
سرخط خبرها

تکذیب شایعات مطرح شده در خصوص بیمارانی که پزشکیان جراحی کرده بود

  • کد خبر: ۳۳۴۶۴۸
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۹
تکذیب شایعات مطرح شده در خصوص بیمارانی که پزشکیان جراحی کرده بود
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور در واکنش به شایعات مطرح شده درخصوص بیمارانی که رئیس‌جمهور در یکی از استان‌ها جراحی کرده بود، نوشت: بیمارانی که دکتر پزشکیان جراحی کرد، در سلامت کامل هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمدمهدی طباطبایی روز یکشنبه با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به شایعات مطرح شده درخصوص بیمارانی که رئیس‌جمهور در یکی از استان‌ها جراحی کرده بود، نوشت: رودلف لودویگ کارل ویرشو پزشک، آسیب‌شناس، جامعه‌شناس، تاریخ‌دان و سیاستمدار آلمانی در قرن ۱۹ بود که رشته آسیب‌شناسی سیاسی را ابداع کرد. ویرشو معتقد بود «سیاست همان طبابت است، در مقیاسی بسیار بزرگ‌تر». آسیب‌شناسی سیاسی نگاهی طبیبانه به زندگی از هم گسیخته سیاسی شهروندان دارد و تدبیر ملت ایران در انتخاب یک پزشک زبردست در مقام ریاست جمهوری، آثار سازنده خود را در گذر زمان نشان خواهد داد.

در ادامه این مطلب آمده است: «دکتر پزشکیان، طبیب برجسته و جراح زبردستی است که به اتکای دانش و تخصص خود، طی سالیان دراز، جان هزاران نفر از مردمان این سرزمین را نجات داده است. در آخرین تجربه طبابت خود نیز جراحی موفق دو بیمار نیازمند درمان را در تبریز تجربه کرد و بر خلاف شایعات سستی که در رسانه‌های زرد منتشر شد، هر دو این بیماران در سلامت کامل به سر می‌برند.»

طباطبایی تأکید کرده است: «دکتر پزشکیان امروز مسئولیت جراحی اقتصاد و سیاست و مدیریت ایران را پذیرفته است و به فضل الهی به اتکای تعهد و تخصص و دانش و اعتماد و همراهی مردم، روسفید خواهد شد. به سیاه بازی مافیا اعتنا نکنید، پزشک شهر بیدار و هوشیار است.»

در پی طرح شایعاتی در فضای مجازی درخصوص سلامت بیمارانی که رئیس‌جمهور در سفر به آذربایجان شرقی آنها را جراحی کرده بود، دفتر مجید نصیرپور، نماینده سراب در مجلس، خبر منتشر شده به نقل از او مبنی بر مرگ بیمار جراحی شده به دست مسعود پزشکیان در تبریز را جعلی خوانده و تکذیب کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->