تولیت آستان قدس رضوی: خطبا باید پرچمدار نشر پیام‌های رهبری باشند نگفته حل کرد مشکلم را (یادداشت دوم) گاهی فقط زیارت، گاهی فقط تماشا روایتی از پیوند حضرت محمد (ص) و حضرت خدیجه (س) | عشق و ایمان در قلب مکه تأملی در باب بازنمایی فرهنگ رضوی در هنرهای نمایشی | فرصت های دراماتیک فراموش شده روایت دلدادگی یک دانشمند آلمانی به امام رضا(ع) و مشهد وقتی یک عالم شیعه، ۳ سال در پوشش یک یهودی مسئله‌ای را حل کرد بازخوانی شخصیت شهید محمود کاوه در آینه نسل امروز | الگوی جوان انقلابی و مسئولیت‌پذیر تسکین روز‌های پرالتهاب بود | یادی از آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌کنی درس‌هایی از امام حسن عسکری(ع) برای شیعیان آمادگی برای فرج از دعا مهم‌تر است | بررسی آداب انتظار به مناسبت آغاز امامت ولی عصر(عج) برافراشته شدن پرچم ایران در مسجد جمکران + تصاویر آیت‌الله وحید خراسانی در دسته عزاداری حضور پیدا کرد + عکس امام حسن عسکری (ع) چگونه در حصار عباسیان برای عصر غیبت زمینه‌سازی کرد؟ وقتی صاحب‌خانه بهترین بهانه برای گریستن است معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: همه باید برای مشهد احساس مسئولیت کنیم
سرخط خبرها

تبیین و ترویج حجاب با محوریت فعالیت‌های مردمی در پارک‌های مشهد

  • کد خبر: ۳۳۶۹۲۸
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸
تبیین و ترویج حجاب با محوریت فعالیت‌های مردمی در پارک‌های مشهد
مسئول تشکل شهید عرفایی با اشاره به اینکه جهاد تببین یک فریضه واجب است، گفت: تببین فرهنگی کلید حل مشکلات جامعه است لذا در نظر داریم با محوریت فعالیت‌های مردمی به ترویج و تبیین حجاب در پارک های مشهد بپردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، زینب عرفایی در تشریح فعالیت‌های این تشکل به برگزاری چله امام زمان (عج) اشاره کرد و گفت: این برنامه که از دهم اردیبهشت‌ماه آغاز شده بود و تا روز گذشته ۱۶ اردیبهشت ماه به پایان رسید و نتایج مثبتی در پی داشته است.

وی با اشاره به مردمی بودن کامل این فعالیت‌ها و عدم وابستگی به هیچ ارگان دولتی، اظهار کرد: تمامی برنامه‌ها با مشارکت و همت خود مردم انجام می‌شود.

فعالیت‌های تبیینی در پارک‌ها

مسئول تشکل شهید عرفایی به تشریح برنامه روزانه این فعالیت‌ها پرداخت و گفت: سین برنامه ما شامل تهیه صبحانه، جهاد تبیین مختصر برای بانوان و در نهایت تقسیم‌بندی دوستان به گروه‌های چند نفره برای تذکر لسانی مهربانانه به افراد است.

وی ابراز کرد: به مناسبت عید قربان، نماز عید در پارک ملت برپاشد و در کنار آن برنامه جشن و سرود و پذیرایی زینت بخش محفل بود.

اثرگذاری و بازخورد‌های مثبت

عرفایی در خصوص میزان اثرگذاری این اقدامات تصریح کرد: حضور بانوان محجبه و چادری در جامعه، یک امتیاز مثبت و بسیار اثرگذار است. حتی همسایگانی که در اطراف پارک محل فعالیت ما (در منطقه امامت) سکونت دارند اذعان داشته‌اند که حضور ما باعث شده جرأت پیدا کنند و برای پیاده‌روی به پارک بیایند.

وی همچنین به افزایش تذکرات ماموران حفاظتی پارک‌ها در پی حضور این تشکل اشاره کرد و افزود: این یک ویژگی مثبت دیگر است که با حضور ما، تذکر‌های آنها نیز بیشتر شده است.

برنامه‌های متنوع برای اقشار مختلف

مسئول تشکل شهید عرفایی افزود: علاوه بر تبیین برای نوجوانان و جوانان، به قشر خاکستری جامعه نیز توجه ویژه‌ای دارد. از دیگر فعالیت‌های این تشکل می‌توان به اهدای کتاب، امانت کتاب از کتابخانه سیار و آموزش و برش رایگان چادر اشاره کرد.

وی از برنامه‌ریزی برای چلّه دوم خبر داد و گفت: قصد داریم میز حقوقی و میز مشاور تحصیلی را نیز اضافه کنیم تا جذب بیشتری داشته باشیم و گارد افرادی که نسبت به خانم‌های چادری نظر خوبی ندارند، شکسته شود و بتوانیم یک کار مثمر ثمر ایجاد کنیم.

گسترش فعالیت‌ها به سایر پارک‌ها و شهر‌ها

عرفایی با اشاره به گسترش این فعالیت‌ها در مشهد و سایر شهرها، گفت: در پارک‌های دیگر نیز این طرح انجام می‌شود. امیدواریم در آینده نزدیک، تمامی پارک‌های مشهد و حتی کل ایران شاهد اجرای این فعالیت‌های فرهنگی باشند.

آسیب‌شناسی و ریشه‌یابی مشکلات فرهنگی

وی در خصوص ریشه‌یابی مشکلات فرهنگی جامعه، به عدم تبیین کافی در گذشته اشاره کرد و گفت: اگر از کودکی و در آموزش و پرورش، این مسائل به درستی تبیین می‌شد، به این وضعیت نمی‌رسیدیم. رسانه در دست دشمن است و به فرموده مقام معظم رهبری، فضای مجازی رها شده و قتلگاه جوانان ماست. بسیاری از جوانان ما فریب خورده‌اند، اما دل در گرو این نظام دارند و باید با محبت و تبیین‌گری آنها را به سمت خود بکشانیم.

این فعال حوزه حجاب در پایان به حضور اساتید مجرب در این فعالیت‌ها اشاره کرد و گفت: اساتید بسیاری در زمینه امر به معروف فعالیت می‌کنند و ما نیز هر آنچه در توان داریم، انجام می‌دهیم؛ چرا که به فرموده حضرت آقا، جهاد تبیین یک فریضه واجب و فوری است.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->