شیخ زکزاکی: موضع غرب در قبال تجاوزات رژیم صهیونیستی به ایران شرم‌آور است اظهاراتی ضدایرانی جدید معاون ترامپ آغاز موج دهم حمله موشکی ایران | اهداف رژیم صهیونیستی زیر آتش (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم انهدام ۲۸ فروند هدف متخاصم در آسمان ایران | شکار پهپاد هرمس با شلیک دقیق پدافند هوایی ترامپ با تیم امنیتی خود درباره جنگ اسرائیل و ایران جلسه برگزار می‌کند اعلام همبستگی پارلمان عراق با مردم ایران (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) مقام صهیونیستی به خسارت مالی سنگین حمله ایران علیه تل‌آویو اذعان کرد رژیم صهیونیستی درباره کاهش زمان هشدار پیش از حملات موشکی ایران اطلاعیه داد سازمان ملل: حملات اشغالگران مردم غزه را از آب و غذا محروم کرده است پزشکیان: رژیم صهیونیستی با پشتیبانی قدرت‌های بزرگ مرتکب هر جنایتی می‌شود بقایی به اظهارات مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا واکنش نشان داد انرژی هسته‌ای حق مسلم ایران است | هیچ‌کسی نمی‌تواند برای ما تعیین‌ تکلیف کند واکنش زهرا رهنورد به حملات اسرائیل | ‏زنان همچون همیشه نخستین قربانیان از میانِ غیرنظامیان هستند نماینده مجلس: ایران هنوز بخشی از سلاح‌های مؤثر خود را به کار نگرفته است فرماندهی امنیت سایبری: استفاده از تجهیزات هوشمند متصل به اینترنت را کم کنید ترامپ: به دنبال پایبندی کامل ایران هستیم سخنگوی دولت: هیچ مشکلی در تأمین سوخت نداریم + فیلم  تذکر بقائی به گروه هفت: دست از لفاظی یک‌جانبه بردارید و متجاوز را محکوم کنید سخنگوی وزارت دفاع: یکی از موشک‌های پیشرفته سپاه، امروز برای اولین مرتبه، به اسرائیل شلیک شد اردوغان: استانبول می‌تواند میزبان مذاکرات واشنگتن و تهران درباره برنامه هسته‌ای ایران باشد همه چیز درباره «آمان»، اداره اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل و دلایل اهمیت آن سپاه پاسداران: مرکز طراحی عملیات ترور و شرارت‌های رژیم صهیونیستی (موساد) در آتش می‌سوزد وحدت، راه عبور از بحران‌های کشور است دبیر حزب ندای ایرانیان خراسان رضوی: حل‌وفصل دیپلماتیک جنگ ایران و اسرائیل به طریقی که عزت ایران حفظ شود، مهم است وعده صادق۳، مقاومت مشروع درمقابل خشونت صهیونیستی جنگنده F-35 چه مشکلاتی دارد؟ | گرانِ آسیب‌پذیر
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است

  • کد خبر: ۳۳۶۸۷۰
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
  • ۱
سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است
سخنگوی دولت کشورمان نوشت: معتقدیم که در کنار اقدامات اجرایی، وجود یک چهارچوب قانونی روشن، الزام‌آور و منسجم که از کرامت، امنیت و آزادی‌های قانونی زنان حراست کند، ضرورتی انکارناپذیر است. در این مسیر همراهی و مشارکت مجلس شورای اسلامی تعیین‌کننده خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه مهاجرانی در یادداشتی نوشت: «در روز‌های اخیر، قتل دردناک و تأسف‌بار خانم الهه حسین‌نژاد افکار عمومی را به‌شدت جریحه‌دار کرد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این حادثه دلخراش در بستر یک سرقت سازمان‌نیافته و با شیوه‌ای خشن و غیرانسانی رخ داده است؛ رخدادی که نه‌تنها مایه تأسف عمیق، بلکه زنگ هشداری برای ضرورت بازنگری در نظام پیشگیری، نظارت و بازدارندگی اجتماعی ما است. این واقعه اگرچه از جنس خشونت خانگی نبود، اما در دل خود یادآور یک واقعیت مهم است: زنان، بویژه در بستر‌های ناآرام شهری، همچنان از آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه هستند و نبود نظام حمایت‌گر مؤثر، زمینه‌ساز تکرار چنین فجایعی خواهد بود. همان‌قدر که خشونت در روابط خانوادگی نگران‌کننده است، ناامنی در فضای عمومی نیز نیازمند توجه جدی، قانون‌مند و نظام‌مند است.

