کتابخانه مرکزی رضوی؛ میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد آغاز فعالیت ۱۱۰ موکب ایرانی و عراقی برای اربعین ۱۴۰۴ درک فلسفه حجاب، مسیر درونی‌سازی این فریضه را هموار می‌کند لبنانی‌های آرمیده در جوار امام رضا (ع) این رستخیز عام که نامش محرم است نگفته حل کرد مشکلم را رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده سردار شهید حسین سلامی دیدار کرد نگاهبان مرز‌های مقتدر | درباره شهید سردار مهدی ربانی که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید میهن‌دوستی، دستور امیرالمؤمنین (ع) است چشمه رأفت، پناه آهوان | شیوه برخورد با حیوانات به سبک امام رضا(ع) اجرای طرح جامع آموزش قرآن به کودکان در مساجد شهر مشهد هنرمندان «حوزه هنری سوره» خادم چایخانه حرم امام‌رضا(ع) شدند فعلا کسی کاری نکند! | نگاهی به وضعیت اجرای طرح یکسان‌سازی گلزار شهدا در مشهد دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده «سردار شهید حسین سلامی» سردار غلامحسین غیب‌پرور به شهادت رسید مأموریت بی‌پایان | برای شهید سردار علی شادمانی که برای ثبات کشور پایمردی کرد از خدا مهربانی کردن را یاد بگیریم
سرخط خبرها

۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد

  • کد خبر: ۳۳۶۶۱۱
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۵
۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد
مسئول کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی گفت: تا قبل از اولین روز ماه محرم، ۲۰ هزار دست لباس برای شیرخوارگان آماده خواهد شد تا به هیئات مذهبی خراسان رضوی ارسال شود.

معصومه ملاک در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، درخصوص دوخت لباس شیرخوارگان حسینی اظهار کرد: این کارگاه دوخت که وابسته به مجموعه جهانی شیرخوارگان حسینی است، تا قبل از اولین روز ماه محرم، ۲۰ هزار دست لباس برای شیرخوارگان را آماده و به سراسر هیئات مذهبی در استان ارسال خواهد کرد.

وی با بیان اینکه کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی برپا شده است، افزود: روزانه حدود هزار و ۵۰۰ دست لباس توسط بانوان دوخته، بسته‌بندی و آماده توزیع می‌شود و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، این بسته‌ها تا پیش از آغاز ماه محرم، آماده تحویل خواهد بود.

وی با اشاره به مشارکت بانوان داوطلب اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۱۲۰ نفر از بانوان در دو شیفت صبح و عصر در کارگاه مشغول فعالیت هستند و با آغاز تبلیغات و اطلاع‌رسانی، تعداد نیرو‌های داوطلب بیشتر نیز خواهد شد.

ملاک تأکید کرد: تعداد بالای علاقه‌مندان سبب شده برخی از بانوان برای حضور در کارگاه منتظر نوبت بمانند، اما بر اساس امکانات و ظرفیت، امکان افزایش نیرو به‌مرور فراهم می‌شود.

وی در پایان با اشاره به وابستگی کارگاه شیرخوارگان حسینی مشهد به مجموعه جهانی شیرخوارگان حسینی، گفت: امسال هم‌زمان با آغاز مراسم جهانی شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه ماه محرم، لباس‌ها به دست خانواده‌ها خواهد رسید و خدمتگزاری به حضرت علی‌اصغر(ع) و کودکان شیرخواره ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->