حکم شرعی استفاده از رنگ موهای نامتعارف چیست؟ اولین سامانه فناورانه حمایت از فعالان قرآنی راه اندازی شد آغاز همکاری بنیاد بین المللی امام رضا(ع) و انتشارات آستان قدس رضوی در تولید آثار امام رضایی آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با تفرقه‌افکنی به دنبال شکست اتحاد مسلمانان است | وحدت سنی و شیعه، کلید مقابلهٔ با تهدیدات خارجی و کاهش نفوذ غربب است ارزش و اجر خدمت به همسر در آموزش‌های پیامبر خدا (ص) استاندار خراسان رضوی: مشهد برای تبدیل شدن به پایتخت گفت وگوی بین مذاهب اسلامی ظرفیت بی‌نظیری دارد لبخند بهشتی در قاب زندگی | دستورالعمل‌های دینی برای دستیابی به شادی پایدار در زندگی روزمره ماه‌گرفتگی شامگاه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ و وجوب نماز آیات + شیوه‌های اقامه نماز آیات جشن مردمی هفته وحدت (۱۴۰۴) در بوستان کوهسنگی مشهد + جزئیات وحدت و تمسک به اصول دین دو مبانی انقلاب اسلامی است برگزاری کنفرانس وحدت با حضور علمای جهان اسلام | وحدت از هفت اکتبر مفهوم جهانی پیدا کرده است برنامه «مهمانی امت محمد» در سطح مشهد و خراسان رضوی برگزار می‌شود آغاز پویش ملی کتابخوانی به یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه آغاز طرح ارتقای تجوید قرآن کریم در بستر فضای مجازی اهدای کتاب به زائران، ارمغان جدید زیارت رضوی پخش تلاوت‌های تصویری از قاریان نوجوان در شبکه نهال و پویا مسجد محور تحقق تمدن نوین اسلامی است از نوغان تا روح‌آباد؛ بازتاب عشق زنان روستایی به امام‌رضا(ع) در «اشک عقیق» اهدای جهیزیه توسط خادمان امام رضا(ع) به نوعروسان به شیوه متفاوت تنها راه اصلاح نابسامانی‌ها و فساد، بازگشت به تعالیم پیامبر اسلام(ص) است
سرخط خبرها

همایش «زن، زندگی، آیه ها» با محوریت حجاب و عفاف برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۷۱۶۱
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
همایش «زن، زندگی، آیه ها» با محوریت حجاب و عفاف برگزار می‌شود
همایش «زن، زندگی، آیه ها» با هدف بررسی ابعاد مختلف عفاف و حجاب در پرتو آیات قرآن کریم به همت سازمان زنان انقلاب اسلامی در شهر ری برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، زینب غدیری مسئول گروه مردم نهاد «سازمان زنان انقلاب اسلامی» از برگزاری همایشی با عنوان «زن، زندگی، آیه‌ها» خبر داد و گفت: این رویداد که به صورت مردمی و با مشارکت فعالان فرهنگی و دینی برنامه‌ریزی شده، در تاریخ ۲۱ خرداد در سالن شیخ صدوق شهر ری برگزار خواهد شد.

غدیری با اشاره به ضرورت تعمیق معرفت دینی در جامعه امروز، اظهار کرد: این همایش با نگاهی «علمی و نخبگانی» به دنبال ایجاد فضایی برای تبادل اندیشه و ارائه راهکار‌های عملی در حوزه عفاف و حجاب است. ما معتقدیم پاسخگویی به نیاز‌های فرهنگی جامعه، تنها در سایه تعامل میان نخبگان و مردم ممکن خواهد بود و بنابراین باید نخبگان و دانشگاهیان نقش آفرینی و کنش‌گری خود را در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی در میدان به نمایش بگذارند.

وی افزود: محور‌های اصلی این همایش شامل تدبر در آیات قرآن، بررسی ابعاد اجتماعی و فرهنگی عفاف و حجاب، نقش زنان در ترویج ارزش‌های اسلامی، شبکه‌سازی میان فعالان فرهنگی و ارائه راهکار‌های عملی برای نهادینه‌سازی این مفاهیم است. حضور پژوهشگران، اساتید حوزه و دانشگاه و فعالان اجتماعی، به غنای این رویداد خواهد افزود.

مسئول گروه مردمی سازمان زنان انقلاب اسلامی با تأکید بر مردمی بودن این رویداد، خاطرنشان کرد: البته این همایش صرفاً یک گردهمایی علمی نیست، بلکه فرصتی است برای ایجاد پویش‌های اجتماعی و تقویت همکاری میان گروه‌های مختلف و ما به دنبال آن هستیم که مفاهیم قرآنی را به زبان روز و متناسب با نیاز‌های جامعه تبیین کنیم.

غدیری از تمامی علاقه‌مندان به حوزه مطالعات قرآنی و فعالان فرهنگی دعوت کرد تا با حضور خود در این رویداد، گامی مؤثر در جهت ترویج ارزش‌های اسلامی بردارند.

وی گفت: برگزاری چنین همایش‌هایی که با رویکردی علمی و مردمی به موضوعات دینی می‌پردازند، می‌تواند نقش مهمی در پاسخگویی به شبهات و تقویت باور‌های دینی در جامعه ایفا کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->