۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عرضه هرنوع دارو و مکمل توسط سکو‌های فعال در فضای مجازی ممنوع است

  • کد خبر: ۳۳۴۷۲۳
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶
عرضه هرنوع دارو و مکمل توسط سکو‌های فعال در فضای مجازی ممنوع است
مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: عرضه هرنوع دارو و مکمل توسط سکو‌های فعال در فضای مجازی ممنوع است و در این خصوص با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی‌اصغر اسماعیل‌زاده اظهار کرد: داروخانه‌ها مجوز فروش اینترنتی مکمل‌ها را دارند، اما این موضوع شامل دارو نمی‌شود، ضمن اینکه انجام این کار توسط سکو‌های فعال در فضای مجازی ممنوع بوده و خلاف قانون است.

وی تصریح کرد: طبق دستورالعمل سازمان غذاودارو با کسانی که برخلاف قانون عرضه هرنوع دارو و مکمل را دارند برخورد قاطع می‌شود و به مردم هم توصیه می‌کنیم که به سراغ این سایت‌ها نروند، زیرا ممکن است که آن مکمل غیرمجاز و تقلبی باشد و فرد مصرف کننده را دچار عوارض شدید و بعضاً غیرقابل جبران نماید.

مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه فروش اینترنتی مکمل‌ها از طریق سایت داروخانه‌های دارای مجوز فروش اینترنتی بلامانع بوده، اما این موضوع شامل تمامی داروخانه‌ها نمی‌شود، خاطرنشان کرد: همچنین باید اشاره کنیم که طبق دستورالعمل سازمان و غذاودارو فروش اینترنتی دارو هم تحت هیچ شرایطی مجاز نیست و با توجه الزامی حضور مسئول فنی در داروخانه عرضه دارو هم باید به صورت حضوری باشد تا در صورت نیاز داروساز مشاوره و راهنمایی لازم را به فرد مصرف کننده آن دارو داشته باشد.

دکتر اسماعیل‌زاده گفت: از ابتدای امسال تاکنون یک مورد تخلف در خصوص فروش اینترنتی و بدون مجوز دارو داشتیم که در این خصوص با داروخانه متخلف برخورد شد و فرد متخلف هم به مراجع قضایی معرفی گردید.

وی افزود: سلامت مردم همواره به عنوان خط قرمز ما در مدیریت امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده و هست و با کسانی که خواسته یا ناخواسته اقدام خلاف قانونی انجام دهند طبق قانون برخورد می‌کنیم و در این خصوص هیچگونه گذشت و کوتاهی نخواهیم داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->