اعتراض محمد معتمدی درباره روند اخذ مجوز کنسرت از وزارت ارشاد پخش سریال علمی‌تخیلی «آغاز» از شبکه تماشا + زمان پخش آغاز دوبله کارتون آن‌شرلی با صدای نصرالله مدقالچی و مریم شیرزاد بزرگمهر حسین‌پور: عامدانه از کارتون مطبوعاتی فاصله گرفتم کنسرت تلفیقی کیاوه در فیلم نت | صدایی الهام‌گرفته از فرهنگ و طبیعت لرستان «شفرونی» یک رئالیتی‌شوی جدید برای نمایش خانگی بن افلک و مت دیمون با فیلم جنایی «ریپ» در نتفلیکس اکران عمومی مستند «موتورسواران» در سالن همایش‌های آستان قدس رضوی روایت نقاشی‌ها | نگاهی به نمایش «گالری نقاشی» که روی صحنه پردیس تئاتر مستقل مشهد رفته است استاد ارشد انجمن | درباره سیدحسین میرخانی که امروز ۴۳ سال از درگذشت او می‌گذرد فیلم «تلماسه ۳» ساخته می‌شود مخاطرات یک عاشق بی ترمز | درباره سریال «تاسیان»، ساخته تینا پاکروان آموزش داستان نویسی | سه گام اژد‌ها (بخش چهارم) دروازه توسعه | درباره مفاهیم و ابعاد مختلف توسعه و نقش انکارناپذیر رسانه در آن
سرخط خبرها

آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۰ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۵۷۳۶
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲
آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۰ خرداد ۱۴۰۴)
بر اساس آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۳ تا ۹ خرداد ۱۴۰۴)، نمایش دریاچه قو به کارگردانی مهسا غفوریان در صدر جدول فروش هفتگی سایت گیشات قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۳ تا ۹ خرداد ۱۴۰۴) به شرح زیر است:

نمایش دریاچه قو به کارگردانی مهسا غفوریان، با فروش ۱۱ هزار و ۶۵۷ بلیت در ۴۲ سانس، ۲۴ میلیارد و ۲۶۶ میلیون و ۱۵۴ هزار ریال درآمد داشته است.

نمایش کمدی سندیکای گدایان به کارگردانی کیوان صباغ با فروش ۴ هزار و ۲۳۶ بلیت در ۲۷ سانس، ۱۲ میلیارد و ۹۲۰ میلیون و ۲۱۵ هزار ریال درآمد داشته است.

نمایش زهرماری به کارگردانی سعید توکلی با فروش ۲ هزار و ۵۰۰ بلیت در ۲۶ سانس، ۵ میلیارد و ۴۰۴ میلیون و ۳۱۰ هزار ریال درآمد داشته است.

نمایش بلوف زودرس به کارگردانی عرفان شیرنگی با فروش هزار و ۳۷۱ بلیت در ۱۷ سانس، ۲ میلیارد و ۸۰۵ هزار و ۳۷۰ ریال درآمد داشته است.

نمایش اکوئوس به کارگردانی حمیدرضا آزادفر با فروش ۹۱۰ بلیت در ۱۲ سانس، یک میلیارد و ۴۸۰ میلیون و ۲۴۰ هزار ریال درآمد داشته است.

نمایش کراپ به کارگردانی احسان دلدار با فروش ۷۰۰ بلیت در ۵۴ سانس، ۷۸۷ میلیون و ۳۵۰ هزار ریال درآمد داشته است.

نمایش گالری نقاشی به کارگردانی مهیار اسماعیلی با فروش ۳۲۸ بلیت در ۱۲ سانس، ۴۴۰ میلیون و ۴۶۵ هزار ریال درآمد داشته است.

نمایش آسپرین به کارگردانی ایمان سیدی با فروش ۱۸۱ بلیت در ۵ سانس، ۲۷۵ میلیون و ۱۲۰ هزار ریال درآمد داشته است.

نمایش پل به کارگردانی سجاد کوچ با فروش ۱۳۶ بلیت در ۳ سانس، ۱۶۳ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال درآمد داشته است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای خرید بلیت نمایش‌های فوق به سایت گیشات مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->