از منظر دولت، مسئولیت ما در قبال این وقایع، تنها محدود به ابراز تأسف و همدردی نیست. آنچه امروز جامعه به‌درستی مطالبه می‌کند، اقدام مؤثر، قانون‌مدار و پایدار برای پیشگیری از خشونت و ناامنی علیه زنان است. تجربه‌های تلخ پیشین و فاجعه‌های تکرارشونده نشان داده‌اند که بدون زیرساخت قانونی قوی و حمایت اجرایی مؤثر، نمی‌توان به کاهش واقعی خشونت و ناامنی علیه زنان امید بست.

در همین راستا پس از آنکه لایحه «تأمین امنیت زنان در برابر خشونت» در کمیسیون‌های مجلس دچار استحاله و دولت ناگزیر به استرداد آن شد، بلافاصله تدوین برنامه‌ای جامع و عملیاتی در حوزه اختیارات دولت را با هماهنگی معاون اول محترم رئیس جمهوری در دستور کار قرار دادیم. این برنامه بر پایه چهار محور اصلی طراحی شده: پیشگیری از خشونت، تقویت مداخلات حمایتی، آگاه‌سازی عمومی و ارتقای امنیت در محیط‌های شهری و اجتماعی.

در عین حال دولت همچنان بر ضرورت وجود یک قانون جامع، بازدارنده و به‌روز برای حمایت از زنان در برابر خشونت تأکید دارد. اجرای برنامه‌های حمایتی و پیشگیرانه مؤثر است، اما جایگزین قانون نخواهد شد. ما معتقدیم که در کنار اقدامات اجرایی، وجود یک چهارچوب قانونی روشن، الزام‌آور و منسجم که از کرامت، امنیت و آزادی‌های قانونی زنان حراست کند، ضرورتی انکارناپذیر است. در این مسیر همراهی و مشارکت مجلس شورای اسلامی تعیین‌کننده خواهد بود. زمان آن است تا همه نهاد‌های تصمیم‌گیر، فارغ از نگاه‌های جناحی، این موضوع را به‌عنوان یک مسأله ملی و انسانی در اولویت قرار دهند. جان‌های از دست‌رفته، وجدان عمومی را متوجه خلأ‌هایی کرد که قابل چشم‌پوشی نیستند. دولت با تمام توان و از مسیر‌های ممکن، برای تدوین سازوکار‌های کارآمد حمایتی گام برمی‌دارد و در عین حال، آماده همکاری همه‌جانبه با مجلس محترم برای احیای رویکرد اصلی لایحه امنیت زنان است؛ لایحه‌ای که باید همپای واقعیت‌های اجتماعی، در خدمت بازدارندگی، حمایت و آموزش باشد. امروز هر حادثه‌ای که با جان یک زن گره می‌خورد، نه صرفاً یک اتفاق شخصی، بلکه آینه‌ای است از وضع عمومی امنیت و عدالت اجتماعی. امید است از دل این تلخی‌ها، گفت‌وگویی ملی و اراده‌ای مشترک برای ساختن جامعه‌ای امن‌تر و انسانی‌تر شکل گیرد.»

منبع: پاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
0
0
بسیار بعیده این سیستم لایحه حمایت از زنان را که دولتهای قبلی در نظر داشتند تصویب کنه بسیار زنانی که مقتول شدند و انگار نه انگار ....
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->