ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟ تدابیر حفظ سلامتی در فصل پاییز از نگاه طب ایرانی استانداردسازی مدارس، اولویت برنامه رفع محرومیت آموزشی | تبدیل روش‌های آموزش منفعل به روش‌های خلاقانه در سال ۱۴۰۴ پلمب ۲۰ واحد دندان‌پزشکی متخلف در مشهد | انجام ۱۶۲ مورد بازدید در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد (۹ مهر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد طرح ورود کودکان به مدارس از ۵ سالگی | مزایا و معایب این طرح چیست؟ آیا هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان تا آخر مهرماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: پس از فعال‌شدن مکانیسم ماشه، با محتکران و اخلالگران، قاطعانه‌تر برخورد می‌شود ۲۵ سال دیگر، یک‌سوم جمعیت ایران سالمند هستند | روایتی از یک بحران جمعیتی که در آستانه آن هستیم تایوان، میزبان سومین دوره المپیاد بین‌المللی نانو | نتایج نهایی رقابت طی هفته آینده اعلام می‌شود ۱۶ هزار دُز واکسن آنفلوانزا برای ایثارگران خراسان رضوی تأمین شد (۹ مهر ۱۴۰۴) تراژدی مرگ سلول‌های مغزی | نگاهی به آلزایمر از دیدگاه دو مکتب پزشکی مدرن و طب ایرانی علائم افسردگی فصلی را بشناسید | راهی مؤثر برای پیشگیری از افسردگی پاییزی غربالگری قد و وزن دانش‌آموزان ۴ پایه تحصیلی | اثرگذاری برنامه شیرمدرسه در کاهش کوتاه‌قدی تغییرات اقلیمی می‌تواند باعث افزایش مصرف قند شود جزئیات یک تفاهم‌نامه معیشتی ویژه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد | وام ویژه خرید اقساطی تا سقف ۱۵۰ میلیون فیش حقوقی شهریورماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ طعم تلخ یک عادت تازه | روایتی از فرصت‌ها و چالش‌های افزایش مصرف قهوه در ایران اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سیل در نیجریه بیش از ۱۰۰ کشته بر جای گذاشت

  • کد خبر: ۳۳۵۷۲۳
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹
سیل در نیجریه بیش از ۱۰۰ کشته بر جای گذاشت
مقامات نیجریه از کشته شدن بیش از ۱۰۰ نفر در پی وقوع سیل در این کشور خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، باران‌های سیل آسا اواخر روز چهارشنبه موکوا را تحت تاثیر قرار داد و ادامه آن برای چندین ساعت، منجر به وقوع سیلی شد که ده‌ها خانه را تا روز پنجشنبه با خود برد.

موکوا محل ملاقات تاجران جنوب و تولیدکنندگان مواد غذایی در شمال این کشور است.

به گفته یکی از مقامات ایالتی، حدود ۱۱۰ جسد در پی وقوع این سیل ویرانگر پیدا شده است.

او همچنین گفت تلاش‌های امدادی برای اطمینان از اینکه جان افراد بیشتری به خطر نیفتد، تشدید شده است. وی افزود: ما تمام تلاش خود را برای پاسخگویی به نیاز‌های آسیب دیدگان انجام می‌دهیم.

در همین حال، مردم محلی گفتند صد‌ها خانه، بازار، زمین‌های کشاورزی و زیرساخت‌ها در آب غوطه ور شده‌اند.

«حبین سلیمان»، یک تاجر متاثر از سیل در این باره گفت: این بدترین سیل است که در پنج سالی که به موکوا آمدم، تجربه کردم و اکنون خانه‌ای برای خوابیدن ندارم.

به گزارش آناتولی، سیل همچنین خطر ابتلا به بیماری‌های منتقله از آب مانند اسهال و مالاریا را افزایش داده است و بسیاری از مردم برای دسترسی به آب آشامیدنی سالم و امکانات بهداشتی با مشکل مواجه هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->