راهپیمایی اربعین به روایت حدادعادل لزوم تقویت سه حوزه هنر، رسانه و کتاب توسط کانون مساجد آمادگی کامل مشهد برای میزبانی از جاماندگان اربعین حسینی ۱۴۰۴ به یاد شهید مهدی صابری، رزمنده تیپ فاطمیون | نوری بود در تاریکی جهان چند روایت درباره شهدای مدافع حرم در روزی که به نامشان است | میراثشان شجاعت بود، بدهی ما ادامه دادن است برپایی بیش از ۱۷۰ موکب در اطراف حرم امام‌رضا(ع) برای خدمت به زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده
سرخط خبرها

آستان قدس رضوی متعلق به تمام مردم است، همه باید در اینجا احساس کنند نقش و سهمی دارند

  • کد خبر: ۳۳۵۵۲
  • ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۱
آستان قدس رضوی متعلق به تمام مردم است، همه باید در اینجا احساس کنند نقش و سهمی دارند
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه در استفاده از نقطه نظرات افراد و بهره‎گیری از پشنهادات، ایده‌ها و طرح‌های خوب هیچ ممیزی قائل نیستیم، گفت: دایره مشورت و همفکری آستان قدس محدود به یک جریان یا افراد خاصی نخواهد بود.

 به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در جلسه معارفه مدیر عالی حرم مطهر رضوی و رئیس جدید دفتر تولیت آستان قدس رضوی، با اشاره به ابلاغ ساختار جدید آستان قدس رضوی، توضیح داد: طی مطالعات و بررسی‌های فراوان و مشورت با صاحب‌نظران امر، کلیه مجموعه‌ها و بخش‌های کاری آستان قدس رضوی در ذیل چهار بخش تخصصی شامل حرم مطهر، بنیاد بهره‌وری موقوفات، سازمان علمی و فرهنگی و بنیاد کرامت رضوی قرار گرفته است.


وی با بیان اینکه در ساختار جدید مسئولیت اماکن متبرکه رضوی برعهده مدیریت عالی حرم مطهر خواهد بود، ابراز کرد: تمام بخش‌های درگیر در حوزه حرم مطهر زیر نظر این مدیریت ادامه فعالیت خواهند داد.


تولیت آستان قدس رضوی همچنین با اشاره به بازنگری‎های انجام شده در هیئت‌مدیره‌ها و شورا‌های آستان قدس رضوی، اظهار کرد: تأکید ما بر حضور افراد با تخصص‎های مختلف مورد نیاز در هیئت‌مدیره‌ها و شورا‌ها بوده است، حوزه حرم مطهر با توجه به حضور انبوه زائران و گستره فضا و تنوع خدمات، می‌طلبید که خود یک هیئت‌امنایی متشکل از افراد صاحب نظر و با تجربه در حوزه‌های مختلف و مرتبط با امر زائر و زیارت داشته باشد که اعضای آن مشخص و منصوب شدند.
وی با بیان اینکه شورای راهبردی موقوفات، شورای علمی و فرهنگی و هیئت‌مدیره بنیاد کرامت رضوی از دیگر بخش‌هایی است که در ساختار جدید تشکیل شده، عنوان کرد: دو هیأت امنای دانشگاه علوم اسلامی رضوی، امام رضا (ع) و بیمارستان رضوی، براساس قانون در فعالیت‌های خود از خردجمعی بهره‌مند خواهند شد.

 


خرد جمعی و کار کارشناسی مبنای عمل آستان قدس رضوی


حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی با اشاره به تشکیل شورای راهبردی موقوفات، شورای علمی و فرهنگی و هیئت‌مدیره بنیاد کرامت رضوی با تأکید بر اینکه تصمیمات کلان آستان قدس رضوی بر اساس خرد جمعی اتخاذ می‌شود، تصریح کرد: در تصمیمات اساسی، هیچ‌گاه به صورت فردی تصمیم نگرفته و با مجموعه‌های مختلف مشورت کرده‌ایم و این شورا‌ها و هیئت‌های امنا نیز بر اساس همین رویکرد و باهدف استفاده ظرفیت‌های مختلف تشکیل شده است.


وی افزود: ساختار جدید می‌تواند کار را تسهیل، تسریع و هم‌افزایی و همکاری میان بخشی را ارتقا و نظارت را تسهیل کرده و از بروکراسی‌های دست و پاگیر اداری جلوگیری کند.


تولیت آستان قدس رضوی، حرم مطهر رضوی را متعلق به تمام انسان‌ها با هرنوع گرایش و سلیقه دانست و با بیان اینکه امام رضا (ع)، امام تمام بشریت است، افزود: افراد صاحب‌نظر، دغدغه‌مند و علاقه‌مند نسبت به دستگاه مقدس حضرت رضا (ع) بسیار هستند، اما با توجه به محدودیت‌ها تعداد مشخصی از افراد صاحب نظر و با تجربه در حوزه‌های مرتبط را انتخاب کردیم که این امر به معنای محدودیت دایره مشورت و همفکری صرفا با این افراد نخواهد بود.


