رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش استاندار خراسان رضوی: تولید فیلم سینمایی «کاکالوتی» گامی ارزشمند در مسیر تقویت فعالیت‌های هنری در استان است ادای احترام ستارگان هالیوود برای درگذشت «رابرت ردفورد» فقید هوشنگ کامکار اثری را برای احمد پژمان، آهنگساز نوگرا منتشر کرد + صوت فیلم‌های سینمایی آخر هفته (۲۷ و ۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پخش و خلاصه داستان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ «دونقطه» با ویژه‌برنامه روز شعر و ادب فارسی روی آنتن شبکه دو نفیسه مرشدزاده، نویسنده و ناشر: در ایران، بیش از اندازه به الهام و نبوغ بها می‌دهیم آیین تکریم هنرمندان پیشکسوت برگزار شد آیین پایانی یازدهمین کنگره ملی شعر «از توس تا نیشابور» برگزار شد + فیلم وقتی موسیقی پیام اعتراض شد | حمایت جید ثروال از فلسطین قطعه شهدا میزبان اکران «اشک هور» می‌شود جشن امضای کتاب فاضل نظری در مشهد برگزار شد + فیلم بتمن دوباره برمی‌گردد ثمینه باغچه‌بان پیشگام در آموزش ناشنوایان درگذشت + زمان تشییع واکنش احساسی حجازی‌فر به دیدن یسنا در اکران «ناتور دشت»
سرخط خبرها

امیر تتلو در زندان خودکشی کرد؟ (۹ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۵۶۰۷
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰
  • ۱
امیر تتلو در زندان خودکشی کرد؟ (۹ خرداد ۱۴۰۴)
از ساعتی پیش، خبر‌هایی در اینستاگرام از سوی برخی شبکه‌های فارسی‌زبان خارج‌نشین مبنی بر خودکشی امیر تتلو مطرح شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیرحسین مقصودلو، ملقب به تتلو، ۱۵ آذرماه سال گذشته توسط پلیس ترکیه دستگیر و از طریق مرز زمینی، به مراجع قضایی در ایران تحویل داده شد.

از ساعات اولیه صبح امروز، جمعه، شبکه‌های فارسی‌زبان خارج‌نشین به صورت هماهنگ خبر خودکشی تتلو در زندان را مطرح کردند.

هرچند تا این لحظه، مقام‌های رسمی در این خصوص اظهارنظری نکرده‌اند و مشخص نیست وضعیت تتلو پس از خودکشی به چه شکل است، اما گفته می‌شود او در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شده است.

گفتنی است امیرحسین مقصودلو با دو اتهام ارتکاب تشویق به فساد و فحشا در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ۱۰ سال حبس محکوم شد و حکم در حال اجراست و بابت این حکم، او در زندان است. 

همچنین بنا بر اعلام سخنگوی دستگاه قضا، درخصوص اتهام توهین به مقدسات در شعبه ۹ دادگاه کیفری‌یک استان تهران، تتلو به ۵ سال حبس محکوم شد و پس از فرجام‌خواهی دیوان عالی حکم را نقض و به شعبه ۶ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاد و این شعبه حکم اعدام صادر کرد و موجب فرجام‌خواهی قرار گرفت و پس از آن رأی دیوان عالی عیناً تأیید شد و به دادگاه اعلام شده است و رأی قطعی و قابل‌اجراست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۰
0
1
در هر صورت انسان گنهکار باید به سزای اعمالش برسد
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->