سرخط خبرها

افشاگری فدراسیون جهانی بوکس از قهرمان المپیک زنان پاریس | ایمان خلیف، مَرد است!

  • کد خبر: ۳۳۶۲۵۶
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
افشاگری فدراسیون جهانی بوکس از قهرمان المپیک زنان پاریس | ایمان خلیف، مَرد است!
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ایمان خلیف، بوکسور زن الجزایری که در المپیک پاریس جنجال‌آفرین شد و مدال طلا گرفت، حالا با انتشار اولین گزارش تست تعیین جنسیتش از سوی نشریه تلگراف رو‌به‌رو شده است.

این گزارش که امروز (دوشنبه) منتشر شد، نشان می‌دهد تست کروموزومی این ورزشکار "ساختار مردانه (XY) " دارد.

این گزارش از سوی رسانه انگلیسی دقیقا ۳۶ ساعت بعد از تصمیم فدراسیون جهانی بوکس در اجباری کردن آزمایش جدید جنسیتی برای ایمان خلیف برای شرکت در مسابقات جهانی است.

خلیف بعد از جنجال آفرینی در المپیک تاکنون هیچ مدرکی دال بر داشتن کروموزوم‌های زنانه ارائه نداده است.

افشاگری فدراسیون جهانی بوکس از قهرمان المپیک زنان پاریس | ایمان خلیف، مَرد است!

نشریه انگلیسی می‌نویسد که نتایج آزمایش‌های خلیف در مارس ۲۰۲۳ در دهلی نو برای اولین بار امروز فاش شده که «ثابت می‌کند بوکسور الجزایری از نظر بیولوژیکی مرد است». براساس گزارش تلگراف، نتیجه آزمایش جنسیتی بازگشت ایمان خلیف به میادین که قول داده طلای المپیک ۲۰۲۶ را کسب کند را سخت می‌کند، چون فدراسیون جهانی بوکس حکم داده که خلیف بدون انجام آزمایش کروموزومی مشابه که قبلاً باعث رد صلاحیت این بوکسور در سطح جهانی شده، واجد شرایط شرکت در مسابقات آینده به عنوان یک زن نیست.

افشاگری فدراسیون جهانی بوکس از قهرمان المپیک زنان پاریس | ایمان خلیف، مَرد است!

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->