تنوع روایت‌ها در پوشش رسانه‌ای اربعین ویدئو | حضور مسیح و آرش در حرم امام حسین(ع) سیدمهدی شجاعی: «حماسه سجادیه» روایتی متفاوت از نقش حیرت انگیز امام سجاد (ع) در احیای دین اسلام است دست‌نوشته علی حاتمی از آخرین روز فیلمبرداری «حاجی واشنگتن» منتشر شد! + عکس ویدئو | آقای جدی می‌فرمایید خواننده شد! اختتامیه رویداد هنری «روضه هنر عاشورایی» با خلق ۳۰ اثر برگزار شد | نمایش آثار در حرم مطهر رضوی تا پایان ماه صفر برج آزادی میزبان تعزیه‌خوانی حضرت سیدالشهدا(ع) می‌شود آنجلینا جولی با «ابتکار عمل» به دنیای جاسوسی بازگشت + خلاصه داستان پایان ممنوع‌الکاری وحید تاج | بازگشت صدای سنتی به تالار وحدت «پسران هور» روی آنتن تلویزیون می‌رود + خلاصه داستان فیلم سینمایی «غریزه»، محصول مشترک ایران و ترکیه راهی بازار جهانی شد + تیزر عمو فیتیله‌ای‌ها با «شهر پنج ستاره» به تلویزیون آمدند + زمان پخش فصل دوم ونزدی (Wednesday) رکورد ۹۱ کشور را جابه‌جا کرد! برگزاری کنسرت در سالن بدون تأییدیه آتش‌نشانی ممنوع شد بهروز شعیبی: اخلاق را از «مجید جوانمرد» یاد گرفتم! روایت کودکان و نوجوانان از اربعین در مستند «تنها خواهم رفت» هم‌افزایی تازه در صنعت پویانمایی ایران زمان خاکسپاری پیکر استاد فرشچیان اعلام شد+ جزئیات حضور ۴ هنرمند ایرانی در حراج بونامز + عکس مجموعه داستان «زایمان در چهارراه مولوی» منتشر شد
سرخط خبرها

اکران فیلم «آدم نمی‌شوند» پس از ۷ سال وقفه

  • کد خبر: ۳۳۷۲۲۱
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
اکران فیلم «آدم نمی‌شوند» پس از ۷ سال وقفه
فیلم سینمایی «آدم نمی‌شوند» به کارگردانی اکبر منصور فلاح پس از ۷ سال وقفه اکران می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی فرد حسینی، یکی از نویسندگان «آدم نمی‌شوند» گفت: در روز‌هایی که سینمای کودک و نوجوان سهم کمتری در چرخه تولید و نمایش سینمای ایران دارد، یک اثر کمدی موزیکال با نام «آدم نمی‌شوند» برای نمایش روی پرده نقره‌ای سینما آماده می‌شود تا بار دیگر مخاطبان کودک و نوجوان را به تماشای اثری متناسب با رده سنی خودشان دعوت کند. تولید این اثر در سال ۱۳۹۷ به پایان رسید؛ اما به دلیل مسائل فنی و همچنین اشکالاتی که در فهم دیالوگ‌های بازیگران به خاطر استفاده از گریم سنگین و پروتز‌های دندانی حجیم وجود داشت، اکران فیلم با مشکلاتی مواجه شد.

به دلیل اشکالاتی که در فهم دیالوگ‌های بازیگران به خاطر استفاده از گریم سنگین و پروتز‌های دندانی حجیم وجود داشت، اکران فیلم با مشکلاتی مواجه شد

وی انجام مراحل صداگذاری، مراحل پس تولید و همچنین شیوه سیاست‌گذاری‌ها در چرخه اکران را از عوامل تاخیر در نمایش عمومی این فیلم برشمرد و افزود: بعد از ۷ سال وقفه، شرایط مساعد شد و خوشبختانه این اثر مجوز نمایش گرفت و بزودی شاهد اکران آن در سینما‌ها خواهیم بود.

این نویسنده درباره دغدغه‌های خود در نگارش اثری ویژه کودک و نوجوان بیان کرد: متأسفانه کمدی‌های پرفروش امروز اغلب مملو از شوخی‌های نابجا و گاه سخیف هستند و آورده محتوایی خاصی برای علاقه‌مندان سینما ندارند؛ ولی در پیکره «آدم نمی‌شوند» یک پیام انسانی مستتر است و روایت قصه، شخصیت پردازی، فضاسازی نمادین و کمدی شیرین آن به گونه‌ای است که ارزش‌های انسانی و اخلاقی در ذهن کودک ثبت شود.

مصطفی فرد حسینی با یادآوری این‌که نام اولیه فیلم «خر‌ها آدم نمی‌شوند» بوده گفت: تمام تلاشمان این است که کودکان و نوجوانان بدانند که شخصیت و آینده آنها از همان تصمیمات خودشان نشات می‌گیرد.

لیلا اوتادی، یوسف تیموری، ارژنگ امیرفضلی، یوسف مرادیان، هدی منصورفلاح، سعید دولتی، فاطمه شکری، اصغر حیدری، چیا بابامیری و (هنرمندان نوجوان) کیان علی پناه، آرمان پیراسته، هامون قربانی، تینا فتوحی و آیلا فیروزی بازیگران این فیلم هستند.

اکران «آدم نمی‌شوند» پس از ۷ سال/ نویسنده: گریم سنگین فهم دیالوگ‌ها را مشکل کرده بود+ تیزر

تدوین فیلم را آرش معیریان انجام داده و صدای صداپیشگانی همچون محمدرضا علیمردانی، هومن حاجی عبداللهی و محمد بحرانی هم به عنوان گویندگان از این فیلم به گوش می‌رسد.

در خلاصه داستان این فیلم فانتزی و کودکانه آمده: بعضی از آدم‌ها در دنیای واقعی خطا‌هایی کرده و به همین دلیل به جنگل تبعید شده‌اند. معلمی برای آموزش آنان به جنگل می‌رود تا با طی کردن مراحل آموزش، به اشتباه خود پی برده، هویت اصلی خود را بازیافته و به جامعه بازگردند. حدود سه ماه می‌گذرد و اثری از ادیب نمی‌شود تا اینکه.».

سایر عوامل اصلی تولید عبارتند از: نویسندگان: اکبر منصور فلاح، مصطفی فرد حسینی. مشاور کارگردان: علی شاه حاتمی، مدیر فیلمبرداری: امیر کریمی، مدیر تولید: طاهر امانی، طراح گریم: داریوش صالحیان، طراح صحنه: حسین منصور فلاح، مدیرصدابرداری: مجتبی حبیب اللهی، طراحان لباس: منصور بستانی، هدی منصور فلاح، طراح جلوه‌های ویژه: سپهر کشن فلاح و آهنگساز: شهاب اکبری.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->