سی‌ان‌ان: اسرائیل توان ایران برای تجدید قوا را دست‌کم گرفت افزایش ۳۵۰ درصدی فروپاشی روانی صهیونیست‌ها از ترس ایران انهدام ریز پرنده‌های اسرائیل در مشهد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز‌به‌کار دومین سال هیئت‌رئیسه جدید مجمع نمایندگان خراسان رضوی بقایی در پاسخ به سوال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند، با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند ماجرای دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) معرفی انواع پدافندهای هوایی ایران + ویژگی‌ها و اهداف قابل درگیری حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست واکنش کشور‌های مختلف جهان به جنگ ایران با اسرائیل تشدید بی‌سابقه تنش‌ها | تبادل حملات مستقیم موشکی و پهپادی بین ایران و اسرائیل اطلاعیه شماره۶ سپاه پاسداران درباره عملیات وعده صادق ٣ (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند

  • کد خبر: ۳۳۷۲۱۰
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴
یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند
یک رسانه عبری گزارش داد نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی در غزه مانند اردک‌هایی در میدان تیر هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، یدیعوت آحارونوت رویارویی‌های غزه بین ارتش رژیم صهیونیستی و حماس را به باتلاقی تشبیه کرد که سربازان در آن به راحتی هدف قرار می‌گیرند، گویی «اردک‌هایی در میدان تیر» هستند.

«بن درور یمینی» نویسنده در این روزنامه عبری درباره بی‌فایده بودن رویارویی بین ارتش نظامی و نیرو‌هایی که از تاکتیک‌های جنگ چریکی استفاده می‌کنند صحبت کرد.

او توضیح داد که تنها گزینه اسرائیل، طرح نظامی خودش است، نه طرح مصر، اما رویارویی با نیرو‌های نامنظم همچنان بی‌فایده است.

او افزود: «آن‌ها ما را شکار و تعقیب می‌کنند، درست همانطور که ابوعبیده، سخنگوی نظامی گردان‌های القسام گفت. جنگ چریکی به حماس یک مزیت ساختاری می‌دهد، زیرا مبارزان آن پنهان می‌شوند در حالی که سربازان اسرائیلی در برابر حمله آسیب‌پذیر هستند.»

او با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی طی هفته گذشته شاهد مرگ هشت سرباز بوده است، گفت: «هر روزی که بدون اعلام تلفات جدید می‌گذرد، احساس آسودگی می‌کنیم، اما هر بار که تلفات جدیدی اعلام می‌شود، در عزای عمومی فرو می‌رویم.»

این نویسنده خاطرنشان کرد: «اوضاع در ماه‌های اول جنگ دردناک بود، اما با ادامه آن دردناک‌تر شد. اسرائیل به معنای واقعی کلمه در جنگ نیست. آنها ما را فریب می‌دهند. ما در یک باتلاق گیر افتاده‌ایم و سربازان ما مثل اردک شکار می‌شوند. این واقعیت که بمباران ادامه دارد و فلسطینی‌ها روزانه کشته می‌شوند، دیگر اوضاع ما را بهبود نمی‌بخشد؛ بلکه آن را بدتر می‌کند. آسیب سیاسی بسیار بیشتر از هرگونه دستاورد نظامی است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->