وی افزود: هیچ‌گاه خود را تنها محدود به مشورت با این شورا‌ها و هیئت‌های امنا نخواهیم کرد، هرکسی با هر سلیقه سیاسی و فکری، اگر ایده‌ای در خصوص حوزه‌های کاری آستان قدس رضوی داشت، از آن استقبال می‌کنیم و حقیقتاً خود را نیازمند به مشورت می‌دانیم.


حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی با دعوت همگان به همفکری و ارائه نظرات برای پیشبرد اهداف آستان قدس و ارائه بهتر خدمات در حوزه‌های مختلف به زائران، گفت: در استفاده از نقطه نظرات افراد و بهره‎گیری از پشنهادات، ایده‌ها و طرح‌ها هیچ ممیزی قائل نیستیم، از ایده‌ها و پیشنهاد‌های خوب از طرف هرکسی استقبال می‌کنیم.


وی عنوان کرد: آستان قدس رضوی متعلق به تمام مردم است، همه باید در اینجا احساس کنند نقش و سهمی دارند، اینجا هیچ‌کسی نباید خود را بیگانه ببیند و لذا انتظار داریم مردم خادمان خود را از طریق راه‌های ارتباطی مختلف بویژه سامانه ۱۳۸ از نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود بهره‌مند گردانند.


جوان‌گرایی همراه با بهره گیری از تجربیات پیشکسوتان


تولیت آستان قدس رضوی استفاده از خرد جمعی و کار کارشناسی را مبنای عمل آستان قدس رضوی معرفی و عنوان کرد: از ابتدا در به‌کارگیری از نیرو‌های جوان اهتمام ویژه داشته و تاکنون نیز اینگونه عمل کرده‌ایم و پس از این نیز همین رویه را خواهیم داشت؛ معتقدیم باید نسل جوان وارد عرصه شود، اما این به معنای نادیده گرفتن تجربیات ارزشمند پیشکسوتان نیست.


وی افزود: نیروی جوان در کنار تجربیات پیشکسوتان می‌تواند منجر به نتیجه مطلوب شود و شورا‌ها و هیأت‌های امنای جدید برای استفاده از دانش و تجربه افراد باسابقه، خبره و صاحب‌نظر تشکیل شده است.


نواقص و مشکلات در حرم مطهر در کمترین زمان ممکن برطرف شود


حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی در بخش دیگری از سخنان خود، مدیران آستان قدس رضوی را به نظارت و ارزیابی مستمر نحوه ارائه خدمت به زائران در حرم مطهر توصیه کرد و گفت: در حرم مطهر مسائل ریزودرشت بسیاری وجود دارد که باید به‌طور مستمر رصد شوند، سامانه ۱۳۸ یکی از راه‌های ارتباطاتی مردم با این دستگاه نورانی است که می‌تواند به مدیریت حرم مطهر بسیار کمک کند، اما باید از تمام ظرفیت‌ها برای رصد ضعف‌ها و مشکلات با هدف ارائه هرچه بهتر خدمات به زائران استفاده کرد.


وی افزود: برخی از گزارشات و مشکلات نیاز به گردش کار و بودجه دارند، اما برخی را می‌توان در لحظه مرتفع کرد، لذا رفع ایرادات در اماکن متبرکه در کمترین زمان ممکن باید مورد توجه باشد.


تولیت آستان قدس رضوی بر هم‌افزایی و همکاری تمام بخش‌های آستان قدس رضوی با مدیریت حرم مطهر تأکید و عنوان کرد: مهمترین رسالت آستان قدس رضوی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی توجه به مقوله زائر و زیارت  است و حتی این پاسخ به سوال بسیاری از افراد نسبت به فعالیت‌های اقتصادی آستان قدس است که اگر آستان قدس ورودی هم به حوزه‌های اقتصادی داشته است با هدف تسهیل گری امر زیارت، خدمت شایسته به زائران امام رضا (ع) و حفظ و نگهداری بارگاه نورانی و ملکوتی بوده است.


صرفه‌جویی باید سرلوحه کار‌ها باشد


حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم «صرفه‌جویی» در تمام ارکان آستان قدس رضوی تأکید و عنوان کرد: در هزینه کرد‌ها باید کمال دقت و حساسیت را داشته باشیم، این مجموعه با موقوفات و نذورات مردم شکل‌گرفته و امانتی در دست ماست، لذا ضمن دقت در امانت‌داری باید مراقبت کافی در هزینه کرد‌ها داشت و صرفه‌جویی سرلوحه‌ی تمامی کار‌ها قرار گیرد.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->