نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

خوراکی‌هایی که ویتامین C آن‌ها از مرکبات بیشتر است

  • کد خبر: ۳۳۶۱۴۴
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲
خوراکی‌هایی که ویتامین C آن‌ها از مرکبات بیشتر است
وقتی صحبت از ویتامین C می‌شود، احتمالاً اولین چیزی که به ذهنتان می‌رسد پرتقال یا لیموست. اما آیا می‌دانستید خوراکی‌های متنوع دیگری هم هستند که حتی گاهی ویتامین C بیشتری نسبت به مرکبات دارند؟

به گزارش شهرآرانیوز، ویتامین C، به‌عنوان یک ماده مغذی ضروری برای تقویت ایمنی، سلامت پوست، و محافظت از قلب شناخته می‌شود. خوشبختانه، طبیعت گزینه‌های زیادی برای تأمین ویتامین C ارائه می‌دهد. ویتامین C فقط در مرکبات نیست؛ فلفل دلمه‌ای، کیوی، توت‌فرنگی، و حتی جعفری می‌توانند نیاز روزانه شما را تأمین کنند. با افزودن این خوراکی‌ها به رژیم، نه‌تنها ایمنی و قلب خود را تقویت می‌کنید، بلکه از طعم‌های متنوع طبیعت نیز لذت می‌برید.

منابع غیرمرکباتی سرشار از ویتامین C عبارتند از:

فلفل دلمه‌ای: یک فلفل دلمه‌ای قرمز متوسط تا ۹۵ میلی‌گرم ویتامین C دارد، در صورتی که یک پرتقال فقط تا ۷۰ میلی‌گرم از این ویتامین را داراست. فلفل‌های زرد و سبز منابع خوبی برای تأمین ویتامین C هستند.
کیوی: هر کیوی متوسط حدود ۷۰ میلی‌گرم ویتامین C تأمین می‌کند و از نظر حجم، حتی از مرکبات پیشی می‌گیرد.
توت‌فرنگی: یک فنجان توت‌فرنگی (حدود ۲۶ گرم) می‌تواند تا ۹۸ میلی‌گرم ویتامین C داشته باشد و آنتی‌اکسیدان‌های دیگری هم برای مغز و قلب فراهم کند.
کلم بروکلی: یک فنجان کلم بروکلی پخته حدود ۴۰ میلی‌گرم ویتامین C دارد و فیبر و ویتامین K را نیز تأمین می‌کند.


سیب‌زمینی: یک سیب‌زمینی متوسط پخته حدود ۲۰ میلی‌گرم ویتامین C دارد، به‌علاوه پتاسیم و فیبر برای سلامت گوارش.
جعفری تازه: دو قاشق غذاخوری جعفری خردشده ۱۰ میلی‌گرم ویتامین C ارائه می‌دهد و طعم‌دهنده‌ای سالم برای غذاهاست.
خرمالو: خرمالوی آمریکایی تا ۹ برابر بیشتر از نوع ژاپنی ویتامین C دارد و گزینه‌ای مغذی برای تنوع است.

ویتامین C نقش کلیدی در موارد زیر دارد:

تقویت ایمنی: این ویتامین گلبول‌های سفید را فعال کرده و بدن را در برابر عفونت‌ها مقاوم می‌کند.
سلامت قلب: آنتی‌اکسیدان‌های آن التهاب را کاهش می‌دهند و از عروق محافظت می‌کنند.
جوانی پوست: ویتامین C تولید کلاژن را افزایش می‌دهد و از پیری پوست جلوگیری می‌کند.
جذب آهن: کمک می‌کند آهن از منابع گیاهی بهتر جذب شود و از کم‌خونی پیشگیری می‌کند.
مردان روزانه به ۹۰ میلی‌گرم و زنان به ۷۵ میلی‌گرم ویتامین C نیاز دارند، که با مصرف این خوراکی‌ها به‌راحتی تأمین می‌شود.

برای بهره‌مندی از خواص ویتامین C:

فلفل دلمه‌ای را به سالاد یا املت اضافه کنید.
کیوی یا توت‌فرنگی را به‌عنوان میان‌وعده یا در اسموتی مصرف کنید.
کلم بروکلی را بخارپز کرده و با کمی روغن زیتون سرو کنید.
سیب‌زمینی را به‌جای سرخ کردن، کبابی کنید تا مواد مغذی‌اش حفظ شود.
ویتامین C به حرارت حساس است، پس بهتر است این خوراکی‌ها را خام یا با پخت ملایم مصرف کنید.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->